Kolikrát ti to budu vysvětlovat, že nejsem troll ale hater, co má většinou pravdu a proto nejsem troll
Verstappen na McLareny ani nemyslí: Úspechom bude, ak zabojujeme o pódium | Magazín F1 - F1online.sk
Tak nevýhoda je, že Max nemá srovnání s kolegou. To by se hned vidělo, jestli Max tahá maximum a nebo RB zaostává. Sázím víc na to druhé
Pravdu v čem například? V čem máš pravdu jako hater?
No jak jsem psal, ve spoustě věcech. Se brzy ozvu, až budu mít zase pravdu
Takže jsi troll s narcistickou poruchou, good for you
A nemusíš se ozvat brzo, stačí poslední hater pravda🤢
Kontext ti nic neříká?
No já věci z kontectu nevytrhuju, ale ty dost často jo jen je vtipný, jak si tu jel pohádku o tom, že je tu někdo hater a pak sám přiznáš, že jsi jen hater, ale ještě se potřebuješ vychválit
Tak schválně řekni kontext toho příspěvku co jsi sem hodil
Dejve, prostě si jen troll s hateováním, však to přiznej a nechej to být
@Daaviid23
Stale sa neviem rozhodnut, ci tvoje hodnotenie, ze McLaren mal vcera v Q naskok 0,5s (ignorujuc fakt, ze Max mal zltu vlajku a v 2/3 stratu na Landa 0,15s) a inde 1s, je viac trollovanie, alebo hejterstvo
Já myslel, že Dejv neni jako ostatní tady, ale primitivně si na ty vidle nabíhá taky.
To bylo konkrétní popichování Puffa, který vehementně tvrdil, že RB má minimální ztrátu. Prostě se mi zrovna hodil tenhle alternativní výklad
Cize trollovanie
Ale tejto teme (prehananiu) sa venujes uz dlhodobo, tak to mohlo byt aj slabe hejterstvo
Znova ti napíšu, že se soustředíš na méně podstatnou část věty
Verstappen by mal dostat miesto v McLarene. Fans McLarenu su oranzovi, fans Verstappena su oranzovi…