Verstappen na McLareny ani nemyslí: Úspechom bude, ak zabojujeme o pódium | Magazín F1 - F1online.sk

Kolikrát ti to budu vysvětlovat, že nejsem troll ale hater, co má většinou pravdu a proto nejsem troll :stuck_out_tongue:

3 Likes

Tak nevýhoda je, že Max nemá srovnání s kolegou. To by se hned vidělo, jestli Max tahá maximum a nebo RB zaostává. Sázím víc na to druhé :stuck_out_tongue:

Pravdu v čem například? :thinking: V čem máš pravdu jako hater?

1 Like

No jak jsem psal, ve spoustě věcech. Se brzy ozvu, až budu mít zase pravdu :stuck_out_tongue:

Takže jsi troll s narcistickou poruchou, good for you

A nemusíš se ozvat brzo, stačí poslední hater pravda🤢

@Daaviid23 tady tu pravdu?:thinking:

2 Likes

Kontext ti nic neříká? :slightly_smiling_face:

No já věci z kontectu nevytrhuju, ale ty dost často jo :smiley: jen je vtipný, jak si tu jel pohádku o tom, že je tu někdo hater a pak sám přiznáš, že jsi jen hater, ale ještě se potřebuješ vychválit :smiley:

Tak schválně řekni kontext toho příspěvku co jsi sem hodil :slightly_smiling_face:

Dejve, prostě si jen troll s hateováním, však to přiznej a nechej to být :slight_smile:

@Daaviid23
Stale sa neviem rozhodnut, ci tvoje hodnotenie, ze McLaren mal vcera v Q naskok 0,5s (ignorujuc fakt, ze Max mal zltu vlajku a v 2/3 stratu na Landa 0,15s) a inde 1s, je viac trollovanie, alebo hejterstvo :sweat_smile: :stuck_out_tongue_winking_eye:

Já myslel, že Dejv neni jako ostatní tady, ale primitivně si na ty vidle nabíhá taky. :upside_down_face:

1 Like

To bylo konkrétní popichování Puffa, který vehementně tvrdil, že RB má minimální ztrátu. Prostě se mi zrovna hodil tenhle alternativní výklad :stuck_out_tongue:

…tohle byla taky pravda, hned druhý den se ukázala. :unamused:

1 Like

Cize trollovanie :joy:
Ale tejto teme (prehananiu) sa venujes uz dlhodobo, tak to mohlo byt aj slabe hejterstvo :sweat_smile:

1 Like

:grin: Znova ti napíšu, že se soustředíš na méně podstatnou část věty :upside_down_face:

Verstappen by mal dostat miesto v McLarene. Fans McLarenu su oranzovi, fans Verstappena su oranzovi…

1 Like