Verstappen možno zmešká pôrod, ak „mu pre nadávanie nezakážu pretekať“ | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen zažíva na obhajcu titulu pomerne nenápadný začiatok roka. Hlavná pozornosť sa v súčasnosti točí okolo Lewisa Hamiltona a Ferrari, prípadne okolo Landa Norrisa a šancí McLarenu, ale Red Bull sa správa dokonalo nenápadne. Aj tento tím však čelí obrovským výzvam a otázkam, ktoré budú diktovať osud sezóny 2025.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/187387/verstappen-mozno-zmeska-porod-ak-mu-pre-nadavanie-nezakazu-pretekat

Líbí se mi jak Max jako jeden z mála si na nic nehraje, na vše odpoví to co si myslí a jde dál. Oproti tomu když se podíváme na PR kecy Sira to je pravý opak, že prý nemyslí na svůj 8 titul ale na titul pro Ferrari :rofl: :rofl:, tomu snad už ani místní sekta nemůže žrát

3 Likes

To se neda cist, co to je :rofl:

Tentoraz s tebou plne suhlasim, ten Pavlikov chronicky negativny ton ohladne Red Bullu a Verstappena je hrozny

2 Likes

Nikto ti nekaze navštevovať f1online, ak sa ti nepaci tak nenastevuj web, alebo sprav svoj vlastný ked mas o tom idealnu predstavu, ak bude lepší isto sa uchytí

3 Likes

To uz sa nemoze ani subjektivna kritika pisat v online priestore?
Divny svet

4 Likes

Nemam nic proti Matusovi.

Nemusis tady chodit kdyz se ti tu nelibi.

To, že se ti nelíbí, co říkají ostatní, neznamená, že neříkají to, co si myslí.

Tak jednoduché to je.

2 Likes

nemusis nic prisposobovat, Maxo, staci ak budes jazdit ferovo a nie ako v Rakusku minuly rok. Tebe sa tiez nepacilo, ked ti Ham vystrcil do cesty koleso v Silverstone a natrel si sa v 300vke na mur, ze…

2 Likes

Aha, takze ked zijem v SR, tak nesmiem nic kritizovat, ked sa mi nieco nepaci, mam ist zit inde? :rofl: Zaujimavy pohlad, tebe tu vsetko vyhovuje? Alebo uz si niekde, kde nemas co kritizovat?

Ja s f1online s ako takym webom nemam problem, cenim si co tu robia, aspon vacsinou. Len mi pride smutne, ze sa tu niektori autori clankov snazia pomerne nechutne prizivit na averzii niektorych diskutujucich voci RBR a snazia sa tu vyvolavat 400 prispevkove “diskusie”. Staci sa pozriet na to, ako su pisane clanky o Hamiltonovi a Ferrari a ako je pisany tento a netreba vela mozgovej kory na to, aby cloveku doplo, ze momentalne je v kurze kydat na Verstappena a na RBR.

To chces rict ze si ty odpovedi autor clanku vymyslel nebo co.

Holt vy se nikdy nesmirite s tim komu to vlastne fandite, jaky typ cloveka je VER, asi je vam to jedno, je to smesne, hlavne ze jezdi HAM po hlave ze :rofl:

neviem ako to máš ty ale keď sami niečo nepáči tak to nerobím, ide o to že kritizovať redaktorov je neúctivé vzhľadom na to koľko nám tu obsahu prinášajú v porovnaní s inými sk/cz webmi, predtým bolo v kurze kydať na Hamiltona a teraz na Verstappena, lebo sú majstri, stým nič nespravíš, vždy bolo v kurze kydať na úradujúcich majstrov, ak si pozrieš články mimo týchto dvoch tak zbadáš je tam mrtvo :smiley:

2 Likes

Tak ono jde o to, že Raptor tohle píše opakovaně. Zlej autor článku a chudáci Red Bullisti. To už pak není kritika, to je prostě vyplakávání a nic jiného. Btw tam nejsiu ani náznaky kritiky a už vůbec ne konstruktivní kritiky.

1 Like

To jak ty vnimas kritiku je len tvoj pohlad … ja tiez mam casto ten pohlad ze ty a situs tu kopete nezmyselne do rbr a verstappena, vettela atd…
ale to je LEN moj pohlad

Nechapem o co ide uzivatelom co napadaju nejake subjektivne prispevky proste a myslia to vazne

:smile:

2 Likes

Subjektivní příspěvek je ok, to tu píšu. Ale jesrli tu Raptor za 8 měsíců napíše 50x, jak je hrozný, že si autor článku dovolí napsat článek, kterej není podle jeho představ, tak je to podle mě mimo a nemá to s realnou kritikou nic společnýho. Zrovna Raptor, který tu k urážkam nechodí daleko

1 Like

Tak úplně nejvic komentář je, když jeden ze čtyř největších ubulenců celého fóra někoho obviňuje z vyplakávání :slightly_smiling_face:.
Vy píšete cry posty každý den od roku 2007 dodnes a to zdaleka ne jenom sem😀.

No a jake mas riesenie tejto podla teba zlej situacie?

Jaké zle situace? Je tu článek, raptor si ho číst nemusí, tady máš řešení :grinning: já taky nesouhlasím častokrát s tím, jak se články píšou, můžou na to upozornit a co přesně. Ale jestli vím, že ten autor takhle píše běžně, tak už nemá smysl buď si to číst nebo na to ukazovat, protože už to stejně k ničemu nevedlo

2 Likes

Ja by som sa na ten jeden vikend ospravedlnil, su dolezitejsie veci, smola.

Ked je podla teba kritizovanie neuctive okej, tvoj nazor. Ja si to nemyslim, ked sa mi nieco nepaci, mam podla mna plne pravo sa vyjadrit. Ked niekto nieco podla mna robi zle, tak mu to poviem, nenecham ho v tom, ze je to dobre ked nie je. A ked je tu dobry technicky clanok, autorov pochvalim, nemyslim, ze len kritizujem.

Ze by sa tu takymto stylom pisalo o Hamiltonovi neviem (teraz hovorim o clankoch, nie o diskusiach, kazdy tu ma svojich oblubencov a takych, co nema rad), ale je mozne, ze mam kratku pamat

1 Like