Verstappen možno zmešká pôrod, ak „mu pre nadávanie nezakážu pretekať“ | Magazín F1 - F1online.sk

Akoze RB asi uz pozna britskych fanusikov, a to ze Verstappena vzdy preventivne vybucia, tak ho ani nechceli postavit do pozicie ze bude rozpravat pri bucani, lebo by uz na podobnu akciu nikdy neprisiel…
Zvlastne ze toto si autor clanku nevsimol a otom tu clanok nie je…
Ja byť LM tak uz to nikdy neusporiadam v Britanii, nech maju fanusikovia co chcu…

3 Likes

Tak s fanusikmi asi nikto nic nespravi, ale v podstate hovoris dobre. Ja si len myslim, ze by bolo lepsie, keby sa tu clanky pisu objektivne a nie s tendenciou podporovat hejt. Teraz cez zimu toho bolo celkom dost a pod clanokm hned vyrypovacne prispevky, vacsinou sa vsak na to nikto nechytil.

Ale presne o tom to je. Napise sa, ze na Hornera bucali, ale kritika tam nesmeruje, ze sa bucalo. RBR nic extra s lakovanim nespravil a v clanku to treba pripomenut, ale to napriklad ani Mercedes a v clanku kde je pretlaceny Russellov rozhovor nic take nie je. Clanky ohladne Hamiltona a Ferrari su samy med a to este sir ani nestihol poriadne nap(r)diet do cervenej kombinezy.

Jedno autorom vsak uznat treba, sleduju trendy a vedia, co sa dobre ohovara😁

5 Likes

V clanku zadny hejt neni, presne popisuje deni na podiu, problem je s prijmem reality a ego ze si nekdo dovolil o tom napsat.

Hlavne ze Hamilton uz zase prdi do sedacky, tolik ucty si 7x mistr od tebe zaslouzi @raptor22

1 Like

@raptor22
Priznam sa, ze najskor som tento clanok necital, lebo mi neprisiel dolezity (bolo mi jasne o co ide), ale ked vidim, co sa k tomu pise, som si ho precital…

No a uprimne neviem, kde je problem? :slight_smile:
Nejake klamstvo ci hejt som v nom nezachytil a podobne clanky, ak sa ponuka prilezitost, sa pisu casto o hocicom/hocikom.

Samotne diskusie uz hejt ci nieco podobne casto obsahuju, ale ten je na rozne smery, zdaleka nie len na RB/Maxa, dokonca by som povedal, ze cez zimu to tu najviac schytaval Hamilton…

4 Likes

Mňa pobavil Ollie, keď zahlásil, že on určite nemôže, lebo on na tie pokuty nebude ani mať :joy: čo reálne môže ozaj byť problém. Neviem ako sú im vyplácané mzdy v priebehu roka, ale pár z nich fakt by tých 30 tisíc asi hlavne na začiatku ani nemalo.

Za horšie veci na trati sú oveľa menšie tresty akékoľvek finančné aj jazdecké …

A to tie pokuty ešte beriem, že ok. Zaplatíš ( keď máš z čoho), ale body ? Alebo mesačne zákazy ? Za 12 trestov za jazdenie sú 1.preteky.

Ale Russell to povedal dobre keď sa ho pýtali na názor ako šéfa GPDA

Že to berie osobnosť pilotom a že nikto predsa nenadáva len tak pre nič za nič.

A že čo si myslia, že sa už naučil po Taliansky, že jasné že len vulgárne slová ho Kimi naučil :joy:

Že viac k tomu ani nevie povedať

K takej sprostosti sa totiž asi ani nedá…

A čo sa týka Maxa teraz neviem či mu to prajem alebo nie ten trest teda :joy::joy::joy: lebo zase zmeškať narodenie dieťaťa nie je Boh vie čo … ale fasovať mesiac pauzu tiež nie

Od AD21 to je na fore najviac o RBR a Ferrari z mojho subjektivneho pohladu

1 Like

Na fore je to mozne.
Ferrari puta tradicne vela pozornosti a od 21 vyhrava RB/Max a ako pisali aj ini, vzdy sa najviac pise a casto aj hejtuje ten co dominuje…
Kontroverzie tomu samozrejme pomahaju.
A vedel by som vela o hejtoch v 24 aj na inych, ale naco :slight_smile:

Lenze tu sa riesil clanok (clanky), nie diskusie/forum.
A ja neviem, co je na tomto clanku nejake hejtujuce ci klamlive atd. :slight_smile:

1 Like

Jestli můžu menší poznámku - raptor a další RBR fans si prostě stěžují na všechny články o RBR a Maxovi, kde se nevelebí. Ozančují je za tendenční a snaží se opakovaně shodit autory článků.

3 Likes

Evidujem, ale nechcel som to riesit a ramcovat nejak “taborovo” ci osobne, lebo to nebude vecna diskusia, ale tradicne hadky :smiley:

Mne (urcite aj inym) sa tiez nepozdavaju niektore clanky (vseobecne, nie len RB/Max), ale nezvyknem sa ozyvat, lebo mi to nepride casto a je to aj dost subjektivne.
Raptora som si aj ja vsimol toto dost komentovat a kedze sa tu k clanku strhla debata o tom, tak som si to precital a snazim sa pochopit, kde je s tym clankom problem :slight_smile:

2 Likes

Ja forum beriem aj s clankami :smile:tym, ze clanky si citam cez forum priamo tak to vsetko beriem ako forum :smile:

Jsem zvedavy co bude delat az mu v aute praskne voda.

Emil se strachovat nemusí. Vždyť ho může u porodu zastoupit Kvjat.

Neoficialni zdroje uvadi, ze otcem druheho ditete Piqetove je prave Kvjat.

Já myslel, že Kvítkové je to první dítě.
Nám to kromě škádlení zdejšího osazenstva může být zcela jedno. Je to Emilův život, né náš.

Co ak je to Horner

1 Like

To už bude její třetí dítě, ne? :thinking:

1 Like

Ne, bude mit dva s Kvjatem.

Já viděl že se stará ještě o jedno :smile:

3 Likes

Snad pri sexu nenosi plinky.

Maly Hornerek? Muze byt, nebo Perezek a proto musel odejit a decku se rekne ze otec zemrel.