Na vela z tvojich otazok sa da jednoducho odpovedat.
Je to schopnost pozorovat a analyzovat.
RB vyhral 9 velkych cien. Podotykam z 24. Dufam, ze si nemusime vysvetlovat, ze to ma daleko od prevazne.
Urcite si si vsimol, ze vykon monopostov sa pocas sezony menil.
Pre nasu diskusiu si mozme rozdelit sezonu na 2 casti. Do gp Spanielska vratane a na druhu cast po nej (od GP Rakuska).
1 cast sezony: 10GP, RB vyhrava 7 velkych cien, Mclaren iba jednu. Tu je RB jasne dominantny. Max odchadza z 219 bodmi, Lando zo 150. Rozdiel 69 bodov. Dokonca aj torpedo Perez bol schopny ziskat 111 bodov.
2 cast sezony: 14GP. Vidime obrovsky prepad formy RB. RB vyhrava 2 velke ceny. A aj to v Brazilii len vdaka tomu, ze prsalo, inak by vyhrali velke kulove. Mclaren vyhral v tejto casti viacej GP (7), Ferrari(5), dokonca aj Mercedes(3). Vsetkym je nad slnko jasne, ze v tejto casti RB nemal dominantne auto (teda vsetkym okrem teba, ale zato ja naozaj nemozem). Auto RB sa stalo daleleko horsim, co je vidiet aj na vysledkoch torpeda Pereza. Hoci je to o 40% viacej GP, torpedo Perez ziskal iba 41 bodov (v prvej casti 111).
A teraz ta pointa. Hoci RB bol na tom biedne, Lando bol schopny v tejto casti stiahnut na Max-a iba smiesnych 6 bodov !!!
Je to neuveritelne, ale je to tak. Max je kral .
A dalej by som k tomu napisal, len to co som uz pisal vyssie.
Rad som vysvetlil, visis mi .
Pekny den