Verstappen má teraz rovnaké problémy, aké som mal ja väčšinu sezóny, tvrdí Pérez | Magazín F1 - F1online.sk

Až do letnej prestávky bol Sergio Pérez pod paľbou. Nedokázal sa totiž vyrovnať svojmu tímovému kolegovi, čo mu vyčítali prakticky všetci. Teraz sa interný súboj v Red Bulle začína vyrovnávať, no nie je to tým, že by sa Mexičan zlepšil. Len Max Verstappen zažíva to, s čím sa Checo trápi už od pretekov v Imole.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/170033/verstappen-ma-teraz-rovnake-problemy-ake-som-mal-ja-vacsinu-sezony-tvrdi-perez

Treba sa chopiť šance Checo :clap::sweat_smile:

To není vina týmu, oni postě vyrábějí co nejrychlejší auto, ale jejich jezdci to neuměj využít :shushing_face:

Ale pokiaľ viem, tak Versteppen mal aj nejaké problémy s motorom, vďaka čomu nemohol využiť jeho plný výkon. Má aj Pérez takéto problémy každý víkend, lebo s týmto by som sa teda rozhodne nechválil. Lebo on mal problémy aj keď Verstappen vyhrával.

1 Like

Ale čo veď obaja piloti maju stále rovnaké autá. Verstapen asi prisiel o talent :stuck_out_tongue_closed_eyes:

No je videt, ze Max tu karu tahne na cele i kdyz to auto, krome prvnich cca trech az peti zavodu ze zacatku sezony, na to nema.

Max je stale na cele ( do konce sezony to asi nevydrzi) se ctvrtym autem na rostu. Nekteri by se mohl ucit jak se jezdi se spatnym autem a neni potreba se vzdavat.

Tak mozna Horner nebyl tak uplne mimo, kdyz si nechal Checa. Treba Checo jezdi docela dobre, jen to auto na to nema a Max holt zajizdel vysledky i v tom krapu. Tak nejvic dat maji notabene RBR.

ak im uz nefunguje ani to, co zo zaciatku sezony a tym nemyslim len rychlostne, ale aj s ohladom na spravanie auta a zatacanie, ta verzia s ich podvadzanim s brzdami je realnejsia a realnejsia

a mozno to uz vtedy skryvali tak ze to mal len max…

1 Like

Nemá im fungovať čo zo začiatku sezóny. Kľudne by mohli priniesť minuloročný monopost ktorý fungoval dokonale a čo z toho, kedže medziročný “nárast rýchlosti” je tak veľký, že by vlastne jazdili 6-8 mieste.

1 Like

Blbosť. Podvádzali. Je to jasné a očividné. Kedy RB mal problem s pneu ? … nikdy. Teraz furt… kedysi RB bol v zakrutach ako na kolajniciach … teraz nikde. Je to smiešne. A najlpesie na tom je že to mal asi len Max a robili s toho akoze Max vytvara ten úžasný rozdiel. Velky prdlajs. Checo mu pekne podrazil nohy ked priznal ze rovnake problemy ma on od zaciatku. :rofl:

A staci si porovnat minulorocne hodnoty pole a uvidis ze sa tie auta nezrichlili. Len niektory akosi zahadne spomalili…

1 Like

To mas ten rozdiel medzi vsimavymi dlhorocnymi fanusikmi a medzi tymi ktori si upravuju realitu, v ktorej je RBR podvodnik a nelegalny a fiabull

Jn, tak vieš jak nikto nezrýchlil iba Sainzova PP je tohtoročné 8me miesto

image

2 Likes

Jenze takove auto ted maji. Oni jsou sedmy a osmy. Takze zmena konceptu a jsou tam kde byli v polovine minuleho roku.

A kdyz se podivas, tak ostatni se vzhledem priblizuji k minulorocnimu RBR, ale soucasny RBR ne.

A svete div se, nefunguje to. Urcite mi to neprijde v poradku.

Tak Ferrari padlo výkonnostně až mezi sezonama, RBR v sezóně

Technická - na Monze se upravovali i výrazně obrubaky, co pomohlo ke zrychlení časů.

Kluci @rHapo ja nevim ze porad reagujete na provokatery. Nulove znalosti a jen nenavist. V beznem zivote bys na to nereagoval a tady se do nich porad poustite.

1 Like

Zandvoort

3 Likes

Talze Max o 3 desetiny rychlejsi nez minuly rok. Ostatni o vterinu. To by mozna s vylepsenym minulorocnim autem dali taky a jeste by to nezralo gumy a jezdilo by se v tom v zavode lepe.

Furt mi to nevychazi jako dobrej napad.

Já vím, že zrychlili, jen k té Monze dodávám, že je to trať, kde se to výrazně upravovalo.

Ferrari rado odpadava po letnej pauze, ja by dom povedal ze vcerajsi leclercov win bol len vyuzitie superovych chyb a maximalizovanie strategie plus managing masterclass na gumach

Veď to je presne problém.

Lenže prinesieš staré auto a čo? Aký je potenciál toho auta sa ešte zlepšovať, čo so všetkými upgradami ktoré sá “varia” v továrni?

Proste postavali niečo čo možno má poteniciál ale je to rovnaká cesta jak Mercedes. Mali to dávno ditchnúť, takto sú v prdeli.