Verstappen: Kritika ma nezaujíma, len priateľstvo s Landom | Magazín F1 - F1online.sk

S tvojimi provokaciami? Vsetko

Ked sa naucis čítaťco by si mal vediet v tvojom veku tak sa sa ozvi. Dovtedy si pre mna pajac trollko :joy:

1 Like

To sis nasr-al do cereálii, nebo do huby?

Mas pravdu, mohol radsej napisat “kromanonec”

1 Like

Takže jsi chybu Maxe stále nepochopil :smile: Hlavně že držel volant rovně :smiley:

Ty si nepochopil ze vsetci to chápu, len ty sa cely tyzden strapnujes a vysmievas a dokazujes si aky si geroj (neviem v com) tu na fóre :joy: pritom tvoja “poziadavka” na ospravedlnenie nezaujima nikoho, hlavne nie Landa :joy:

A do toho ti tlieska ten neandrtalec aky si “kráľ” :joy:

2 Likes

Však ty to nechápeš do teď. Napiš miliardu smajliků a reaguj, jako by ti na hlavu spadl klavír, to je jiná kvalita reakcí od tebe

1 Like

Situs chce len provokovat teba lebo im to uz raz vyslo. Nedaj sa nachytat m8 :hedgehog:

1 Like

Nikdo neprovokuje, to jen někteří jsou mentálně omezení, aby chapali podstatu těch příspěvků

1 Like

Ja som pripraveny na všetko. Jeden ban hore dole :joy: “urazam” ho presne tak isto ako on mna. Uz sa schyluje k vyplakavaniu adminovi :joy:

3 Likes

Jenže ty už si dsotal dva perma bany, a furt tady smrdíš a spamuješ.

1 Like

Vdaka tebe a situsovmu bonzovaniu

2 Likes

Zase budeš lhát? Trapný. Očividně to bylo, kvůli tomu, že tu temny, temneny pinďa jen spamuje a uráží

1 Like

Jasne plackovia.a ten neandrtalec dostal len 30 dni. Guess why :joy:

2 Likes

Protože narozdíl od tebe tu nespamuju, neustále nevypisuju srance dokola a moje IQ narozdíl od tebe je trojciferné.

1 Like

Keby sa bany rozdavali na zaklade tohto, tak nezvladnes dokoncit ani registraciu. :clown_face:

1 Like

To trojciferné IQ ti vyšlo, předpokládám, v nějakém testu v časopise Žena a život. :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Len on zabudol napisat ze trojciferne je za desatinou ciarkou :joy::joy:

1 Like

image

1 Like

Máš s tím zkušenosti jo? :slight_smile:

1 Like