S tvojimi provokaciami? Vsetko
Ked sa naucis čítaťco by si mal vediet v tvojom veku tak sa sa ozvi. Dovtedy si pre mna pajac trollko
Mas pravdu, mohol radsej napisat “kromanonec”
Takže jsi chybu Maxe stále nepochopil Hlavně že držel volant rovně
Ty si nepochopil ze vsetci to chápu, len ty sa cely tyzden strapnujes a vysmievas a dokazujes si aky si geroj (neviem v com) tu na fóre pritom tvoja “poziadavka” na ospravedlnenie nezaujima nikoho, hlavne nie Landa
A do toho ti tlieska ten neandrtalec aky si “kráľ”
Však ty to nechápeš do teď. Napiš miliardu smajliků a reaguj, jako by ti na hlavu spadl klavír, to je jiná kvalita reakcí od tebe
Situs chce len provokovat teba lebo im to uz raz vyslo. Nedaj sa nachytat m8
Nikdo neprovokuje, to jen někteří jsou mentálně omezení, aby chapali podstatu těch příspěvků
Ja som pripraveny na všetko. Jeden ban hore dole “urazam” ho presne tak isto ako on mna. Uz sa schyluje k vyplakavaniu adminovi
Jenže ty už si dsotal dva perma bany, a furt tady smrdíš a spamuješ.
Vdaka tebe a situsovmu bonzovaniu
Zase budeš lhát? Trapný. Očividně to bylo, kvůli tomu, že tu temny, temneny pinďa jen spamuje a uráží
Jasne plackovia.a ten neandrtalec dostal len 30 dni. Guess why
Protože narozdíl od tebe tu nespamuju, neustále nevypisuju srance dokola a moje IQ narozdíl od tebe je trojciferné.
Keby sa bany rozdavali na zaklade tohto, tak nezvladnes dokoncit ani registraciu.
To trojciferné IQ ti vyšlo, předpokládám, v nějakém testu v časopise Žena a život.
Len on zabudol napisat ze trojciferne je za desatinou ciarkou
Máš s tím zkušenosti jo?