Verstappen: Kritika ma nezaujíma, len priateľstvo s Landom | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen a Lando Norris sa po pretekoch na seba ani nepozreli. Dokonca aj domov do Monaka odchádzal každý po vlastnej osi. Keby mali letieť spolu, mohli by si povedať veci, ktoré by neskôr oľutovali. Napokon obaja zložili zbrane a Verstappen svojho — opäť aj oficiálneho — kamaráta ubezpečil, že s ním môže bez obáv pretekať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/161762/verstappen-kritika-ma-nezaujima-len-priatelstvo-s-landom
1 Like

Krasne vyjadrenia. Aj o Landovi aj o hejteroch.

To ako to zhrnul a aj to, ze ma pochopenie pre to, ze Lando bojuje len o druhe vitazstvo, palec hore. Rovnako tak Lando palec hore za tie dnesne vyjadrenia. Stacilo vychladnut, ale tie emocie su pochopitelne.

Komentujuci, ktori sa vulgarne vyjadrovali na adresu pilotov by si mali brat priklad. :slight_smile:

5 Likes

Zajímá mě jak na to zareaguje Brundle a podobní, ikdyž to je největší Maxův hater ten si nedá pokoj asi nikdy :grin:

Hádam nečakáš od britského aroganta, že by zmenil svoj názor. Brundle a Kravitz to sú asi dve najväčšie novinárske nuly keď sa vyjadrujú k niečomu, do čoho je zapojený britský jazdec.

1 Like

Presne to som mu chcel odpísať. Mám taký malý sen že príde Lando za brundlom a povie mu ze čo tu trepe p.coviny celý víkend keď sa nič vážne nestalo :laughing:

2 Likes

Takže si s Brentixwm vezmete příklad a bude konečně klid? :slightly_smiling_face:

4 Likes

Uprime, me by neprekvapilo, kdyby tohle vyjadreni Landa, bylo reakci prave na Brundela.

Nekdy clovek nechce byt s nekym, nebo s necim spojovan.

1 Like

Daj jeden príklad, kde som sa vyjadroval vulgárne na adresu pilota ty luhárska nula. :zero:

1 Like

Nuda, chce to trochu akce, oživit tu monotónní F1.

Vydrz tri dni :v: budes ukojeny

Myslím, že tato vyjádření na adresu Landa jsou asi maximum, čeho je Max takhle veřejně schopný. Vycházím tedy z toho, že oba stáli o zklidnění vzájemného vztahu (třeba s malou pomocí svých týmů :smile: ) a tleskám jim :clap:, je to dospělé řešení. Nakolik to Maxovi pomůže před britským publikem je otázka, myslím, že to stejně dost schytá.

2 Likes

Myslim ze Lando ho ma na parku, chce se jen soustredit na dalsi zavod doma. Jinak jsou to ze strany VER hodne suche ohrane politicke kecy, videli jsme co jsme videli :point_left:

1 Like

Tak to sú zase drísty :laughing:
Ževraj sa nebude snažiť vyradiť ho. Veď aj nabudúce, keď zatočí volant do opačnej strany, ako je zákruta to bude len malý ťukanec.
A že to púšťal z veľkej dialky na vnútrajšku ? To by sme si mali prehrať rok 2021, ako jazdil do vnútrajška aj za cenu kontaktu. Grciam, keď čítam tie bludy.
Dúfam, že MCL ešte zrýchli a dá mu zažrať aj Piastri.
Lebo podľa Maxa sa nič nestalo, alekeď ho Russel 1x vytlačil, už vyplakával do médií, že závody sa nevyhrávajú v prvom kole. Všetko čo robil on sám, teraz vyčíta druhým, že si to dovolia spraviť na neho. Zišlo by sa ho zo 2-5 x vytlačiť hneď v prvej zákrute a povedať po závode “o nič nešlo, závodný incident” :face_with_hand_over_mouth:
Odstrelilo by mu dekel od nervov, však to bolo vidno aj po brazílii, keď mal detský kontakt z Oconom, tiež menil smer, aby ho vyblokoval. Tak isto, ako zrážka s Ricciardom, ked zmenil 3x smer.

2 Likes

:+1:

Ty máš aj reálny život ? Nalepený celý deň.

1 Like

musim platit ucty

1 Like

Ten se jen plácá ve svých sra*kách :smile:

teba ta sutaz nejak vzala :smiley:

Tím že už budu psát jen pravdu bez příkras :smile: Papej.

a ja ze pravdu ma len @HellHogr

1 Like