Kdepak! Pravdu má jenom bouchačka !
https://pisnicky-akordy.cz/greenhorns/john-hardy
teba tu je skoda
Skús maľovanie figúrok na doma, aspoň budeš mať celý deň chat pod kontrolou.
Ty a tvoja pravda odbornik na slovo vzatý co nevie čítať po ľuďoch
A ešte sa raduje s fastest lap alonsa na p18 a a vyzdvihuje to ako vykon storočia? Odklon si okap z krku
Už ti je jasný co Max udělal v souboji s Landem špatně, rozuměj mimo pravidla, nebo stále jen prázdná sláma?
Ja viem co urobil spatne od nedele to tu pisem. ale ty si stary slepy dedo co nerozumie vyznamu slov ako: Max urobil chybu a dalsie ako MOHOL MUSEL NEMUSEL NEMAL a podobne
Tak mi to napiš, protože před chvílí jsi akorát psal že se nemá Landovi za co omlouvat a že volant držel rovně jako by to něco znamenalo
No nema, citujem landa… Nema sa zaco… Chod si to hodit do prekladača keby sa mal kazdy ospravedlňovat stale za chyby v f1 tak neviem chápem ale ze ty si zakomplexovany verstappenom a od neho to vyzadujes… Poviem ti to takto. Nedostane sa ti toho. Papej
Tralalalalaaaaa
Nemá? Vždyť svojí chybou vyřadil svého kamaráda. Ale tak mi vysvětli co Max udělal špatně, v konfliktu s pravidly, když stále píšeš racing incident a že jel volantem rovně a že Lando měl uhnout. To nevypadá že chápeš k čemu tam došlo Zkus nedělat tralala ale použít hlavu.
iba krmis zeleneho goblina
A co ti ja mam co vysvetlovat? Ved si zapni zase najvacsieho britskeho experta Palmera tam si sa musel ukojit nemam najmensi záujem sa opakovať dookola ako ty a tebe podobny od nedele ake chyby spravil max, stary dobry crashstappen atd atd. Vy sa vyzivate v tom to je to Tralalalalaaaaa
Akurat idem spať… Servus m8
… a proč to teda děláš a dokola píšeš ty kraviny že držel volant rovně a že měl Lando uhnout? Se pak nediv následkům
Ved drzal rovne volant smerom von z trate… A lando nemal uhnut. Mohol
Furt nic?
Jak moc ze sebe budeš dělat šaška?
Boze ked nie nordak, tak bretnix, ked nie bretnix tak syriak …
Vidim ze ste prepli do full provokacneho modu
Prove it or it didn’t happened.
A co s tím má navíc Norďák společného?
Až mu dojde že tím tam Emil nenechal místo, … a že to jeho mozku dá sakra zabrat
Co zas pisal ten neadrtalec?