Verstappen je z novej generácie áut znechutený: Toto je Formula E na steroidoch | Magazín F1 - F1online.sk

ako keby to pred chvílou rozprával Alonso, ktorého každý hejtoval, len za to že niečo vôbec ten dedko povedal..

zrazu to povie Max a aha, komunita sa obrátila druhou stranou :thinking:

myslis to, ze v Kanade 2023 odjazdil 70 kvalifikacnych kol?

co na tom bolo na doraz? :slight_smile: vyuzival lahsi monopost, nic viac. ale zeby bol jazdil na hrane vypadnutia? to tazko…

Ale hodne nepodareny ovladac

1 lajk

Vies co je zvlastne ? Na tomto fore je zretelna pomerne slusna nenavist voci Fernandovi a ja sa pytam - co mu zavidia - 2 tituly ? Hamilton ich ma 7, tam ta zavist nefunguje, pritom je to historicka anomalia spôsobena dominantnym autom a neskôr poslusnou dvojkou … a do Lewisa sa navaza minimum ludi (hammer time …. tlacitko na aute). Ale ked Alonso nieco povie, co hnusne sa da vytiahnut, to sa vytiahne. Pritom a tvrdim to stale, Lewisa s Vettelom si Fernando kedykolvek namaze na chleba. Cisla titulov nic na tom nezmenia, pretoze o titule rozhoduje auto.

No pekne to bacuju. No uvidime ale zatial za mna nie dobre.

Je to frajer, pomenoval veci jasne a vystizne, rovnako ako Alonso..nieje dovod na hate a Lando zbytocne podpichuje, Max si je urcite vedomy ake peniaze sa krutia v tomto kolotoci..

Ale vsak to sa vedelo od zaciatku, nechapem preco s tym FIA nic nespravila. To uberanie na generovanie energie je cista ***.

Hlavne ze Wolff sa nam nesnazi predat sr4cky :rofl: vsetko je dobre, vsetko je super :smiley: zaujimave, ze jedini, ktori drzia hubu alebo su akoze spokojni su zakaznici Mercedesu.

K Verstappenovi. Ano, nazor si moze povedat, povedat nahlas to co vsetci vedia nie je hriech. Ale je to pre vsetkych rovnake, takze bud si na to zvykne, alebo moze ist robit nieco zabavnejsie.

ICE je prilis poddimenzovana. Je to hybrid a mat spalovak ktory ma 400kW v F1 je snad az parodia. F2 ma 460kW. Tie motory mali byt 600+350.

toto by robilo cca 900 koni na preteky a cez 1000 do kvalifikacie. Toto povazujem za cisla odpovedajuce F1.

1 lajk

Ono cele to zacalo kosackami na trávu ked mercedes pohrozil ze odide z f1 zlate casi atmosfer v8 su preč a my tu mame tieto čuda.

To tvrdí aj Trump. Asi prvýkrát s ním súhlasíš. :joy:

Tak to Trumpa vlastne nikdo nepochopil ked rozpraval o posilneni ICE.

Ale jazdil na doraz. Dvakrát skoro vyletel a raz aj opustil trať myslím v poslednej zákrute. Aj on sám hovoril a hlavne Ross potvrdil, že to boli skoro kvalifikačné kolá.

neviem čo ti mam na to odpísať, pretože vlastne ako keby si mi rozprával moje myšlienky..

je to tak, toto fórum nenavídi alonsa, kedže pár ludi su tu skalný fans, čo nie je nič zlé, ja som nikdy nič na maxa nepovedal aj ked som tu videl jeho fans, alebo lando fans atd..

ale táto komunita je tak vzopretá voči alonsovi, nahradiť sedačku, dedko a podobne.. čo mi nejde do hlavy..

ja som fernanda v 2007 vobec nemusel, ale časom si tak získal moje srdce.. tu lásku pre motoršport, pre rýchlosť, dravosť, a ten tretí titul.. že mu to z celeho srdca prajem.. a hlavne čo robil s ferrari, tak vtedy som povedal klobuk dole..

chlapec povie svoje pocity ohladom toho že zlatá éra F1 je preč a ludia ho tu dobre že neukamenuju :smiley: a kvoli čomu? :smiley: povie to MAX a hned komunita že je to pravda :smiley:

Fernando ma svoje chyby asi ako každý, a tá smola ktorá ho sprevádza je neskutočná, ale ako fanúšik motoršportu a F1 jedine čo si momentalne prajem je aby Fernando ziskal ten treti titul o ktorý tak dlho bojuje, a to si myslím že si praje každý skalný fans.

Napíšem niečo vedome zveličené: predstavte si, že sa dostanete do F1. Venovali ste tomu skoro celý doterajší život, len tréningy, simulátory, sponzori, vaši rodičia nič iné nerobili ako zarábali peniaze a vozili vás na rôzne súťaže, opravovali motokáry, žiadne víkendy a dovolenky, všetci zúčastnení tomu cieľu obetovali kvantá času, financií, vlastnej kariéry. A teraz konečne ste tam - a zistíte, že vás F1 nebaví. :wink: Ako to povedať rodičom, čo ďalej? :slight_smile:

1 lajk

Praví rodiče dají přednost šťastnému dítěti :smile: .

1 lajk

To se děje v každém sportu. A týká se to mnohem, mnohem, mnohem finančně chudších lidí.

99% hokejistů, fotbalistů atd. nikdy nedosáhne absolutního vrcholu a končí buď se sportem nebo hrajou nějakou nižší ligu při práci.

To ale píšeš o lidech, kteří se na vrchol nedostali. To je jasné. @Substance242 psal o (hypotetickém) někom, kdo by se na vrchol dostal, k tomu takhle výlučný, a pak zjistit, že ho to tam nebaví. Tak úplně vážně, v takovém případě by se asi zjistilo, že ta ambice byla spíš rodičů než jeho vlastní. A určitě by se ve sportu příklady našly.

Nejdřív tě to baví, a miuješ to, a pak to vyprchává.
Samozřejmě někdo to miluje neustále, a hltá každou vteřinu, a jezdí tam jak JJ do 60, a někdo ukončí kariéru v 25 v 30, že nemá motivaci nebo se mu už nechce.

Nevím, jestli neměl zranění, ale myslím, že Martin Fourcade se na to vyprdl, že ho to nebavilo.