Verstappen je z novej generácie áut znechutený: Toto je Formula E na steroidoch | Magazín F1 - F1online.sk

Ok, ale proc si tam nenechal tu gratulaci k vyhre Kanade :zzz:

Asi tusis co bude nasledovat, ostatni Slovaci ti muzou dopredu podekovat.

Max:

:clap:

presne na toto som cakal.

nechapem preco nemohli byt V10.

Vykladna skrina hybridnej techniky bola 2014-2025, toto s cim prisli teraz je uplny paskvil. Ale ak to pomoze pochopit, ze F1 by uz nemala byt o vyvoji motorov tak to prezijem. Ja by som to haraburdie z auta vyhodil, zaviedol standardnu V10 a poslal motorarov aj s ich trikmi do zadele.

3 lajkov

Max o Mercedesu: „Řeknu vám něco: počkejte si na Melbourne a uvidíte, jakou mají sílu. Já to už vím.“

1 lajk

Nemají žádnou. Jsou Done.

Já bych dal jen rozměry a váhu auta, a ať si dá každý za motor, co chce. V16 klidně.

Stejně každý bude mít hybrid na styl 2014+, protože nikdo nic lepšího nikdy nevymyslel.

Výkon, spotřeba, spolehlivost.

A všechny tyhle plusy nadměrná váha, ovladatelnost a neúnosná cena.

Tento rok to bude titul za manažment energie. Duracell bude sponzorom trofejí. :sweat_smile:

Verstapen ked uz teraz vyplakava tak to musi byt riadny shi…t tie motory.

mna tie motorove tahanice nebavia. ak by to bolo ako vravis ty tak tam bude jeden motorar, ktory to ma premakane a zvysok by sa nikdy nechytil.

Lando Norris odpovídá Verstappenovi: „Pokud chce, může přestat. Nemusí být nutně ve Formuli 1.“

„Za řízení dostáváme obrovskou částku, takže nakonec nemáme důvod si stěžovat.“

„Můžu řídit auta, cestovat po světě a bavit se. Takže nemám na co si stěžovat.“

[@Racingnews365]

1 lajk

Konečně to řekl někdo z prostředí F1.

Jen aby se Maxíček neurazil.

Max je mučedník. 8 milionů euro měsíčně se opouští špatně.

Lando je z Maxa posraty uz teraz rad by sa ho zbavil to je vsetkym jasne :joy:

je to jeho nazor, pytali sa ho nato.

BTW mne tento novy update na fore tiez velmi nechuti. je to cele volake spomalene. nemusim sem chodit, mozem sem chodit a mozem si na to spravit nazor a povedat ho…

1 lajk

Nevím proč to bere takovou konfrontační cestou. Nemusí mluvit k Maxovi že může skončit, má říci jak to má on, že bere velký prachy a v čem jezdí je mu proto jedno :man_shrugging:

To tvrdím furt, že kde vstoupí ruka ajťáka, tam sedm roků místo trávy rostou aktualizace a záplaty.

1 lajk

Vies ale dokola sa pisalo, ze ak zrusia rekuperaciu bŕzd prednych kolies, tie obrovske baterie nedobiju. Fajn, tak im dame aktivne aero aby sa to vykompenzovalo. A stale to nestaci …. Su ti kompetenti ludia na praskoch alebo co ?

Max mu vliezol ocividne do hlavy este minulu sezonu inak by Lando Maxa nekomentoval.

Já myslím že oba už jsou v takovým rejpacím módu.

je fajn, ze pohonna sustava ma 750kW, ale ten maximalny vykon moze vyuzit 11s.

1 lajk