Řekněme, že život má různé etapy a člověk by se měl posouvat, neměl by se v jedné zaseknout, zatímco další mu utíkají. Jak dlouho se kde zdrží už je individuální, to bych tak nelajnovala, ale v určitý okamžik by to asi mělo nějak “samo přijít”, jako biologické hodiny . Jinak se například v 55 letech zacyklí s hokejkou bez prožití dalších životních etap, což mi nepřipadá zrovna ideální. Ale každý to má jinak.
Já mám několik známých, co několik generací závodí jenom z povinnosti a proto, že mají vybudovaný systém. A to všechno proto, že třeba táta byl mistr světa a další generace jeho úspěch živí. A závodí i holky… Je to jako prokletí.
jazdil tak isto ako sa jazdi dneska. kazdy z pilotov ma dneska po pretekoch minimlane dve uporoznenia za tratove limity, pretoze tak isto jazdia na doraz. je to len nafuktnuta somarina
Vies o tom velke kulove, preto pises nezmysly. V danom zavode nejazdil ako sa dnes jazdi. Ross to jednoznacne potvrdil, lebo ho ziadal, aby kazde kolo bolo ako kvalifikacne. On si musel vyjazdit cas jednej zastavky v boxoch.