Verstappen je z novej generácie áut znechutený: Toto je Formula E na steroidoch | Magazín F1 - F1online.sk

Možná si trochu nerozumíme. Myslela jsem lidi, kteří se dostanou do výlučné soutěže, ale ztratí motivaci dřív, než by zúročili roky příprav a dřiny.

Fourcade měl tolik úspěchů a za sebou nakonec úspěšný návrat po tragické sezóně, že konec byl celkem logický. Pro něj taky vedla cesta už jenom dolů.

Já třeba ohromně obdivuju, když se někdo umí v životě vyvíjet a posouvat.

Dokázat ukončit něco,co funguje a jít si za něčím novým od nuly jenom proto, že mě to posune je velká frajeřina.

Třeba Rosberga za to obdivuju.

Zacyklit se v něčem na generace je neštěstí.

2 lajkov

Skončit dokáže každý. Já naopak obdivuji tu druhou stranu.

Držet si motivaci, dřít, nechat si nedávat, a pokračovat, když máš všechny prachy světa, tak to je pro mě obdivuhodné.

Řekněme, že život má různé etapy a člověk by se měl posouvat, neměl by se v jedné zaseknout, zatímco další mu utíkají. Jak dlouho se kde zdrží už je individuální, to bych tak nelajnovala, ale v určitý okamžik by to asi mělo nějak “samo přijít”, jako biologické hodiny :slightly_smiling_face: . Jinak se například v 55 letech zacyklí s hokejkou bez prožití dalších životních etap, což mi nepřipadá zrovna ideální. Ale každý to má jinak.

2 lajkov

Je to otázka pohledu na věc a povahy.

Já mám několik známých, co několik generací závodí jenom z povinnosti a proto, že mají vybudovaný systém. A to všechno proto, že třeba táta byl mistr světa a další generace jeho úspěch živí. A závodí i holky… Je to jako prokletí.

1 lajk

Skoro jako když kluk dostane vždycky jméno po tátovi, i když se to jméno už nikomu nelíbí - to jenom vyjde levněji :smile: .

1 lajk

Třeba jeden příklad velké frajeřiny.

Náš horolezec zvaný “Háček”

fotka z úterý

byl jako junior lepší sjezdový lyžař než Ondřej Bank, pak zjistil, že ho baví víc lézt do kopce…

Dneska má několik zlatých cepínů, prvovýstup na Gašerbrum, sjetou sedmitisícovku na lyžích a od minulého týdne i umrzlý kus palce…

Prostě paráda a skvělý životní posun :love_you_gesture:.

1 lajk

jazdil tak isto ako sa jazdi dneska. kazdy z pilotov ma dneska po pretekoch minimlane dve uporoznenia za tratove limity, pretoze tak isto jazdia na doraz. je to len nafuktnuta somarina

Vies o tom velke kulove, preto pises nezmysly. V danom zavode nejazdil ako sa dnes jazdi. Ross to jednoznacne potvrdil, lebo ho ziadal, aby kazde kolo bolo ako kvalifikacne. On si musel vyjazdit cas jednej zastavky v boxoch.

Treba to brať s rezervou, stále sú to len predsezónne testy a prvý rok nových pravidiel ale aspoň aká taká predstava ako fungujú po novom