Verstappen je postrachom komisárov, hovorí Liuzzi | Magazín F1 - F1online.sk

no jo clovece. ty tu fnukas minimalne uz od sezony 2021, fnukas este aj teraz ked tvoj idol dominuje.

Takze ja mam s fnukanim este stale nejakych 5 rokov k dobru :+1: fnukas a stale si tu

4 lajkov

pocuj, co mne tu trepes za kraviny? ja som sa bavil s mp1 a do toho si mal potrebu rypat, co mi tu mlaskas nieco o prezentaciach na hodinach? chod sa dat vysetrit na schizu

1 lajk

Lol, takže ty si sem nalítl shazovat skrze vzdělání, protože před několika dny jsem na tebe reagoval v diskuzi? Tak jo, sorry jsem nevěděl, že jsi tak hloupej a zakomplexovanej, to se ti hluboce omlouvám.

2 lajkov

Nechtel jsem uz reagovat, v urcite fazi mi to stacilo.
Opet si me do toho zahahl.
Prezentace mohu byt soucasti cehokoliv, presto na tradicnich statnich vysokych skolach jsem se s nimi temer nesetkal, nevim co by student komu (ostatnim studentum?) prezentoval. Ackoliv sam jsem promoval v minulem stoleti, s tradicnimi statnimi VS stale spolupracuji, v tomto pripade shodou okolnosti i na te skodovacke Na Karmeli (jeji zalozeni bylo ryze ucelove, chapu ho a respektuji, mohu to i vysvetli pro c a pro koho bylo primarne zalozeno). Tve hrubky prechazim, pripadne drobne upozornim (viz. Rozumet a rozumny)… ty muj evidentni preklep pismene na klavesnici okomentujes mrtvickou :).
Tve vzdelani jsem nekomentovat, jen akceptoval. K tvy mezinarodnim obchodnim dovednostem a zkusenostem se muzeme vratit, pokud chces (myslim, ze tam zminujes Amstel a BMW….) za me nema smysl se v tom stourat, trochu se ale uklidni se svym slovnikem a hodnocenim inteligence ostatnich.

7 lajky

Šikovný človek ju častokrát ani nepotrebuje, pokiaľ to odbor vyslovene nevyžaduje (napr. medicína alebo právo). A veľká väčšina dnešných VŠ je vyslovene zbytočných a je to len flákareň pre neschopných a lenivých mladých ľudí.

Keď sa pozrieme na cikána Honziho, tak prácu ktorú vykonáva teraz, mohol vykonávať v pohode aj bez výšky. Na rovnakú pozíciu ako nastúpil po škole, mohol nastúpiť oveľa skôr, keby nezabíjal zbytočných 5 rokov nacucnutý na maminom cecku a ocovej peňaženke. A v praxi by rástol ešte oveľa rýchlejšie.

Tak riešil alebo neriešil? Môžeš si takto nasrať do tej svojej zubatej papule v jednej vete? :joy:

2 lajkov

ty vole vcera je pred niekolkymi dnami? a reagoval si tu konkretne v tejto diskusii ty mentalny gymnasta…

Ty si neskutocna dokrivena spina Honzik. Provokovat, na to by ta bolo aj potom sa hrat na chudatko, ze?

1 lajk

Tak, Janovi to vysvetlovat nebudem, na vyske som bol dva rocniky (ano viem, uz som aspon Bc mohol dorobit), ale ta skola mi za dva roky nic nedala, nic som sa v oblasti ktoru som studoval (venoval som sa tomu roky pred vyskou) nenaucil a do toho prisla dobra pracovna prilezitost, tak som si povedal, ze tu skolu nepotrebujem. Sice som uplne zmenil zameranie a mozno som sa mohol mat este lepsie ale vobec ten krok co som vtedy urobil nelutujem.

A presne, uz je to chvila, co som tam chodil takze neviem ci sa to zmenilo k lepsiemu ale pre drvivu vacsinu studentov to bola zaj3bavaren aby este nemuseli ist makat, bolo to vidiet na tom studiu

Jasne, na taku robotu ako robi on potrebuje vysku asi ako cig4n maturitu na vykopy.

2 lajkov

To píšeš ty mně, potom co si tu napsal, že prezentace jsou ze základky? Btw četl si co tu psal jos? :grinning_face: No to je hezký, že ty si se s nimi nepotkal, ale jsou běžnou součástí, i u nás na ČVUT, VUT nebo MUNI. Dokonce je to zakončení státnic s obhajobu diplomky, kde máš prezentaci. Já fakt nechápu, jak dokážeš předtím napsat něco takového a potom děláš, že jsem to otevřel já :grinning_face:

1 lajk

Ty nechápeš rozdíl mezi tím, jak shazuješ na základě školy oproti tomu co sis tu vymyslel s titulama?:rofl:

1 lajk

Jak ještě lžeš i o tomhle :laughing: tady jsem na tebe poslal gif, vůbec nic jsem na tebe jinak nereagoval, než ti odlítl dekl s pěnou u huby

1 lajk

takze ze odpovedas priamo mne je u teba nereagovanie :neutral_face:

Ty si fakt na hlavu chora prisera

Mozno by si mal travit ten cas co si tu na fore u odbornika na tieto veci. Zohnat si nejake prasky co ti pomozu so skreslovanim reality a tak.

1 lajk

No na medikaci je to určitě. Jestli ti odletěl takhle dekl z jednoho gifu :smiley:

1 lajk

Či tú výšku máš alebo nie, je v konečnom dôsledku jedno ak si sa vo svojom odbore uplatnil na trhu práce a si spokojný. :slight_smile:

Poznám dosť prípadov, čo sa v 2-3. ročníku vykašľali na školu, lebo ich brzdila v práci.

Ja som školu síce úspešne dokončil a dala mi zabrať (potom som si pre istotu externe spravil ešte jednu :sweat_smile: ), ale popritom už som dávno pracoval a tiež som mal párkrát chuť s tým seknúť. Ale nakoniec je všetko ako má byť, a hoci by sa človek vedel tie veci naučiť aj mimo školy, dala mi kontakty, ktoré už som veľakrát využil v pracovnom živote.

Toto u nás neplatilo, ale ja som bol na škole, kde sa to ani takto nedalo prejsť. Tam boli predmety, ktoré skrátka takíto flákači nedali ani keby veľmi chceli.

Ale poznám veľa takých prípadov aj odborov, kde je to len o tom predĺžiť si študentský život. Sa čudujem tým rodičom, že to tolerujú.

:bullseye:

a cartoon of spongebob and a seashell with the words sounds fake but ok

2 lajkov

:rofl::rofl:

Shazuje tu školy, kariery a pak napíše že si z nudy udělal dvě. Tohle je top komedie a zoufalství v jednom. :popcorn:

2 lajkov

Na týchto školách, čo spomínaš, sú ale prezentácie len zanedbateľný zlomok štúdia a prezentovanie výsledku nejakého projektu / výskumu, čo človek robí.

Na tej kde si bol ty sa prezentuje, len aby sa prezentovalo.

A keď už píšeš o štátniciach a obhajobe diplomovky, tak samotná obhajoba je v podstate len formálny záver, lebo na tej diplomovke sa postupne pracuje 1-2 roky a výsledkom je nejaký hmatateľný výstup prezentácia je len nejaké zhrnutie toho výstupu, pričom na súkromných školách je ako tá tvoja je diplomovka najmä o prezentácii (len aby sa niečo odprezentovalo).

Témy tvojej bakalárky a diplomovky boli úplne zbytočné sra-čky, len prázdna vata a teória s tak smiešnym rozsahom, že na serióznych školách sú toto bežné semestrálne práce na predmete, aby bol študent vôbec pripustený ku skúške. Nulový prínos a tie témy vznikli len preto, aby ti za niečo mohli dať ten kúpený titul. Nechci aby sa sem tie tvoje práce dostali, lebo to bude hanba ešte väčšia akú tu zažívaš doteraz.

:joy:

Kamaráde za takúto bakalárku by som sa aj ja hanbil, už ti rozumiem.

A to sa ani nebavme o diplomovke. Dpc spraviť rozhovor ako diplomovku, tak to už je riadny úlet.

:joy: :joy: :joy:

Doteraz som si myslel, že tá škola síce nie je nejako náročná, ale že skôr je chyba v tebe, že si len nýmand a keď človek chce, tak z nej môže nájsť seriózne uplatnenie. No toto je iný extrém za toto dostať titul. Teraz už aj Paneurópa v Bratislave mi príde ako seriózna škola oproti tomuto. :joy: :joy: :joy:

V DMs mi pristál aj celý obsah. Máš 3 pokusy uhádnuť, kto je tu tvoj najväčší kamoš, čo mi to poslal. :joy:

Dělal jsem výšku, sotva jsem ji udělal. Ale tak radši jsem si ještě udělal jednu.

Je to tu fakt golden. :rofl:

3 lajkov

A já jsem někde tvrdil že je to primární část studia? Lol vy si tu fakt nabíháte na ty vidle úplně dobrovolně.

Copak Josíku pošleš nám se svoje závěrečné práce?

2 lajkov