Moje sú verejne dostupné, môžeš si ich dohľadať.
Ale mám sem dať tvoje, nech sa všetci zasmejeme na tej tvojej pseudoškole alebo ti stačil obsah? ![]()
Moje sú verejne dostupné, môžeš si ich dohľadať.
Ale mám sem dať tvoje, nech sa všetci zasmejeme na tej tvojej pseudoškole alebo ti stačil obsah? ![]()
Udělal jsem školu, prohlásil kasař skromně. ![]()
Však je pošli ne? Nebo se stydíš za to co si vyplodil?
Však si ich dohľadaj. ![]()
Ja sa nemám za čo hanbiť, moje práce boli zmysluplné a praktické a jedna z nich bola pre konkrétnu firmu a konkrétneho zákazníka. Žiadny akademický bullshit s náročnosťou prezentácie na lepšom gymnáziu.
Pošlem sem teda tie tvoje?
Ale slabneš cikáne Honzíku, kedysi by si sa krútil, že to nie sú tvoje práce a skúšal by si odbáčať od témy, zatĺkať a krútiť sa donekonečna. Teraz už len mlčky priznávaš, že je to real. Si úplne odovzdaný a kapitulovaný, už to nie je taká sranda s tebou ako kedysi.
takže se nemáš za co stydět, ale nic sem sám nehodíš. Ale naopak se budeš zase snažiš shazovat jiný. Top komplex Josíku, tebe to reálně jednou odpráskne ![]()
Btw to s tím cikáném bys neměl psát jako urážku, tvůj bff @Daaviid23 by to nebral dobře
Však ti hovorím, že moje práce sú zverejnené, môžeš si ich dohľadať. ![]()
Keby tu máš takú reputáciu ako ja a máš tu také dobré kontakty a zdroje, tiež by ti ich možno poslali priamo do DMs. ![]()
Honzíku Honzíku, rozhovor s manažérkou na úrovni rozhovoru strednej školy ako diplomová práca? To ako fakt?
Sa ani nečudujem, že ťa nevzali na žiadnu kvalitne ohodnotenú a dobre špecializovanú pozíciu po takomto výkone na takejto pseudoškole. ![]()
Raptor mal zjavne podobných spolužiakov ako ty. ![]()
Ale ten pekne zobral svoj život do vlastných rúk a zistil, že mu tá škola nič nedáva a je mu zbytočná. Presne ako dospelý človek. A tie rozdiely vidieť dodnes.
Raptor má rodinu, je otec a má pekný život.
A ty si stále tam, kde si bol po maturite, akurát máš nižší príjem ako keď ti takto dával vreckové a ponožky od semena ti už neperie mamka, ale musíš to zvládnuť sám.
![]()
to mi stačí k tomu, aby si jen potvrdil, že si lhal i o tom, že máš tituly z vysoké. Už chápu tu tendenci shazovat ostatní, když nic z toho nemáš ![]()
ufff, to je už hodně zoufalé už i na tebe ![]()
Opäť raz nechápeš čítaný text.
Jo, aha cikáne Honzíku, ty ho chápeš, ale ide ťa rozdrapiť z toho, že všetci vedia kto si a nepodarilo sa ti zistiť kto som ja. Je tak Honzíčku, čo?
![]()
Nie ostatní, teba a tebe podobných námandov. To je sranda občas. Aj dnes sme tu spolu mali trochu zábavy. Teda aspoň ja som sa bavil. ![]()
Říkám, nepiš to jako urážku, @Daaviid23 to neponese dobře ![]()
mě je úplně jdno co jsi v reálu za nulu. Tady je vidět jen tvůj komplex a to jak lžeš o věcech, jinak bys neměl problém to sem dát ![]()
no tak tady už umřela i poslední mozková buňka ![]()
Hlavně že se kluci vysokoškolští na pracáku nenudíte. ![]()
Ale nesranduj, co si ma Honzik dohladat? Ved on nikdy nic nevedel dohladat. Nevie ani kde zacat, lebo nema odkial. Musel by si mu dat meno, pouziva len to, co tu ludia sami napisu na fore. Ten blbec by sam nevedel najst ani sneh na Antarktide. Ale aspon z tych prac je vidiet, z coho je Jano taky psychicky naruseny. Stravit cas pri takom vytvore len preto aby dostal diplom ale s vedomim, ze cela ta praca je prenho a pre svet asi taka prinosna ako potapacska vystroj pre macku… Z toho moze zaspliechat na majak. Keby jeho “kamarati” nemali naprasene v hlave, pomohli by mu zohnat odbornu pomoc a nepodporovali ho v tom, aky je.
Ale je skvele, ako tu dostava KO pomaly kazdy jeden raz ked dolezie a snazi sa vyskakovat. A tak to ma byt pri zmrdovi co tu ludom pise, ze pre nich je jedina mozsnost “dat sa utratit” ![]()
Tak co z toho? Kromě toho, že si se dokázal popřít v rámci jedné diskuze už po několikáte ![]()
![]()
co věta to perla. Ale je skvělý vidět jak tady triggeruje lidi vzdělání a radši se přiklánějí k lhaní a vymyslum - viz raptor.
Tak Raptor neví k čemu by mu byla škola a radši skončil u uklízení hajzlů. Ale hlavně,m že má rodinu, když je věčně na foru, aby tu někoho urážel, to je panečku známka spokojného života ![]()
Kluci přestaňte si je tady vodit, kdo má ty jejich pokleslé infantilnosti číst ![]()
Já čekám na ty diplomky od Jose. ![]()
Já zas čekám na vysvětlení, proč by prezentace byly záležítosti pro základku. Holt vysoký školy by měly poslouchat Carlose, ten ví nejlíp
Carlos udělal vysokou v roce 1954, to ještě prezentace skutečně nebyly. Ještě neměli powerpoint. ![]()
Neměj mu to za zlé.
Já mu to za zlé nemám, ale napsat, že je to věc pro základku, jen protože se s tím nesetkal? ![]()
Nemas elementarni potuchy jak probiha vyuka na VS. Vyber prosim jednu ze 3 zakladni fakult CVUT. Zkus konkretne napsat, v kterych predmetech, pod kterymi katedrami studenti resi behem semestru “projekt”, ktery pak (kdy a kde prosim?) prezentuji. Cviceni, laboratore, pisemky, ale projekty jen ve smyslu vyres zadani, navhrni, nakresli, nadimenzuj vypoctem + zpravu. Na to zadna prezentace nestaci. Kde, kdy a pred kym ti tvoji studenti prezentuji v bezicim semestru? Zkusim se tam podivat, na 2 z techto fakult celkem pravidelne dochazim. V jakych KONKRETNE PREDMETECH?
To byla reakce na to, kdyz si psal neco, jak studenti prezentuji sve projekty, coz by nekdo z nas diskutujicich nebyl schopen.