Verstappen je postrachom komisárov, hovorí Liuzzi | Magazín F1 - F1online.sk

Som tu a stále rada, ale je stále ťažšie prelúskať sa tým offtopicom :slight_smile: a zapájanie sa do diskusií nechávam tiež radšej silnejším jedincom.

11 lajky

Proč se mě na to ptáš, když tam údajně docházíš? :rofl:

Btw ano, já nevím, jak probíhá výuka na vysoké, když jsem ji absolvoval. Gratuluji, tohle je ještě stupidnější, než co si vymyslel předtím

2 lajkov

Tak to je prima. Ale myslím, že se podceňuješ, my ženské jsme obecně silné osobnosti, kam by to bez nás dovedli… Za chvíli se zase pojede, tak určitě přispěj! Zatím hezkou dovču, pokud ji ještě máš před sebou :slightly_smiling_face:.

4 lajkov

Cos to vygooglil za blbosti :wink:
Predstav si, ze na tech skolach mame treba 4 semestry matiky, fyzika, chemie, 3 semestry mechaniky, elektro, mechanika tekutin, casti stroju, vyrobni technologie, pruznost pevnost, CAD, materily….Rika se tomu zakladni studium…. Rekneme prvnich 5 semestru. Co tam budes delat za projekty, prezentace?
Jsi uplne mimo, studente!

2 lajkov

:rofl: to je ze stránek čvut. Koukám, že tu máme dalšího pohádkáře

2 lajkov

Ze stranek si vygooglil tenhle utrapenej nesmysl.
Zjisti si, jake predmety studenti zapisuji prvni 2 roky na technice. Bude to co jsem ti psal, realita, ne tve smyslenosti a lzi.
Pres tve “prezentace” by ty skoly vystudoval kazdej hloupej Honza. Ty bys realne skoncil na prvni zkousce z matiky… resp. Bez zapoctu pred ni.
Googli zase ty svy barevny obrazky a statistiky, to ti jde lip.

3 lajkov

člověče nesnaž se tak kopat, když se u toho střílíš do nohou

2 lajkov

Veď presne tak to vyštudoval a ešte sa aj volá Honza. Z tej školy nevyhodia nikoho, kým to platí.

Preto nešiel na klasickú štátnu školu, ale na pseudosúkromnú vysokú školu.

Čo sa týka tých prezentácií, tak sa navzájom nechápete, lebo on nemá ani tušenia ako to chodí na kvalitnej univerzite. To, čo on nazýva prezentáciou je na normálnej univerzite len prezentovanie výsledkov nejakého semstrálneho zadania.

Akurát u neho je samotným zadaním len vypracovanie nejakej zbytočnej teoretickej prezentácie, zatiaľ čo na univerzitách, ktoré spomínaš ty a ktoré sú kvalitné, je zadania zložitejšia práca na celý semester, na ktorej sa študent naučí prakticky použiť to, čo sa na predmete vyučuje a na záver len odprezentuje výsledky. Pre neho je prezentácia nejaký Powerpoint s pár slajdami, to je jeho maximum. Na kvalitnej škole sa zadania prezentujú väčšinou nejakou ukážkou výsledku a postupu, lebo Powerpoint je totálne zbytočný a neukáže nič a už vôbec nie to, že to študent robil sám a chápe tomu.

Veď sa pozri na obsah jeho bakalárky a diplomovky, čo som dal vyššie. Ako takýto človek podľa teba môže mať tušenie čo je to štúdium kvalitnej školy. :joy:

3 lajkov

Jediné, čo ich spája, je fanatická prepnutosť z Alonsa. Keby Honzík nefandil Alonsovi a my Verstappenovi, tak by sa tu s nami udrbávali na jeho bájkach, vzdelaní a vystupovaní. :joy:

Sa pozri na tých cikánov čo si dovoľujú voči @CarlosRe len za to, že tu Honziho vyviedol z omylu ohľadom vysokých škôl.

1 lajk

Tvl ty si popsal o čem je jakákoliv prezentace na jakékoliv škole a snažíš se to rozdělit, kde to je jak? :rofl:

1 lajk

A zlatého bludišťáka za největší debilitu na foru získává pátým rokem po sobě Jos, gratuljeme a posíláme klíčenku. Takovou debilitu reálně nejde ani vymyslet :rofl:

1 lajk

Vsak prave. A kazdy kto s Honzikom nesuhlasil schytal toto. A to vobec neriesim seba ci teba, za seba viem, aka je to kreatura a presne tak sa s nim bavim. Ale vidim, ze sem tam to neskuseni ludia skusaju aj slusne a aj tak to od normalnej diskusie s nim proste odide :neutral_face:

2 lajkov

Jj, Carlos napíše nesmysl, kterej se vyvrátí, tak odejde. Chudák, kdo to mohl tušit, že tu někdo nenechá lhát vás a vámi podobné

1 lajk

Janko keby toto malo byt meradlo spokojneho zivota, tak sa staci mrknut, kolko prispevkov si sem do vlakna od vcera naflagal ty, kolko ja, pripadne pozriet sa na lifetime pocet prispevkov(maly hint, som tu este dlhsie ako ty) a ked o mne povies, ze ja som tu preto, lebo som nestastny a nemam co robit tak ty musis byt jednu smutnu pesnicku od toho aby si sa hodil pod salinu :blush: tak pozor na to :+1:

S tymi hajzlami to necham tak, slovami klasika “whatever gets you through the night”, mysli si to kludne dalej, ale netrafil si sa​:blush: skor by som ale tipoval, ze mas mizerny zivot a snazis sa nahovorit si, ze ostatni ho maju horsi. v zaujme zachovania tej malilinkatej trosky mentalneho zdravia co mas ti to teda necham

2 lajkov

to víme, že jsi neefektivní v životě i tady na foru. Mám tě začít litovat?

1 lajk

mozes, je mi to jedno :wink: ak je tvojim meradlom efektivity kolkym ludom si na fore skur*il zazitok, tak ano, mas uplnu pravdu, tu sa s tebou nemam najmensiu sancu rovnat a titul king si zasluzis :wink: hands down

2 lajkov

Takto exposnúť tú lúzu negramotnú, čistá fantázia. :+1:

Pekne vidieť, že on má v hlave tak na5raté, že absolútne nerozmýšľa čo píše a v niektorých svojich vetách ide doslova sám proti sebe a robí zo seba najväčšieho d3menta na fóre svojimi vlastnými vyjadreniami. :joy:

A takto trefne ho tu ešte asi nikdy nikto nevystihol. Dnes ti ide karta.

:bullseye:

1 lajk

Jaky nesmysl? Bud konkretni.

Proc porad opakujes neco o kopani a strileni do nohou?
Jsem absolventem jedne z techto fakult.
Pravidelne na ni stale dochazim a k tomu na tu druhou, ktera je s tou prvni propojena v nekolika patrech.
Je to neco, jako bych ja tobe posilal vygooglene nesmysly o tvych rodicich. Treba, ze byli pribuzni jeste pred svatbou. :wink:

1 lajk

treba dat kredit aj Honzikovi (no pun intended :laughing:), dost vyrazne totizto pomaha. Skonstatoval by som to anglicky, neviem to totiz zrovna teraz dostatocne expresivne vyjadrit po slovensky a doslovny preklad strati caro: He runs around like a headless chicken until he stumbles and fall right into the woodchipper…

Az na to, ze on ma viac zivotov ako Super Mario, sam sa rozdrti ale zasa sa zjavi pri checkpointe - dalsej diskusii

1 lajk