Asi by sis měl přečíst co jsem ti poslal. Píšeš tady že tu nikdo nezhadzuje niekoho vzdelani, auto alebo pracu - to si napsal. A přitom všechny další příspěvky okolo jsou o shazování vzdělání, práce a auta.
U tebe je naprosto běžný že něco napíšeš a v další větě to klidně popřeš. To samozřejmě za reakci stojí, taková vymletost.
Jestli to berete s raptorem jako snahu o to vystoupit ze stínu, tak to navíc ukazuje na výši vašeho IQ nebo na to jak jste se utopili ve vlastních …
Fakt jsem nikoho takhle blbýho a zavistivýho v jednom nepotkal na foru. V tom jsi jednička Josi.
asi by si mal precitat, kde som sa s tvojim vrhacom tiena zacal hadat ja ty ynteligent. Zasa si doletel s penou na hube a ani nevies na co stekas, hlavne ze stekas za Honzika
Je to kámoš, nevím proč bych se ho v tomhle nezastal. Má vysokou školu a dostava tady za to “čočku” od multibana, kterýho ty podporuješ, ale stín multibana je hodně velký, to bude tien 300kg KFC - budeš to mít složitý.
Aha, takže vy jdete cikánsko férovku, jak dojdou další do diskuze, tak zdrhenete zase do kanálu. No já nemusel nikoho povolávat, každý ty diskue vidí a rozhodne se do toho vstoupiut podle sebe. Ale to je na vás a váš ústřičáckej chat moc složitý očividně
Cikán Honzík už opäť splieta niečo o ■■■■■■■■■ férovke, ktorú tu prvý použil dávno dávno Jos (aké šokantné, že opäť len kopíruje) a navyše ju sám praktizuje so svojím čoklom brainlessom.
hej hej, ozval sa pan moralista podporujes kamosa, ktory chudacik dostava cocku za to, ze ma skolu, to ze ten d3bil si robi srandu z tych, co ju nemaju je v pohode, vsak? to si fakt pekny kamos. Ja by som ta skor nazval vlezdoprdelka, ale neva. ale konecne Honzik aspon nieco trafil, moze byt na seba hrdy ja vysku naozaj nemam uz by sa patrilo, aby aspon nieco tipol dobre
Ono stačí umět číst. Tady @CarlosRe vůbec nepochopil, že prezentace jsou v rámci předmětů naprosto běžné. Prvně si myslel, že je to místo zkoušet/zápočtů nebo dokonce státnic. Když jsem napsal, že je to běžná součást, tak začal psát něco o tom, že je to jen pro základku. Což je nesmysl a poslal jsem výčet velmi známých škol, kde je to běžné a on to zase nepochopil a začal řešit moji vysokou s tím, že si chtěl u toho kopnout. A do toho se chytl jako vždy stbák, nácek co tu píše vYset nebo někdo, kdo tu sám psal, že sotva dodělal střední. Takže já jsem nikoho nezsměšňoval na základě školy, já jen ukazoval jak se chytáte každé píčoviny bez zamyšlení a dělají to zrovna tihleti.
To že to Jos vyplakává, že jsem shazoval nějakou jeho školu je směšné, protože jsem jeho školu nikdy neřešil, já jsem se mu vysmál s tou lží několika titulů, stejně tak jak se tu postřílel u snahy shazovat na základě toho kdo co má za auto, práci nebo školu. Však třeba tebe nějak neshazuju za to, že umýváš hajzly (alespoň od Jose něco děláš), tak nevím na co si tu furt stěžuješ