Ako kto. Niekto už popri škole naberie 3-4 roky relevantných skúseností a po škole vie už byť solídny medior.
Ale študovať 5 rokov na to, aby som potom bol junior HRista, tak to už musím byť pekne neschopný. Na HR často prechádzajú recepčné, ktoré majú len maturitu. Takže good job, oplatila sa tá škola.
To som tu nikdy ani nenapísal, že som bol. Za prvé, bol to druhý Jos. A za druhé, bolo to napísané úplne inak, len ty si taký nýmand, že nedokážeš pochopiť jednoduché súvetie, a teda si to nepochopil.
Tak teda nie no. Do včera si ani netušil, že taká pozícia existuje.
Btw ten gif s rybárom je od teba trápny. Samému by ti to v živote nenapadlo, tak si to musel začať po mne opakovať. Opäť raz niečo, čo sa snažíš prebrať, ale nejde ti to. Zabudol si predtým totižto nahodiť.
Ty jsi normální zakomplexovaná troska, která ani přes tu závist nevidí co píše. Je celkem smutný, že admini se vykašlali na banování a skončili u tebe na nějakých 6 banech. Měli tě v tom zakládání nových účtů topit dál. Taková závistivá nula se na foru jen tak nevidí.
Na co jsem si tu hrál? já jsem tu psal, že jsem data analytik, AI builder nebo jsem si koupil ojetou X3? to sis mě spletl s tvým lhananím. Však to jen ty tu tohle řešíš
Však nic neděláš, to není moje chyba
jejda, najednou ani těch 10 sekund nejde?
reálně jsem ten gif jsem postnul první já a ty si ho kopíroval
No nejvtipnější je, jak se tu ohání tím, že já nemám nic jinýho než tohle forum, ale borec tu dolezl od 30 minut po každé co dostal ban a furt tu smrdí
Presne tak, žiaden argument, žiaden citát, len generická vetička mimo témy. Ale trvalo ti to pár minút. Čo si volal na pomoc svojho verného čokla, nech to tu príde ■■■■■■ ešte viac a nech si ťa zastane?
To je to tvoje čítanie s porozumením. Keď niekto napíše, že má rovnakú školu ako ty a ty na to dáš otázku, či teda má VUT, tak je logické, že sa vydávaš za absolventa VUT. Čo iné ti ale ostáva, keď za svoju školu sa hanbíš.
Na veľa vecí, ale bol si pristihnutý pri klamstvách a tvoje ego to totálne rozbilo. Ostala ti len hra na k0kota. Tu zvládaš dokonale, ale jedine preto, že to nie je hra. To je konečne real, to si ty.
Akože to je pre teba tak nereálny cieľ, že by to niekto nemohol mať? Tak to si ešte väčší chudák za akého sme ťa tu mali.
Toto je čistááá fantááázia, mentálny rozklad ako za starých dobrých čias.
Človek ani nemusí reagovať na neho, len inému užívateľovi exposne pravdu o ňom a jeho vzdelaní, na ktoré mu nechcel odpovedať a hneď takýto stav.
Zrazu mu je divné riešiť tu niekoho iného diplomy, autá alebo prácu, ale keď sa tu ešte prezentoval ako veľký Porsche boy, čo pracuje a jazdí na Porsche, tak vtedy tu nemal problém smiať sa niekomu, že jazdí na Cupre alebo trepať tu blbosti o mojej škole a práci.
Prosím angličtina už nie. Od tvojho legendárneho “crying post” si si to mal uvedomiť, že ty po anglicky skrátka nevieš a nemal by si angličtinu používať.
to mi povie id1ot co si tu na ludi vedie zlozky a hrabe sa tu v historii ako potkan v smetiach aby nieco nasiel a postol ked ho zazemu do kuta mentalny gymnasta, co tu vyplakaval jezkovi, davidovi a nespoctu dalsich uzivatelov, aki su nanho vsetci ostatni zli, lebo ani so svojou uderkou zelenych exotov nebol schopny sa unormalnit alebo branit sam blbec co tu napisal viac prispevkov ako polka fora, vacsina z toho len hadky s ostatnymi uzivatelmi, mensia polovica kolektovne honenie si so Situsom, spinom a Puffom. ty nieco hovor o komplexoch Honzik
Pridiel si zachranovat svoj velky vzor? zasa by si chcel vystupit z tiena Honzika I. K0kota Velkeho? Mal si sa od neho lepsie ucit, na to nemas ty nohsled
Takže ty tu zachraňuješ Jose a vystupuješ z jeho stínu? Sorry, ale nějak nechápu o co se snažíš. Jestli se tu s Josem snažíte shazovat vzdělání, tak klidně pokračuj, k vaší urovni to sedí.
Raptor bol v tomto vlákne dávno predomnou a s Honzíkom má samostatnú diskusiu. Ja som na Honzíka ani na raptora pôvodne nereagoval, len Honzíček opäť neuniesol pravdu a ovládli ho jeho démoni a musel na mňa zareagovať.
To opäť len dokazuje aký si nýmand a trepeš úplne odveci. Ty si úbohý ešte aj v pritakávaní a čoklovaní Honzíkovi. Starý Michal v tom bol lepší predtým než sa začal za Honzu hanbiť a vzdal to.
Ty jsi na něj neragoval, proto si o něm napsal slohovku a přišel jsi nám s raptorem vysvětlit jak je to s vysokými školami a použil jsi na to basic AI. xdd
Celkem směšný. Možná by bylo lepší kdyby jste si nějaké vzdělání na starý kolena zajistili s raptorem, když s váma hýbe taková závist i ohledně tohodle.
Nicméně vím že ty jsi prostě odpad, nic jinýho, takže tohle tady bude pokračovat dál.