ty kokso Jano to bolo take vtipne, jeden by aj spadol zo stolicky
ty si rodeny komik. To ta napada takto v priamom prenose? Alebo to mas niekde zapisane a postupne tie bombyvytahujes? Kazdopadne, musis byt strasne oblubeny v kolektive, ked si taky vtipny
ty obludka nezbedna, cakal si tu jak psicek kedy konecne nieco napisem, ze ty rakovinka?
co já? ale ty a ty tvoje výplody. To je na vyvolání ducha Formana
to je kouzelný, jak to lajkují ti, co ani nedokončili základku a pak tu píšou vYset nebo Pešta, co ani neví, jak vypadá střední škola. No pobavilo, je vidět, že máte v hlavě úplný houno a živíte se jen na obecných rádoby urážkách, aniž byste se nad tím zamysleli ![]()
Zkusim to trochu polopaticteji…
To byl muj prvni tip na tvou Alma mater.
Ten mi teda nevysel? Vychodni - rozumej od Karlovy univerzity na vychod, v ramci Ceske republiky…
Ten seznam je tebou vytvoreny? To je asi zase napoveda, co nemam tipovat. Delas mi to tezky, moc mi tato napoveda nepomohla… Zkusim se podivat, jake fakulty jsou Brne a Olmiku. Zatim vyhravas…
On to pochopil a zámerne sa vyhýba odpovedi, lebo sa za svoje vzdelanie hanbí tak veľmi, že v minulosti si tu vymyslel, že absolvoval tuším VUT v Brne.
Takže koho zaujíma za aké vzdelanie sa to Honzík hanbí, tak tu je to popísané a porovnané s ekvivalentnou českou štátnou školou:
Teda za predpokladu, že na verejných profiloch uvádza toto info o sebe pravdivo.
Skrátka vyštudoval jednu z najľahších vysokých škôl v Čechách, na ktorú príjmu každého de-menta, stačí na to maturita, a dokončí ju tiež každý de-ment, ktorý si ju celé roky poctivo platí.
V Bratislave máme podobnú súkromnú školu. Jedna časť študentov si ju platí len preto, že k niečomu potrebujú titul a je to najľahšia cesta, a tá druhá sú úplní nýmandi, ktorí na lepšiu školu nemajú, a tak im rodičia zaplatia titul takmer bez námahy.
Honzi po absolvovaní tejto školy išiel “budovať” kariéru na HR oddelenie od nuly, takže patril do druhej skupiny tých študentov.
Neviem si predstaviť 5 rokov života cicať rodičov z peňazí a zabiť ich takouto školou len preto, aby som potom išiel robiť na HR, kde vezmú hocikoho aj bez vzdelania. Doslova niekedy aj recepčné prejdú na pozíciu HR, keď už zvládnu viac ako uvariť kávu (samozrejme to myslím s nadsázkou, nič proti recepčným).
Honzi má pocit menejcennosti, a preto je taký aký je. Normálny človek by sa za svoje vzdelanie a prácu nehanbil, nemá dôvod, aj keby pracoval za pásom vo fabrike, lebo to nie je žiadna hanba, ak človek nemá komplexy zo seba.
Ospravedlňujem sa ak som ti pokazil hru s Honzim a prezradil riešenie, na ktoré si chcel prísť sám.
![]()
Nevím Josíku, ale zrovna si zase ukázal že za 1) furt mi lezeš z nějakého důvodu na profily mimo toto forum (ti příjde normální? já vím, že jsi obsessed mnou, ale tohle už je na kazajku). Za 2) ti ten stalking ani nejde a za 3) koukám, že ani používat AI neumíš.
Každopádně já se za svůj diplom nestydím, jen mi příjde dost divný to tu řešit na anonymním foru o F1. To většino uřeší ti, co sotva udělali středí, stejně jako ti co řeší auto, práci nebo mzdu/plat - prostě v životě na ■■■■■, tak si chodí vymýšlet na anonymní forum a porovnávat to. Ale zase, tohle je forum o F1, ne o vašich komplexech ![]()
Každopádně já jsem absoloval předměty i zkoušky u Ph.D. Pavla Neseta (do nedávna členem ekonomické rady NERV) nebo třeba u docenta Pavla Mertlíka. Ale chápu, že ty nemáš nic čím bys přispěl ani k tomuto. tak se snažíš shodit ostatní, když nic reálně v životě nemáš ![]()
Nikam nemusím loziť, mám to v DMs od tvojich dobrých kamarátov z českých fór, ktoré si spolurozkladal. Sám to dobre vieš, že ti nikam nelozím, lebo keby som lozil, tak LIn ti ukáže kto si pozeral tvoj profil, pritom ja tam už asi ani nemám prístup k svojmu účtu - naposledy som ho používal asi pred 5-6 rokmi a za mňa je to sociálna sieť pre korporátne krysy a nešťastných no-liferov, ktorí žijú primárne kariérou.
Takže máš o sebe uvedené nesprávne info na LIne?
Dovolím si tvrdiť, že AI viem používať možno najlepšie z ľudí na fóre, keďže som AI builder (neviem, či si sa na HR vôbec s takouto pozíciou už stretol, keďže si na HR v inom odvetví), takže táto tvoja generická vetička je len obyčajná sra-čka aké z teba lietajú v každom príspevku.
Keby si sa nehanbil, tak by si sa tu nevydával za absolventa VUT predtým než sa prevalilo tvoje skutočné vzdelanie na škole, kde nie sú ani prijímačky a dokončí ju každý, kto ju zaplatí.
Češtinu celkom ovládam, no toto je pre mňa nový pojem, ktorému nerozumiem. Alebo si už zase v liehu, ktorý si skombinoval s Xanaxom, keďže si opäť chytil záchvat zo mňa.
Bežné témy bežných ľudí. A highlight je, že sám si tu o sebe veľkohubo vyhlasoval na akých všetkých Porsche si chodil kupovať rožky a že si pre Porsche aj pracoval, až kým sa opäť neprevalila realita o tebe, že si tam bol len obyčajný brigádnik / stážista popri škole. Odvtedy ti téma práca a auto zrazu nechutí a nechceš sa na ňu baviť a odmietaš priznať, že jazdíš sockou alebo 15-ročnou Ovcou, čo samozrejme u bežného človeka hanba nie je, no u žebráka ako ty, čo si o sebe vymýšľa príbehy, je to trapas.
V skratke - si zakomplexovaný žebrák, ktorý tu odsudzuje to, čo sám robil, keď si o sebe vymýšľal príbehy, no dobehla ťa pravda a realita a to prizvukovanie anonymného fóra pekne dokazuje tvoj mindrák z toho, že všetci vedia kto si a čo si (nula).
![]()
To sa teda máš čím chváliť, keď ti to bolo prospešné akurát k tomu, aby si sa zamestnal ako najspodnejší HR p!čus ![]()
Práveže mám a prispel som - @CarlosRe som ozrejmil kto si, lebo sám si sa mu to hanbil povedať. A z toho ťa vytlakovalo, tak si sem naletel ako besný pes opäť raz.
![]()
Ahoj, už jsem Tě neviděla ani nepamatuju! Snad jsi nám nedezertovala na jiné fórum?
To je ta skodovacka skola Na Karmeli? To je dobry, ja tam mel pred par lety prednasku (nebo muzeme to nazvat prezentaci
jak je tady na foru zvykem), pak kouknu na rok… s panem Mertlikem jsme tam mluvili a potkal jsem tam prebehleho pedagoga z moji skoly… Pro znale, mel prijmeni jako jedna tehdejsi likerka, Becherovka to neni… zacina na D……
hej hej
si pokecaj ty hlupa troska. Ja nemam dovod tu o sebe klamat a je mi jedno, ci tomu nejaka rakovina veri ![]()
Zato o tebe tu kazdu chvilu vyplava nejaka spina a pristihnu ta pri klamani
stale tu nariekas ze ta tu exposuju ale mozes si za to sam tym ako sa spravas. Keby si bol clovek a nie prisera, nikto by nemal potrebu to tu rozpitvavat
len si si chudacik myslel, ze mozes vsetko lebo anonymne forum a pekne to vypalilo naspat na teba
To chápu, když žádnou nemáš, tak co bys tam dělal.
Ty jsi fakt tak tupej? Jsem narážel na to, že si uvedl x informací, který tam vůbec nemám nebo jsou úplně jinak ![]()
![]()
![]()
AI builder a necháš si v odpovědi “vysoké uplatnění, protože “na tomto stupni jsou už motivovaní studenti”? Ty si reálně dáváš soutěž v tom jakou píčovinu větší ještě dokážeš vyplodit
Což jsem nikdy nedělal, ale nevadí, víme že jen lžeš a nechápeš ani psaný text
Máš nějaký osobní zkušenosti, že o tom furt píšeš?
Běžný témata na anonymní foru o F1? ![]()
Však ano, jsem tam pracoval a představ si, že i ověřovací jízdy k tomu patřili. Zase, není moje chyba, že nedokážeš pochopit psaný text![]()
Ale Josíku, nekopíruj to co o tobě píšu několik let. To, že se to snažíš otočit neznamená, že to bude pravda.
No ano mám. Ty si tu vytahoval studia a náročnost. Přitom sám si na vysoké maximálně šel uklízet hajzly. Každopádně se vrátím k původnímu bodu, ani si nedokážeš přečíst co teda dělám a snažíš se shazovat něco. Ale víš co, mě je to jedno, každý ať si dělá co chce, to není nějaká ostuda ani důvod toho člověka shazovat. Každého baví něco jiného, ta posedlost shodit někoho na základě práce, školy nebo auta jenom ukazuje na tvoje komplexy, nic víc, nic míň.
Multiban co tu lže o tom, že nedostal bany, začal celej ten shitstorm na foru, kdy si začal urážet členy rodiny a právě řešit kdo co dělá za práci, kdo má co za auto. Však se nestyď, že jsi mentálně labilní jedinec, který to psychicky nezvládá a je často v afektu, to u méně inteligentních jedinců je celkem časté
Jaká špína? Že jsem narozdíl od tebe vystudoval vysokou? Wow, to je teda špína ![]()
Jo takhle, vás to sere tak moc, že hledáte mimo forum a snažíte se něco z toho vyplodit. Hele to ukazuje na vaše komplexy, jestli je pro vás důležitý snažit se někoho urazit a shodit a trávíte volnej čas tím, že na toho člověka cokoliv hledáte, tak sorry jako ale tohle je extrémní zakomplexovanost![]()
Ano to je ta, kde ta zoberu bez prijimaciek len na zaklade (aspon) stvoriek z maturity a nasledne kym to platis, tak ta nevyhodia, az kym sa nedoplatis k titulu. Poznam jedneho absolventa, ktoreho vyliali z prazskej uni, ale mal uz robotu a chcel titul, tak isiel tam. Isiel cestou najmensieho odporu. ![]()
Ak si dobre pamatam, tak cca 2500-3000 eur jeden rok. Takze Honziho tatko hodil 15k do kanala za zbytocny titul a navyse dalsich niekolko tisic eur za to, ze 5 rokov navyse zivil pijavicu. A ked uz sa tesil z toho, ze ma doma uspesneho absolvetna s titulom, ktory bude poriadne cenny na trhu prace, tak ten nymand sa zamestna na HR ako junior. ![]()
ty neděláš AI buildera, ty si nebyl ani data analytik. Však ty nedokážeš ani základní počty ![]()
nene? lidi po škole jsou zaměstnáni na juniorních pozicích
to si zvládl vyplodit sám?
No po pár dňoch som to tu prebehol a som - vlastne nie som prekvapený čo všetko sa na fóre o F1 preberá a aké príspevky sú niektorí užívatelia schopní a ochotní oceniť srdiečkom…
No nic, Josík s raptorem zase s pěnou u huby a komplexama na půdu, krásný začátek dne

Jim nikdy nešlo a nejde o F1. Nezvládají, když má někdo jiný názor a nedej bože není zakomplexovaný jako oni. To pak spustí takovej shitstorm. Jak jsem tu kdysi psal, jsou to zbytečný existence. Jejich propsěch ne jen na foru, ale i v realu je -100. Ale žel i tací jsou mezi námi
No čo už. Je to škoda. Ak by diskusia išla smerom viac k F1, určite by F1 a aj táto stránka mali viac priaznivcov. Možno je problémom to, že odporca v diskusii už nie je vnímaný ako ľudská bytosť. Ináč si to neviem predstaviť.
Josíku nepiš tam ten román, to působí jen na tvoje ústřičáky. Ale pobavil si s AI builderem, když sem posíláš zdarma verzi AI
a ani si neověříš co ti to vyhodí. To je tak, když ti komplexy vytlačí i poslední mozkový buňky
Napriklad? ![]()
Honzi Honzi, toto trvá asi tak 10 sekúnd dohľadať, aj keď máš zamknutý profil.
Ty degenrát. ![]()
Ale víš co, mě je to jedno, každý ať si dělá co chce
Vidíme ako ti to je jedno. Preto si sa vždy hral na niečo, čo nie si. Až kým ťa ľudia neprekukli. ![]()
ať si dělá co chce, to není nějaká ostuda ani důvod toho člověka shazovat. Každého baví něco jiného
Presne tak, konečne sa s tebou dá súhlasiť.
posedlost shodit někoho na základě práce, školy nebo auta
Ja ťa nezhadzujem na základe práce, školy ani auta. Nie je hanba mať len strednú školu, živiť sa rukami alebo nemať auto, prípadne mať staré auto. To všetko je v poriadku, život o tom ani zďaleka nie je.
Ja ťa zhadzujem za to, že si úplná troska a notorický klamár, ktorý sa vydáva za niečo, čo nie je. To je hanba. Zhadzoval si (ešte stále zhadzuješ) vzdelanie iných (napríklad aj moje, ale so mnou to nič nerobí). Zhadzuješ moju prácu, respektíve tu trepeš o tom, že nič nerobím, pritom mne je to úplne jedno, a preto to tu ani neobhajujem a neopúšťam sa nad tým tak ako sa oppšťaš ty teraz. Vydával si sa za absolventa VUT (viď vyššie), písal si o sebe ako si jazdil na Porsche po rožky v snahe prezentovať to, že bežne jazdíš na Porsche ako keby si ho vlastnil. Niekoho si tu zhadzoval za to, že má Cupru atď, pritom sám si nikdy neodpovedal na otázku aké auto máš ty, pretože máš buď nejaký črep alebo auto ani nemáš.
Takže opäť len ďalší príklad, čo si za nulu, že keď ti tečie do topánok a niekto ti naloží, tak tu začneš moralizovať o niečom, čo tu sám robíš, pritom nikto tu nezhadzuje niekoho vzdelanie, auto alebo prácu, ale každý tu zhadzuje akurát tak teba.
začal celej ten shitstorm na foru
Shitstorm začal, keď si sem privandroval spoza hraníc po tom, čo si tam spolurozložil lokálne fórum.
si začal urážet členy rodiny
Myslíš to ako si jednému užívateľovi, ktorý nemá rodičov, napísal niečo v tom zmysle, že je dobré, že ich nemá, lebo by sa za neho hanbili? (len parafrázujem, nepamätám si presné znenie, tak sa toho nechytaj od slova do slova)