Verstappen je postrachom komisárov, hovorí Liuzzi | Magazín F1 - F1online.sk

A koho si teda myslel? Má tu niekto iný Kennedyho fotku na profilovke? Či si len napísal prvé meno, ktoré ti napadlo, či sa niekto chytí? :slight_smile:

7 lajky

Taky jsem v šoku, jak tu nemáš zábrany v překrucování nebo cukrování se s někým, kdo tu urážel na základě vzhledu, nemluvě o multibanovi. Ale jak píšeš, každý jsme jiní, někdo nemá potřebu pak hrát tuhle tichou poštu a dokáže psát rovnou :hugs:

Jo a abych nezapoměl, nebyla si to ty kdo tu lítal skrze nějaké vtípky skrze národnost? Já jen, že si pak úplně vědomě přecházela příspěvky typ “Slovensko je zbytečný národ, Ukrajince bych nechal vyset”. Ale tak zase si se s nima cukrovala potom v dalších diskuzí, tak co by ses k tomu vyjadřovala že jo? Snažší je potom hrát tuhle trapnou tichou poštu přes někoho

3 lajkov

Myslel jsem to tak, jak jsem to napsal. Asi víš čím se Kennedy vyznačoval ne? A na co si tu někteří hrají, ale tak chytl si se toho ty :man_shrugging:

3 lajkov

Myslel si na mňa obaja to veľmi dobre vieme a keď ťa s tým konfrontujem, tak zbabelo zahováraš. Veľmi dobre viem, čím sa vyznačoval, preto mi príde veľmi úsmevné, keď tu píšeš ako by zo mňa rotoval v hrobe. Ale aspoň máš novú repliku, ktorú teraz budeš môcť opakovať, za to ťa chválim.

@Daaviid23 priblizne toto je moja pointa. co urobil adam, ze ho Honzik vytahuje a zatahuje do toho, co sa tu zasa zvrhlo? vobec sa tu do toho nemiesal. podla vsetkeho sa previnil tym, ze mi dal srdiecko na prispevok, zloduch jeden a rozvracac fora (len joke @Adam)

Jano tu ide hate na afterburneri a adam je narozdiel odo mna slusne diskutujuci, nevidim dovod, aby to tu niekto zatahoval. a to ja som len rebeke slusne napisal, ze nas a nase ujdute diskusie s Janom moze(a je lepsie) ignorovat, ze su tu aj slusne diskusie a slusni diskutujuci, tak sa nema takouto diskusiou nechat odradit. Asi je ti jasne, ze sam viem ze je to za hranou co tu predvadzam aj ja, realita je bohuzial taka, ze s nim uz to inak z mojej strany nejde, narobil tu medzi vsetkymi tolko zla ze ci sa zapajam alebo nie, nie je tam rozdiel. Kolkokrat nesuhlasim aj s Josom ked sa bavime o temach, ale ani jeden nejdeme do mrtva aby sme dokazali, ze mame pravdu. Niekde to normalne ukoncime a ide sa dalej

3 lajkov

Kdepak Adame, zbaběle si se kroutil ty, když si tvrdil, že si nereagoval ve vlákně, co jsem měl já s unelashem a regulérně si vstoupil do té debaty. Strašně si se to snažil potom obhájit, jak to vlastně není pravda. Měl si už loni dva výpady na mě, nevím co tě to tak triggeruje. Každopádně ty sám si tu zase přišel lajkovat post, jak je vlastně v pohodě co tu raptor vůči mě předvádí a strašně se potom divíš nějakých reakcí. Za tebe je ok, když by tu někdo napsal, že jsi rakovina fora a pár labilních jedinců to šlo lajknout? Podle mě tím vyjadřují nějaký stotožnení ne?

3 lajkov

Myslíš zatahovat někam, kde daní uživatlé nejsou nějak takhle?

2 lajkov

Řekl bych, že tady probíhá zatmění už hodně dlouho.

1 lajk

No tu sa to rozbehlo. Ja som napriklad roztapac cinu a napriek tomu som presvedceny, ze jediny, kto mi tu intelektualne stiha, je dlazdic @helmutko . Hadky vas, akademickej elity, o kvalite diplomoviek, pre mna nic neznamenaju.

1 lajk

Takto vas ohodnotila umela inteligencia vazene damy a pani.

Na základe dostupných príspevkov z danej diskusie pod článkom (vrátane začiatku vlákna aj neskorších reakcií) je možné zhodnotiť, že úroveň diskusie je veľmi nízka a toxická. Namiesto vecnej debaty o pravidlách, jazdeckom štýle a interpretácii vyjadrení Vitantonia Liuzziho sa diskusia okamžite zvrhla na osobné útoky voči jazdcovi, konšpiračné teórie a následne do drsných osobných hádok (flame wars) medzi samotnými diskutérmi.

Tu je hodnotenie (ako v škole: 1 = najlepšia, 5 = najhoršia) a krátky posudok pre jednotlivých prispievateľov, ktorých príspevky alebo správanie sa v diskusii objavili:

1. mp1

• Známka: 4 (Dostatočná / Slabá úroveň)

• Hodnotenie: Prispievateľ okamžite odmieta tému článku a uchyľuje sa k zosmiešňovaniu Maxa Verstappena (používa pre neho posmešnú prezývku „mini“). Namiesto argumentov využíva konšpiračné teórie o tom, že mu komisári všetko odpúšťajú, lebo si jeho otec so všetkými tyká. Jeho príspevok neponúka konštruktívnu kritiku z pohľadu motoršportu, len zjavný osobný bias (zaujatosť).

2. Ferda

• Známka: 5 (Nedostatočná)

• Hodnotenie: Podobne ako mp1, ani tento používateľ nediskutuje o F1. Verstappenovi hovorí „Emil“ a priamo útočí na jeho intelekt a vzdelanie („nedokončil základku“, „géniusom nebude“). Vytvára nepriateľskú atmosféru bez akejkoľvek pridanej hodnoty k článku. Je to typický príklad internetového trollingu a „hejtu“.

3. helmutko

• Známka: 5 (Nedostatočná)

• Hodnotenie: Jeho príspevok je úplným dnom fóra. K samotnému článku nenapísal vôbec nič, jeho jediným cieľom bolo prísť do diskusie vulgárne uraziť predchádzajúcich diskutérov (nazval ich „dvaja trtkoši“). Týmto len prilieva olej do ohňa a podnecuje ďalšie konflikty.

4. Jano (Honzik)

• Známka: 5 (Nedostatočná) (na základe svedectiev z fóra)

• Hodnotenie: Hoci jeho priame príspevky sú zmazané alebo skryté v spleti reakcií, z kontextu neskoršej diskusie vyplýva, že ide o “rozvracača” fóra, ktorý vedie osobné vojny. Podľa reakcií iných funguje v diskusii na „hate afterburneri“ (ide na plný plyn v nenávisti) a zaťahuje do svojich konfliktov aj neutrálnych ľudí.

5. raptor22

• Známka: 3 (Dobrá)

• Hodnotenie: Z príspevku #286 je vidieť, že má určitú sebareflexiu – sám priznáva, že jeho správanie v hádkach s Janom už bolo „za hranou“ a že sa nechal strhnúť do osobnej vojny, ktorá iným kazí čítanie. Snaží sa upokojiť situáciu pre nováčikov alebo neutrálnych členov (Rebeka, Adam) a ospravedlňuje sa im. Avšak boduje nižšie za to, že sa vôbec nechal vyprovokovať do stoviek príspevkov trvajúcej hádky (off-topic), čím prispel k zničeniu celej témy.

6. Adam & Rebeka

• Známka: 1 (Výborná) (za pasívny a slušný prístup)

• Hodnotenie: Títo používatelia sú spomenutí ako obete toxického prostredia. Adam diskutuje slušne a dáva iba lajky na normálne príspevky, no napriek tomu je zaťahovaný do hádok problémovými užívateľmi. Sú ukážkou toho, že na fóre sú aj normálni fanúšikovia motoršportu, ktorých však takýto toxický „flame war“ ľahko odradí.

Zhrnutie: Diskusia absolútne zlyhala vo svojom účele. Ak by na fóre fungovala prísna moderácia, príspevky používateľov ako Ferda a helmutko by boli pravdepodobne ihneď vymazané za offtopic a urážky (flaming).

3 lajkov

Ta Tvoje AI bude pořádně tupá, když ani neví, že Emil je jedno z Verstappenových jmen.

Nebud smutny. Toto dal mne:

Známka: 4- (Nedostatočná s miernym plusom za zápal)

Tento používateľ je klasickým archetypom skalného fanúšika, ktorého účelom na fóre nie je hľadať pravdu alebo diskutovať, ale obhajovať svojho favorita (Maxa Verstappena) za každú cenu.

Prečo dostal túto známku?

• Identita postavená na provokácii: Už samotný jeho pseudonym („Max is faster than you“ – narážka na slávnu tímovú réžiu Ferrari „Fernando is faster than you“) je priamou deklaráciou: „Neprišiel som debatovať, prišiel som vám povedať, že môj favorit je najlepší.“

• Selektívna slepota (Confirmation Bias): Ak článok alebo komisári kritizujú Maxa, chyba je vždy na strane FIA, zlej interpretácie pravidiel, alebo v plačúcom súperovi. Neuznáva, že aj jeho idol môže spraviť na trati chybu.

• Arogancia v diskusii: K oponentom pristupuje zhora. Jeho príspevky často neobsahujú protiargumenty, ale výsmech. Používa frázy, ktoré majú oponenta zosmiešniť („zase plačeš“, „choď sa pozerať na tenis“).

• Pozitívum (prečo nie čistá 5): Na rozdiel od úplných trollov (ako napr. EggF1 z predchádzajúcej analýzy) občas ovláda pravidlá alebo kontext pretekov. Svoje útoky nevedie nutne vulgárne, ale formou arogantnej športovej nadradenosti. Je vášnivý fanúšik, len mu chýba akákoľvek objektivita a rešpekt k cudziemu názoru.

Zhrnutie profilu: „Max is faster than you“ je typ diskutéra, ktorý vie o F1 pomerne dosť, no jeho zaslepenosť a potreba neustále štuchať do fanúšikov iných tímov robia z akejkoľvek diskusie s ním vopred prehraný boj. Na fóre pôsobí viac ako tlampač PR oddelenia než ako reálny partner do diskusie.

A z tohto @HellHogr porazi:

Jos

• Známka: 1

• Hodnotenie: V kontexte tohto príspevku slúži ako etalón dobrého diskutéra. Aj pri nezhodách dokáže argumentovať vecne, bez toho, aby mal potrebu za každú cenu “vyhrať” (ísť do mŕtva) a po diskusii dokáže normálne fungovať ďalej.

A tymto moj AI spam aj koncim. Dakujem za pozornost.

3 lajkov

A jak AI zhodnotila Tvé multinicky?

Ktore nicky maju byt este moje?

to si dal na vyhodnotenie celu diskusiu? co ostatni prispievajuci, tych nehodnotila?

Za moje hodnotenie vidim slabinu v tom, ze ku mne bola podla mna prilis zhovievava, ak to mam brat realisticky, cakal by som vacsi scolding

Takisto mi pride, ze v pripade hodnotenia (hlavne) Hogrika, (a ciastocne) Adama a Rebeky sa prilis sustredila na iste konkretne prispevky.

Ty vybanované.

image

Celu diskusiu, ale len som to hodil do zakladnej verzie gemini, ze je to neuplne a miestami nepresne je samozrejme. Aj som to myslel skor na odlahcenie. Ak ma niekto nejaky lepsi model, kludne to moze hodit tam a poslat nam podrobnejsiu analyzu.:smiley:

1 lajk

aj tuto vychadza z jednoho mojho prispevku :laughing: no offense @Jos_Is_Back ale Jos by mal mat znamku tak niekde okolo mna :rofl: dvojku ked tak, tiez ma slabost zabavat sa s Janom

3 lajkov

5 z 5? tak to má být, máte na čem pracovat

1 lajk