Verstappen je postrachom komisárov, hovorí Liuzzi | Magazín F1 - F1online.sk

Tak doslova někteří cikáni o sobě mluví jako o cikánech :man_shrugging:

1 lajk

ten asi prepadol uz pri zakladnej matematike, ci? poviem mu ja kedy sa konci prvy stupen alebo ty? ci v CR to maju inak ako my?Ja som nastupil na prvy stupen v siestich a u nas mal prvy stupen 4 rocniky, tak mi to nevychadza. Ale mozno mi chyba ta vyssia skola…

Myslis, ze by som ho mal ignorovat david? A nechat ho vypisovat si co chce komu chce? Ja som to uz davnejsie skusal a nepomohlo to, kaslat na to, ze ma stale spominal, ale ked som ho ignoroval ja, nasiel si niekoho ineho do koho rypal a tak je to vzdy, aj ked ho istu dobu ignoroval Jos. Jezek sa na to vykaslal napriklad momentalne uplne a cosi mi hovori, ze to nie je kvoli mne. A vadi mi to, ze tu kvoli jednomu ***(dopln si podla uvazenia) neprispievaju ludia, lebo ich unavil tym, ako musi mat vzdy pravdu.

Ale kludne mi napis co si o tom myslis, minimalne sa nad tym zamyslim. Co som pochopil, tato banda znicila ceske fora alebo forum, ked sa budeme nanho pozerat, spravi to aj tu a nebude tu chodit uz nikto

1 lajk
  1. Moja gramatika je na dobrej úrovni, no slovenčina je jeden z najkomplikovanejších jazykov a určite neovládam všetky pravidlá a výnimky na 100 percent. Kde konkrétne som spravil chybu?
  2. Čo má titul spoločné s tým, či človek píše pravopisné chyby? Ja som neštudoval slovenčinu. A čudoval by si sa koľko extrémne vzdelaných a skúsených ľudí, či už sa bavíme o top manažéroch alebo ľudí, hoci aj s PhD. titulom, tak neovládajú ani len základy gramatiky ako s/z, pekný nominatív plurál atď.

C!gáň je popis osoby, ktorá “c!gáni” v slovenčine. Takže Honzík je právoplatný český cikán.

vzhledem k tomu, jaký si ignorat a jako jediný si tu začal sebou házet o zem s tím, že je někdo rakovina fora, protože má jiný názor, tak bys měl hlavně jít do prdele :man_shrugging:

1 lajk

a man is sitting at a table with a tray of food on it|833.0000000000001x1112.65

2 lajkov

No jeden by povedal, že trafená hus zagágala…

A s týmto tvojím tvrdením nesúhlasím.

Já radši cikánku.

Hele já nevím, proč se Djev stydí za to, že je lehce opálenej kluk. Jen jsem chtěl zarazit Jose, co tu zase na všechny útočí

1 lajk

Já byl opálený už v květnu a nikdo se na mě přes prsty nedíval.

1. Čakám na tú gramatickú chybu.
  2. Takže podľa teba má každý človek s vysokoškolským titulom 100% gramatiku bez chýb?
    (nepíšem, či by mal mať alebo nie, ale že moja skúsenosť je taká, že aj niektorí profesori na univerzitách alebo niektorí top manažéri vo firmách majú žalostnú gramatiku a neovládajú ani základy)

@spineIesssheep nabudúce ma nezabudni opäť obviniť ako ja len reagujem na Hogra, keď on ma tu vyťahuje v diskusii, v ktorej som doposiaľ nenapísal ani slovo :smiley:

6 lajky

Nezabudnem, ale nebudu ti lhát, Kennedy by z tebe neměl radost.

2 lajkov

Já jsem tě tu zmínil? Nebude to spíš tím, že ty se tu vydáváš za fake Kennedyho?

2 lajkov

Ten kdyby viděl a rozuměl tomu co tu Adam předvádí, tak by rotoval v hrobě, že by z toho mohli dodávat elektřinu pro celý US

2 lajkov

Nemám dosť otáznikov na klávesnici, aby som dokázal dostatočne vyjadriť prekvapenie nad tým, čo si tu dokážeš vymyslieť. Ty fake Alonso.

10 lajky

A co jsem si v tomto kontextu vymyslel? Já jsem tě tu někde zmínil pod tvým nickem nebo ses v něčem viděl a přihlásil ses k tomu? :thinking:

2 lajkov

Tak ako ty si sa v minulosti našiel v “rakovina fóra”, “hanba svojich rodičov”, “kráľ k0kotov”, “cikán”, “buzer4nt” a mnoho iných pomenovaniach.

Projíždím diskuze a nemůžu říct, že se Ti divím… Když třeba člověk, který je podle vlastních slov hodně přísný z pohledu morálky a ostatní klidně veřejně nařkne z kdečeho vytahuje na někoho soukromé zprávy, tak to je opravdu síla. No ale každý jsme jiný :woman_shrugging:. Aspoň se my ostatní na sebe o to víc těšíme :smile: .

7 lajky