Tak to mel Lewis letet z Mercedesu hned v roce 2022, ne? Aby teda byl svet v poradku.
Mozna tam neni potreba nic vymyslet. Pokud nekdo z pilotu McLarenu neziska titul, bude samotny McLaren chtit aby Max prisel.
A McLaren je podle meho nyni pod vetsim tlakem nez RBR. A pro rok 2026 to asi nebude jine.
Lebo všetci ostatní si tam chodia gule váľať.
Každý jeden pilot je tam na vitazenie
A ak ti to príde vtipné tak len opakovane ukazuješ vlastnú hlúposť.
A hneď ďalším komentárom ju len potvrdzuješ. Čudovať sa tomu, že podpisu svoj talent z akadémie, ktorý je pre tím dlhodobý projekt aj budúcnosť ( je 10 rokov mladší ako George) to môže ozaj len hlupák.
Alebo ešte fanúšik RB, tým to príde normálne.
Dal mu komfort učenia sa priamo v top tíme bez tlaku zo strany tímu ja neviem čo je na Tom divné a ako sa to týka Russella.
Ide to úplne normalnym generačným procesom.
Za Lewisa bol ready o 10 rokov mladší George atd
Tým pádom Toto už v 2019 vedel že odpáli Hamitlona ? Keď mu posadil talent z akadémie a pripravoval do top tímu ? Teda sa chystal vyhodiť LH?
Sú aj tímy čo fungujú …ja viem že pre teba je to šokujúce.
Sainz by minimálne so začiatku mohol na Tom byť lepšie ako Antonelli tak o čom trepeš ? Akurát s tým,že Sainz by si možno oveľa viac chcel dokázať, teda pre GR by bol oveľa vacsie riziko a nebol pre nich budúcnosť
Tok pred zmenou pravidiel nemajú čo s Kimim stratiť, ale môžu získať super 2 z vlastnej akadémie, ktorá bude od nových pravidiel ready bojovať o víťazstva.
Len niektorí majú zase brzdovú kvapalinu namiesto rozumu a idú si svoje. A len preto,že ich tím nemá plán B príde im vtipné, že sú aj také čo fungujú normálne, že ?
Zase trepeš svoje konstrukty,ktoré nemajú žiaden reálny základ.
Russell by bol veľký pokrytec ak by išiel akokoľvek proti šanci pre Kimiho, lebo sám bol presne v tej istej pozícii!
A navyše porazil aj Hamiltona moc viac už sa v F1 neda, sú takí čo majú sebavedomie a nepotrebujú dobrú ( alebo aj zlú) 2 len aby náhodou sa nikto nepriblížil.
A ten rozhovor skôr prebehol,že bude líder namiesto Lewisa a vedľa dajú nováčika aby sa učil, tak je to na ňom.
Nikto nechce od Kimiho aby bol MS do roka ani dvoch…preto je tam George, že u neho už proces učenia sa skončil.
Okrem toho George Kimiho v Mercedese čakal, presne tak ako každý kto sleduje young drivers program Mercedesu…na rozdiel od teba asi ozaj nebol prekvapený keď sa to udialo.
Na McL nic moc vymýšlet nemusíš. Je to stejné jako Ferrari - pokud vše půjde “normálně”, tak tam prostor není (minimálně pro 2026) ale potenciál pro to, aby se někdo z dvojice u McL sesypal anebo totálně rozhádal je řekněme “nenulový” a pak by se vidělo…
Ad Ferrari - tak já hlavně psal, že to taky může skončit dvojicí Lec-Ver, přístup Lewise může být velmi různý. Ale jinak si dvojici Ham-Ver představit umím - byla by to naprosto brutální sledovanost a mediální téma, přičemž mám pocit, že se oba docela respektují. Jistěže 2021 to bylo extrémně vyhrocenné (a hodně to živil Totto), ale s odstupem pár let kdoví.
Upřímně - mně daleko víc udivuje, že podle všeho Max dokáže celkem v pohodě vyjít s Tottem, ten na něj po AD2021 v podstatě kydal špínu velmi dlouho, Lewis se ve srovnání s tím choval daleko profesionálněji. Tam bych čekal, že zůstaly docela hluboké šrámy, ale zřejmě to není zas tak horké, jak se jeví v médiích…
No tak to nevim. Podle me Toto prave Maxuv titul nikdy nezpochybnoval. Vzdy utocil na Masiho. Lewis ten se asi k Maxovi nevyjadroval nijak. To spis Toto rikal, ze Max udelal vse v AD21 spravne.
Dvojica Hamilton - Verstappen by mala zmysel jedine vo vitaznom aute, ktore by bojovalo o titul, to by bol asi najatraktivnejsi timovy suboj v historii F1. Ak by tam bol jeden dominantny tim a oni by superili o podia, tak je to zbytocne.
Skor si viem predstavit dvojicu Verstappen - Leclerc. Maju skvely vztah a vedia spolu pretekat koleso na koleso. Otazka je, ake by to bolo v boji o titul.
Tu nemozem suhlasit. Toto o Maxovi po 2021 nepovedal nic zle, naopak ho len chvalil. Vsetok jeho hejt isiel na Masiho. Myslim si, ze Wolff ma stale pre Verstappena ako pilota slabost a ze by bol velmi rad, keby s nim v time mohol uspiet. Dodnes ho musi skriet, ze ho neziskal a vyfukol mu ho prave RB.
Nie mne len vadí že opakovane píšete ■■■■■■■■
A Wolff mu podľa všetkého kontrakt ponúka takže sa upokoj.
Besny sú akurát fans Maxa ktorí vidia,že RB ide do ■■■■ a chcú ho niekam odpratať len nie je kam tak si vymýšľajú svoje teórie
akoze by nebolo? Napriklad do Mercedesu. Tam je sedacka na 2026 stale volna.
Ja neustále hovorím,že by nenechal destabilizovať ten tím a najmä by tam nedal pilota čo chce všetko radikálne na seba lebo by tým odpálil 2 talenty naraz.
A Antonelli nebol do Mercedesu posadený aby po roku skončil zozraty toxickým Verstappenom, čo urobí presne to čo v RB. Alebo by Max nedostal všetko čo chce, čo Wolff veľmi dobre tuší,že by dopadlo zle hlavne pre nich. Antonelli nebude obetovany snu o MV on má byť ďalší MV. A preto to neurobia.
Mimo iného.
Presne tak ako Russell tam nebol posadený na to aby sa musel preplácať Hamilton alebo ktokoľvek iný, ale aby sa im investícia vratila. A keďže podáva výkony tak momentálne je to ich top voľba. Ak mu dajú auto tak to dá rovnako. Ak ho nedajú Maxovi ten rozklad ale bude oveľa väčší ako u Georga ktorý je navyše značke lojálny. Najmä v súčasnej kríze v Automotive je to pre nich sen mať silnú dvojicu za tak relatívne málo peňazí.
Zaprvé je trochu pohádka, že můžeš útočit na Massiho a přitom ne na Maxe - prostě vždycky zpochybňuješ i jeho titul, zejména když opakovaně omíláš mantru o “Lewisovi okradeném o titul”. A navíc si i přímo do Maxe mimo AD zaryl dostkrát - medializované bylo třeba to na téma “rekordy jsou jen pro Wikipedii”, ale bylo toho daleko více.
Já bych si dovolil tvrdit, že tohle opravdu ustalo teprve loni, kdy Lewis oznámil přestup, pak skutečně Totto docela otočil, ale do té doby to fakt nebylo zas tak idylické.
treba si polozit otazku naco bol Antonelli do auta posadeny. Mercedes chce od 2026 tituly a kto ich skor vie vyjazdit Antonelli alebo Verstappen? O pat rokov moze byt Antonelli tam kde je dnes Versappen. Ale sezona 2026 zacina o 11 mesiacov.
Co konkretne je *** ? (neviem co tam je za slovo)
Dalsie overene info z garaze Mercedesu?
Wolff je potom najvacsi fan Maxa. Ten ho chcel odpratat do Mercedesu uz minuly rok. A akoze nie je kam? Mercedes ma stale volnu sedacku a Aston pravdepodobne tiez. Tak akoze nie je kam?
No tak ty hovoris pekne blbosti, lebo prave to Wolff minuly rok chcel. Minuly rok bolo rozhodnutie len a len na Maxovi, Wolff by urobil vsetko preto, aby ho ziskal. Ak by sa tak Max minuly rok rozhodol, tak by bol teraz v Mercedese a Kimi v F2 alebo prinajlepsom vo Williamse. Tak netrep blbosti, ze by to Wolff neurobil. Navyse Max nic nedestabilizuje a nechce vsetko na seba, RB skratka stavia take auto, nie Max.
Zaujimavy nazorovy pochod - Max nic nevybudoval, to nie je o pilotovi, ale ked ide tim opacnou stranou, tak je to prave Max, kto destabilizoval cely tim.
Ale ziskal by tym jeden ovela vacsi talent ako su tie 2 dokopy.
Ja sa budem strasne smiat, ked nahodou podpisu Maxa namiesto Russella.
Nikto v Metcrdese a Toto Wolff posledný si dovolí stratiť Antonelliho to je pravidlo 1.
A bod 2 je že ak budú mať dobré auto Russell to dá…
a ked to neda budes tvrdit, ze nemali dobre auto…
Wolff spomenul Verstappena 1x a už v tvojich snoch je jeho fanda. Navyše to bolo keď pilota nemal ! Po podpise Kimiho už ani slovo o Maxovi nepovedal !
A info je overené z rozhovoru v ktorom to jasne povedal,že na zmluve sa pracuje a že on nie je povinný zverejňovať každú debatu s pilotmi a opakovane sme to tu aj s Puffom postovali.
X krát to zopakoval za posledný mesiac,že tento line up bude pokračovať long term. Dokonca sa zmienil, že ideálne do konca ďalších pravidiel. V každom rozhovore to hovorí !
To už si nevidel ale 1x Verstappena hej to je tvoja selektivna pamat.
A ESTE RAZ vieš koľko pilotov sme mali minulý rok ? 1 teda niekto chýbal.
A Antonelli by aj v Mercedese aj v F1 bol s Maxom alebo bez, ak si myslíš čokoľvek iné tak nevieš o jeho schopnaotiach a už vôbec nie o vzťahu s TW absolútne nič! Toto pre neho robí všetko čo môže a vždy robil…lebo ho má aj osobne rád okrem jeho kvalit. A veľmi mu na jeho rozvoji záleží.
Presne preto sa Kimi nemusí plasit a hneď ísť na heroické výkony
A mali už auto na titul ?
Nemali ! Ale jazdil lepšie ako 7xMS
A bez dobrého auta to nedá ani Verstappen.
Ty si mimo reality dievca.
Este by sa isto nasli clanky.
„Dúfam, že rovnaká zostava nám vydrží aj na roky 2026 a nasledujúce. To však neznamená, že Maxovi zatvárame dvere na sezónu 2026 alebo niektorú ďalšiu.
„Z nejakého dôvodu mám pocit, že naše cesty sa beztak skrížia, ale neviem, kedy by k tomu mohlo dôjsť. Či už to bude v roku 2026, alebo o tri roky neskôr, to ešte neviem,“ dodal Wolff .
Fakt to bolo 1x? Fakt tam Wolff Verstappena nevolal cely rok? Fakt si myslis, ze keby mu Max zavola, ci ma sedacku na 2026, tak si radsej necha Russella?
Takze keby minuly rok Max kyvne Wolffovi a teraz sedi v Mercedese, tak kde by bol Russell? V RB?
A vidíš aký je tam dátum ?
Aký je tam rok ?
Všetko pred AUGUSTOM 2024 !
VIES KEDY bol oznámený Antonelli ?
V Auguste 2024!
A áno v momentálnej situácii áno.
Lebo ak nevidíš realitu tak si delulu ty
Automotive je v kríze a Max nie je o toľko lepší pilot ako George !
Nie za 40 miliónov niekde
A Russella si nechá teda radšej
Toto potrebuje auto to je všetko čo potrebuje.
Okrem toho mu nebude rozvíjať tim na rozdiel od Maxa. V momente keď sa rozhodol ísť po Kimim vie že Maxa tam nemôže dať. Lebo by mu nikdy auto aké Max chce nedal ! Lebo do takého extrému by nešiel !
Max je na pár rokov potom sa na to ■■■■■■■ Kimi na dlhodobo.
Ja som nikde nepovedala že by bol v Metcedese tento rok, to že ty si neschopný čítať a prekrúcas čo nebolo napísané to je tvoja vec.
Ale v F1 by pravdepodobne už bol
Avšak nemalo zmysel ho dávať inam ak bolo miesto v Mercedese. Čo je tiež prejav dôvery a snahy mať ho dlhodobo
O Mercedese nevieš ani ■■■■ ale hráš sa na mudreho lebo máš 3! Citáty rok staré v úplne inej situácii !
Vieš koľko iných mám ja ?
Kde hovorí o Kimim ako dlhodobom projekte, o Georgovi ako lídrovi a o ich DLHODOBYCH KONTRAKTOCH!
MOZNO skús čítať aj dačo iné ako F1 online kde sa dozvies len čo sa hodí na rozprudenue debaty alebo vytrhne z kontextu !