Verstappen dostane podľa Montoyu ponuku od Aston Martinu a vytlačí z tímu Alonsa | Magazín F1 - F1online.sk

Drží Max Verstappen taktovku na tohtoročnom prestupovom trhu? Z vonkajšieho pohľadu sa zdá, že by nás mal čakať pokojný prestupový rok, keďže rozloženie sedačiek sa zdá byť – až na pár výnimiek – pomerne jasne dané. Dlhodobú zmluvu má aj holandský šampión, avšak aj zvnútra Red Bullu sa ozývajú hlasy, že jeho výstupná klauzula bude v tomto roku veľmi aktuálna. Podľa Juana Pabla Montoyu bude zaujímať hlavne Aston Martin.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/192918/verstappen-dostane-podla-montoyu-ponuku-od-aston-martinu-a-vytlaci-z-timu-alonsa

Další aprílovej vtípek. :fearful:

3 Likes

No samozřejmě, že o této možnosti se spekuluje. Jenže je tam několik ale. 1) bude Max opravdu chtít jinam v rámci F1? 2) spoustu inženýrů včetně Neweyho přišlo skrze Alonsa do týmu, ne skrz mladého Strolla, tohle by se ne všem taky mohlo líbit. Stačí vzpomenout Adriana a jeho slova, jak se těší na spolupráci s Alonsem. 3) Mercedes bude hrát hru o Verstappena daleko aktivněji. 4) Mercedes se zase jeví jako nejlepší výrobce motorů což je klíčové pro nové pravdila. 5) pochybuju, že by si Alo nepošetřil smlouvu a její předčasné ukončení

3 Likes

No, ale je to tak, syna nevyhodí :thinking: I když, popravdě, dát vedle něj Maxe budou pro juniora skvělé časy, udělal by mu to? :smile:

2 Likes

Neudělal, na co by pak tohle všechno vytvářel?

Mě se neptej, sám mám k tomu dost otazníků :smile:

2 Likes

@HellHogr @Situs
Jako Alonso musí dostat 2026, protože jaký smysl by to pak celé mělo?! Alonso v Astonu 2026 bude!
Pak ho možná vytlačí…tady jde o příští rok. Na instagramu Alonso psal po VC Číny - See you next year. :smiling_face:

2 Likes

@PUFF bude od 26 fandi Maxovi v Mercedesu

2 Likes

Přestaň toho Verstappena cpát do slušných týmů.
Jen ať si zůstane v RB a vyhoří tam. No, ono už mu začínají dountnat prsty.

7 Likes

Kdepak, Max to ma lozeny u Mercedesu. Jediny co tomu muze zabranit je letosni titul George. Pokud letos George titul neziska, ma smulu.

Toto to Georgovi jednoznacne vzkazal. Kdyz George dal vyjadreni o tom, ze se muzou soustredit na rok 2026, tak ho Toto razne utnul, ze nic neni ztraceno.

Pokud George letos neziska titul, Toto muze byt presvedcen ze by ho Mercedes s Maxem mel. Jeste je samozrejme brzy. Sila teamu a pilotu se ukaze v case. Ale neprekvapilo by me to.

Ale zatim je George bezchybny.

Zelení hoši, když by se teda povedlo a Max šel do Astonu, tak budete šťastní protože by jste měli pravdu o jeho přestupu a nebo by jste byli naštvaní, protože by poslal Alonsa do důchodu? :thinking:

7 Likes

Ale o Maxovi sa bude jednať v lete, takže toľko času George nemá. A zároveň zatiaľ George jazdil v zemi nikoho, uvidíme či bude bezchybný aj keď reálne bude bojovať o výsledky. :slight_smile:

Páči sa mi tá panika. Zelení blázni ho pchajú do Mercedesu a Kiks ho pchá do Astonu. :joy:

4 Likes

Myslíš to, že Max není tak úžasný a uteče ve chvíli, kdy nebude mít nejrychlejší monopost? Tak to posuď sám, velikáni F1 neutíkali hned, když nedostali nejlepší techniku, ale takhle to bude správný, Max totiž mezi ně nepatří

2 Likes

Tohle je taky skvělá schizofrenie.
Maxovi nefanoušci když Max s RB šlape naplno: Max by měl někdy přestoupit jinam aby přesvědčil.
Doslova ti stejní lidé, když se začne spekulovat o Maxově odchodu: To je slaboch! Měl by s RB zůstat navždy aby ukázal věrnost za všech okolností :grin:

Ale tak nezněla původní otázka, Honzo :thinking:

12 Likes

Tak si ukázal svoji schizofrenii, hezký, ale já psal o něčem jiném. A rovnou se tě i zeptám, proč si takhle reagoval? Když jsem psal o něčem jiném a nikde tu nepíšu, že je Max slaboch a měl by ukázat loajalitu?

Add: já měl pravdu x krát předtím viz mocenské boje v RBR, odchody z RBR, Adrian do AM atd. Takže nevím, proč se tváříš, že by to bylo něco nového. Každopádně nejde mi o to mít pravdu, jen jsem sdílel zprávy ohledně sportu, který mám rád a zajímám se o něj. To, že to někdo nedokáže pochopit a přetočí to na osobní útoky, tak to je něco úplně jinýho

2 Likes

Byl jsem v pokušení nadhodit stejnou otázku, ale rozhodl jsem se šetřit nervy jedné zdejší subkultury. :grin:

1 Like

Byl bych naštvanej, a Max to ví :sunglasses:

2 Likes

bro farmí srdíčka… :roll_eyes:

2 Likes

V každém případě, Max nikam nejde přece, vždyť v RedBullu se nic neděje :smile:

1 Like

Uvidime jak to bude s Georgem.

Ale s tou panikou mas pravdu. :+1: :sweat_smile:

2 Likes