Verstappen dostane podľa Montoyu ponuku od Aston Martinu a vytlačí z tímu Alonsa | Magazín F1 - F1online.sk

Nejlepší pilot planety a fanoušci týmů X a Y jsou na čočku z toho, že by za ně mohl jezdit. To nevymyslíš. :grin:

3 Likes

No Dejve??.. :frowning:
Politický body sis nahnal, a teď napiš svůj názor. Klidně do pm, jestli se stydíš.

2 Likes

@Daaviid23 si tady pěstuje toxickou sebranku

To nie sú fanúšikovia tímov. Oni sú viac fanúšikovia jazdcov. Panika je, že lepší jazdec by nahradil ich pilota. Dávid ich klauniádu vystihol dokonalo.

Až sa naskytá otázka, či nie je jeden z nás a od začiatku sa tu len maskuje ako neutrálny. A čo keď je to ďalší môj multinick? :thinking:

4 Likes

Vzhladom ba to, ze sa momentalne prepadli az za Haas, mozno budu v Aston Martine nakoniec radi, ked neskoncia s dvojicou Ocon-Stroll.

1 Like

VER je neschopnej fungovat v jinym tymu nez Red Bull, bez chranene dilny je nahranej, Stroll by ho v prvnim roce zajezdil a konec.

2 Likes

Toto dal Georgovi momentálne zatiaľ len jeden odkaz a síce dosť jasne a verejne že na zmluve sa pracuje

Ja ho nepcham nikam, podpísal si?

Nech ostane kde podpísal ! A užije si to zo všetkými následkami

On nie je jediný kto má nárok na dobre auto.

A hlavne bude toxický pre celý ten tím keď si ho zacne uzurpovat pre seba.

Takze nech si ostane kde mu to tolerujú

A ja som fanúšik Mercedesu veď fandím aj pilotom ktori sú “naši”.

A presne preto odmietam Maxa a jeho sebranku v Mercedese

Ten tim znova po rokoch nie je toxický a negatívny a znova to nepotrebujem

3 roky plaču iného MS mi stačilo

Ja si napríklad nemyslím, že je až o toľko lepší akonáhle by mal problémy aké mal Lewis vôbec nebude o toľko lepší.

A hlavne rozloží ten tím

Ak auto na titul nebude bude otrávený a nepríjemný

Ak bude získa to aj George

Nemá to žiaden zmysel

Mňa skôr zaujíma prečo všetci jeho fans ho tak chcú preč keď on je taký intergalakticky že aj s Haasom by vyhral

Tak nech ostane a ukáže to prosím

Spíš mě překvapila reakce. Přijdu po chvíli a svítí tady na mě 6 reakcí + citace. Se cítím skoro jako celebrita :grin: :sunglasses:

2 Likes

Oni tě chtějí jen vyprovokovat. Nenech se.

3 Likes

Ještě, že je ten Apríl

2 Likes

Dejve? Nebuď toxický

1 Like

Honzo, nechceš fotku s podpisem? :stuck_out_tongue:

Abych viděl, kdo je za takovou proměnou diskutujícího na anti úderku?

1 Like

ja si myslim, ze ponuku uz dostal. A mozno nielen z Astonu. Teraz pojde o tie Markove klauzuly.

1 Like

Zrovna jsem někde četl, že Helmut opouští Red Bull a jde dělat bodyguarda mladému Strollovi.
teď uvidíte tóčo jak mladý s Alonsem zamete.

Pekný stres. Už len kvôli tvojej reakcii by stálo za to, aby ho Wolff podpísal. :joy:

A keď fanúšička Russella, najväčšieho wannabe politika medzi F1 jazdcami, ide hovoriť o Maxovi ako o toxickom, tak to je extrém. Max je jeden z najpriamejších ľudí na gride.

Zatiaľ nerozložil žiaden tím. Akurát v jednom spolu s ostatnými vybudoval úspech, na ktorý si dlhé roky počkal.

Auto na titul nemá ani teraz a je úplne v pohode a realista, zatiaľ čo George už zabalil sezónu.

Ak bude mať najlepšie auto, tak asi áno. Ak bude mať vyrovnané s niekým, tak je to otázne. Záleží koľkokrát to rozstrelí v poslednom kole.

Kto ho chce preč? Jediný kto tu píše takéto vymyslené klamstvá si ty a zelení chudáci. Maxovi tunajší fans sú akurát zvedaví ako to dopadne a keď píšu, tak píšu ako si myslia, že to dopadne. Nikto ho tu nikam netlačí, iba vy sa trasiete, že by mohol vytlačiť Russella alebo Alonsa.

Už vyhral titul vo vyrovnanom aute, v dominantnom aj slabšom. Nemá už co viac dokazovať. :slight_smile:

3 Likes

Já jsem spokojený s Maxem v Red Bullu. :slightly_smiling_face: Půjde jinam? Půjde. Fandím pilotovi, takže stejně jako jsem migroval se Sebastianem, pomigruju i s Maxem.

Ad Red Bull, problémy se mají řešit, ne od nich utíkat, a to je to, co Max dělá. Zájem jiných týmů je ale pochopitelný. Navíc tým není manželství navždy.

Zvykaj si Dávide, tak to chodí na našej strane, keď nachytáš zelených bláznov na ich vlastných slovách. :grin: