Verstappen dorazil na Nordschleife. Čo ho čaká tento víkend? | Magazín F1 - F1online.sk

Na to nemáš mozkovou kapacitu, takže to není o tom, že to nejsi ty, ale ty na to nemáš

Už ho vidím na druhém místě.

Aj ty si tu Honzi? Opäť ťa tvoj vnútorný komplex nenechal na pokoji a donútil ťa reagovať na mňa? :smiley:

1 lajk

To se může každou rovinku střídat.

Jsme na motoristickem foru tak tematicky klinakem, to by ti mozna otevrelo oci tady nazyvat slusne lidi frustraty.

Ale tá Audi vyzerá veľmi rýchlo.

A možno nie. Žiadnych slušných ľudí tu nenazývam frustrátmi. Len teba, mp1, zelených ľudoopov a poodobných frustrátov. Pri vás je to na mieste, vy ste z Maxa úplne mimo.

1 lajk

Naopak mame ho nekde, hezky si se vybarvil, ted uz nemas zadne kamarady.

Závodí tam ti nejlepší? Jsem koukal 10 minut a z toho 8 minut tam hučí nějaká heliktoptéra.
Tam jede Porsche a Lambo a za nima VW Polo.
To je fakt zábava.

1 lajk

Já ho ale neviděl ani na čelních pozicích. Ale možná mám jen slabé oči.

Tak kdyz se hnal jak ocas a ukazoval se s odstupem 30s v kazdem zavode, on si snad myslel ze to nikomu nebude vadit a cely motoristicky svet se s radosti unudi k smrti, jak rikam je to jeho chyba, gol do vlastni branky. Pravidla se radikalne zmenila jen kvuli nemu, protoze on je mistr galakticky jedinecny.

Max jezdí župní přebor protože ho v F1 už žádný TOP tým nechce? Nebo jak tomu mám rozumět? :squinting_face_with_tongue:

2 lajkov

Jel tak rychle, že pod žlutou zrychloval a dostane trest. :smiley:

1 lajk

Really? Kde / kedy bola tá žltá? :smiley:

Tak už se perou

Krásne ho porobil na poslednú chvíľu a vyhral svoj stint. :fire:

V tom jednom úseku stálo auto na kraji

Kdyz nahodou Emil vyhraje ten bezvyznamny zavod amateru to tady zase bude nekonecna oslava frustratu, my jsme rikali ze je nejlepsi pilot planety, my jsme vam to rikali…Max je zpet a tak dale.

mas pamat dory, lebo ja som ho az do nedavna(doslova par dni) oznacoval vacsinou maxo a to si myslim je normalne oznacenie

nikdy som nebol lujzov fanusik, netaraj kktiny len preto, ze si frustrovany z toho ze minimaxo nema dobre auto

a frustrat je ako som uz pisal jedine ten minimaxo a vsetci jeho ultrafans na cele s tebou

Kvalda v MotoGP super. snad ji baterkama nezkazí jako F1.