Už je první.
![]()
Už je první.
![]()
teraz dal prve miesto o dve sekundy. kolko tu trva kvalda?
Skoda ze na to ted nemam cas.
Kam sme sa to dopracovali od toho ako sa piloti báli 24 pretekov v F1 a vraveli že to hraničí s fyzickými možnosťami(aj keď áno teraz ich zdravie prísavný efekt neničí hopkaním na rovinkách) a teraz keď náhodou majú voľný víkend tak ho trávia pretekanímna starom kontinente ![]()
Ale sú vysmiati na pitwalle Mercedesu, race inžiniera dostane na zajtra Bona ?
Taky mi tam chybi nejaka casova orientace..
Závod bude důležitější.
Nevim, rekl bych ze ho to doma moc nebavi ![]()
Emil je vyloženě rodinný typ, který se po každých závodech těší domů, aby si užil rodinného krbu.
Ale nejspíše mu rodina zabavila domácí simulátor, tak holt musí jezdit po závodech, aby nezakrněl. ![]()
Hm, nez nekde trajdat valel bych se v posteli s Kelly.
Pikéti budou mít hodně slušnou ochranku. Na tyhle choutky rychle zapomeň. ![]()
Max zatiaľ bezchybný a kvalifikačný náskok nad očakávania, frustráti sú zatiaľ zalezení. Ich čakanie pokračuje.
tak jediny frustrati su minimaxo a jeho ultrafans na cele s tebou
minimax je frustrovany vzdy ked nema dominantne auto
Pekne si sa odkopal. Trafená hus zagágala. ![]()
Koho si ty fanúšik, že ti Verstappen tak ublížil? Hamiltonov či Norrisov?
jj
však o tobě to víme, nemusíš v každém příspěvku psát, že jsi životní nula co je frustrovaná sama ze sebe a vybijí si to na ostatních
tak ja som sa odkopal? ty tu kazdemu kto nesuhlasi a neospevuje minimaxa nadavas do frustratov, ale ja som sa odkopal ![]()
josik uz sa preber
Par dni se drzel a byl normalni, dneska uz zase vsem nadava zaslouzil by sesvihat zada klinovym remenem.
Chvilku jsem se nedíval a už se mi Emil někde vytratil.
Keď pilotovi nepovieš inak ako nonstop len úplne trápnou prezývkou s cieľom zosmiešniť ho ako “minimax”, čo je úroveň tak prvého stupňa základnej školy, tak čo iné ako frustrát si?
Že ty si bol zarytý fanatik Hamiltona a od 2021 máš otvorené rany? ![]()
Žiadneho pilota tu nonstop neprezývam takýmito trápnymi prezývkami, takže ja nie som ten čo sa má prebrať.
Je v karussellu
To mi je ľúto, že ti to robil otec v detstve. Ale veľa to vysvetľuje a začínam chápať prečo si dnes taký.