Tady máš pravé závodění.. Všichni stejné podmínky, rozhoduje skill.
Prestup do Ferrari ohlasil pred zacatkem sezony, pak vyhral dva zavody British a Belgium, to u Lewise fakt neuhrajes na nebaveni se zavody, che che.
Tak kdyz nepredvadis nasili, nejsi info terorista tak by ses mel trochu snazit, hodne se ztrapnujes a klesa ti kredit, i kdyt u tebe to s vedomostnim kreditem nebylo nikdy ani prumerny, spise velmi slabe, velmi slaba informovanost a nulovy prehled o tematu.
To človek, ktorý robí robotu, ktorá ho nebaví, za peniaze, ktoré potrebuje do posledného centu, nemôže pochopiť.
Peter za to teda nemôže, že to nechápe. ![]()
Nikto nerobí na HR preto, že ho to tam baví.
Každý tam robí len preto, že na nič iné nemá kvalifikáciu. Niektorí sa odtiaľ posunú inam, niektorí tam zhnijú do konca kariéry.
HR oddelenie skrátka nie je nikoho vysnená práca. Nič netvorí, nič neprináša, len vypisuje zbytočné maily, robí administratívu, pohovory a podobné veci. Ak ťa toto baví, tak si ešte viac postihnutý ako sme si mysleli.
Mopsíku, to tvoje posednutím HR je už na kazajku. Každopádně bys neměl závidět lidem, že dělají práci co je baví a vydělávají tam 3x víc, než ty. Prostě to tak je. Jinak nevěděl jsem, že práce na modifikaci WD platformy je pod HR, ale když to říká multiban co lhal o své práci a mzdě ![]()
Nejde, ale 70% Čechů chodí do práce a z práce nasranych a nespokojených. Jinak s tím vyhořením je to složitější, máš profese, kde je vyhoření naprosto běžné a není to z důvodu toho, že by práce nebavila, viz data o vyhoření u záchranných složek
Hádej, kdo jsem.
– Nehoda v Q1 a start z 20. místa.
– DNF.
– DSQ.
– 8. místo.
– 39. místo v závodě
Ludia, co zarabaju 3x viac ako ja su v dobrej plnke a zjavne su velmi sikovni a nemam im co zavidiet, ja som spokojny clovek. O to viac, ked vidim tvoju agoniu na fore. ![]()
Skoda, ze ty zarabas tak 4-5x menej ako ja (aj to som mozno optimista) a zavidis aj lajky na prispevkoch na anonymnom fore. ![]()
Koukám, že práce s daty a čísly ti fakt nikdy nepůjde, ale tak klidně tou závistí praskni ![]()
Samozřejmě, že nejlepší pilot v celé historii galaxie, jen škoda, že k tomu potřebuje nejlepší techniku
Vsak hovori, len to co hovoria vsetci ostatni. Pretekanie je nahovno, nove pravidla su paskvil.
To není přes AI.
Vlastne moc nerozumim proc se neporadaji mezi treninky takoveto fighty pilotu.
Koukam ze tve IQ dosahlo limitu,ze nedokaze spojit slovo a jeho vyznam , ani u toho co sam pises.
Psal jsem ze Ham byl vyhoreny pred tim nez ho Ferrari podepsalo a ty si mi to pak sam potvrdil a spustis slovni prujem na tema info terorista ? ..Chalane nezapomnel sis dnes prasky? ..
Austr- start z 20 mista a dokonceni na 6 miste
Cina- DNF auto - ne chyba pilota
DTS Nemecko- chyba tymu pri pouziti vice sad gum pri kvalde., v zavodu dojel 1misto
Japonsko- po propadu na startu dokazal vyjet 8 misto
DTS Nemecko- behem jeho stitnu se dostal z 5 teho mista do vedeni s 30sec naskokem, pote nasledovala odstavka a oprava zavady na aute na 30 min , zapojili se na 80 miste a dojeli 39 - ne Max
Jako vazne Puffe? .. tohle bych cekal od Bobka .. nebo te taky zasahl syndrom MAX? ![]()
Zapomnel, ale Lewis nebyl nikdy vyhorely, to si pletes s letosnim Emilem.
Neni ostuda zeptat se, napriklad me jak to bylo, jak to je kdyz nevis.
Veď on je bob2 už takmer od začiatku. ![]()
bob, Puff, Ferda, Groh - štvorica postihnutých hejterov, ktorým odstrelilo dekel z Verstappena.
Však samozřejmě, vždy je chyba na straně týmu nebo auta, nikdy Maxe. A pak se divíš, že fans Maxe jsou nejvíc zaslepení a toxičtí
@Jos_Is_Back Ty uz se k sobe nikdy nevratis, Verstappen je star pro male rozmazlene decka.