To tvrdi sam Verstapen a dole si aj anpsial dovod, kde si napisal:
A on sam povedal, ze sa nezabava a ze radsej skonci a kedze vieme do kedy trvaju tie pravdila, je jasne ze chce odist, lebo nema top monopost, alebo recami o dochode caka, ze ho tim s top monopostom zavola.
Ide len o to vyrhavat, nie o to jazdit na hrane… Koniec sezony ukaze ci prestupi do top monopostu, alebo bude drzat slovo.
A Hamilton a Norris nepovedali nic o odchode, lebo ich to bavilo a chceli bojovat…
Napísal som to tu prvý. Čo ale neznamená, že si to nemyslí aj niekto ďalší. Čo tu mám na toto téma dať anketu? Ale dobre. Rozvediem to čo mi tak vnútorne na Verstappenovi chýba. Prehral titul v poslednom preteku, čo bola pre neho rana. Nestrávil to doteraz viď vypoklonkovanie novinára, ktorý mu kladie nepríjemné otázky na tlačovke. Neustále nariekanie na pravidlá a monoposty fakt svedčia o tom, že ho to nebaví. Nevidím u neho zaťatosť, alebo urputnosť, či úsilie zvrátiť veci. Jednoducho monoposty a pravidlá sú zlé a mňa to nebaví. Bodka. Rozumiem, že pre fanúšikov Verstappena je to neľahké čítanie. Jazdec s kreditom svoj tím burcuje aby zvýšil obrátky a dobehol súperov. Však RB je vychýrený vo vyvíjaní a zrýchľovaní monopostu. Tu dávam obrovský kredit Alonsovi. Počul si od neho za posledné roky podobné náreky? Naopak. Burcuje a povzbudzuje tím, aby zabral. A to Aston je výkonovo úplne inde ako RB. Zatiaľ.
P.S. A neviem si ani predstaviť, ako demotivačne musia Verstappenove vyjadrenia pôsobiť na celý tím RB. Počnúc mechanikmi, končiac šéfom tímu. A tu je úloha šéfa tímu jasná a mal by konať. Pokiaľ samozrejme nie je sám na odchode.
ano, Max, nejde Ti o peniaze.. a svist ju potom balil do folie
keby ti neslo o peniaze, tak si pytas plat 5mil, alebo vacsinu platu niekde venujes, a to nerobis.
takze netrep
keby rbr vyhraval, nic take by nevravel. tot vso.
Myslim, ze spojovat kdyz nekdo rekne, ze penize u nej nejsou hlavni duvod setrvani tak si automaticky ma rict o 10x nasobne mensi plat nez mu nabizei je trosicku ulitle ne?
Max ale není falešně skromnej, on si uvědomuje důležitost peněz. Pouze říká, že se cítí být natolik finančně zajištěn, že peníze pro něj nejsou to hlavní, proč chtít zůstat v F1.
To nesedi, kazdy si pamatuje ikonicke win doma v Britanii 2024, to uz davno cely svet vedel ze jde do Ferrari, fakt nejde nasilim porovnavat Emila a Lewise.
Vyhral Bri 24 pred nebo po oznameni prechodu do Ferr?
Zadny nasili nepotrebuji jen logicke uvazovani. Ferr nabirali Hama kdy se neskutecne trapil v Mer a mnozi spekulovali ze odejde jestli ho Rus porazi..
presto ho nabrali a verili, ze ho to zacne bavit s novymi pravidly a silnejsim monopostem nez mel v dane dobe.