Verstappen chce, aby ho Formula 1 bavila: Už dávno mi nejde o peniaze | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull nehrá v tejto sezóne prím, ale Max Verstappen je stále s prehľadom najsledovanejšou osobnosťou tohto športu. Holandský pretekár je neoficiálne na čele boja jazdcov za zmenu technických pravidiel. Tie sú podľa štvornásobného šampióna také príšerné, že ho nútia uvažovať o odchode z Formuly 1.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/231882/verstappen-chce-aby-ho-formula-1-bavila-uz-davno-mi-nejde-o-peniaze

Verstappen mi príde úplne vyhorený a bez vášne. Myslím, že by mal v F1 skončiť. A po čase sa uvidí a ktovie, možno sa ešte vráti.

1 lajk

Videl si Norrisa alebo v minulých rokoch Leclerca, Hamiltona a iných?

Aj tí mali skončiť? :smiley:

2 lajkov

Rekl bych ze podobny nazor maji i jini jezdci nez Max. Neverim ze tam je Alo ci Ham jen kvuli penezum.. jsou to zavodnici a maji to v krvy…. Snad jim trpenlivost nedojde a pockaji /adaptuji se docasne na dane pravidla nez dojde k nejake zmene( 1-3 roky) ktera by posunula misku vah opet smerem, ktery bude zavodnikum vice sedet. Uvidime..

1 lajk

Videl. Norris sa vypracoval na majstra sveta, Leclerc pravidelne porážal sedemnásobného majstra sveta a Hamilton sa nevedel dočkať konca sezóny.

Nenazval bych to vyhorenim ale totalni flustraci.. potrebuje si ujasnit co chce a kolik tomu da casu..

Vyhoreni bych spis prisuzoval jezdcum jako Ros ktery pote seknul s motosportem a sel delat podcasty atd

Az Max odejde z F1 nemyslim, ze se nekdy vrati.

Dělat, co tě nebaví, když to neděláš pro peníze, tak to je hodně zvláštní úchylka.

Kdyby to nedělal pro prachy, tak dávno skončil, ale není blbej, protože moc dobře ví, že tyhle prachy už nikdy nikde nedostane.

A nebo staci cist a neprekrucovat co je napsano.
Nedela to pro penize, ale pro vasen k top motosportu. Vi, ze nejde neustale vyhravat, ale chce aby ho to bavilo. A tak doufa, ze se neco zmeni( auto, pravidla.) a zase mu to bude davat to co tak miluje. Zavodeni kde muze jet hranu..

Rozumim, ze kazdy hodnotime dle sebe( i ja bych tam krouzil za ty prach dokud by me nevyhodil), ale ne vsichni jsou stejni​:wink:

6 lajky

Ak si počkáme, tak sa dočkáme. Pravidlá, pre ktoré má Verstappen výhrady sú v platnosti ešte tuším 3 roky. To vtedy bude mať okolo 34 rokov, čo nie je obmedzujúci vek, aby jazdil na úrovni. Najmä ak natrafí na dobrý monopost. Ale to si musí utriediť sám Verstappen.

Jj. Osobne tipuji ze strop je sezona 27. A pote paklize se nestane zazrak tak z F1 odejde.

Však z lásky k motorsportu může jezdit v GT.
Za poslední rok asi 20x odcházel z F1, tak ať odejde.

Však až přizná, že to dělá pro prachy. Úplně v pohodě. Já do práce taky chodím hlavně kvůli penězům.

99% ľudí chodí do práce kvôli peniazom.

Protoze je potrebujes. Stejne jako ja…. Co ty vis co potrebuje / chce on?

To ze remca s odchodem je jeho povaha, stejne jako Lando se nesmyslne mrska pred medii a Ham dekuje celemu tymu a bohu po kazdem vitezstvi… je to takova jejich retorika, k tomu bych zas tak nevzhlizel. Dulezite bude co udela.

2 lajkov

Otazka znela, ci mali skoncit, ked posobili vyhorene a bez vasne?

1 lajk

Nesouhlasim. … cim si starsi tak se duvody proc chodit do prace meni…. Znam spousty kolegu kteri by mohli skoncit, ale pak mi reknou: ale me to bavi, co budu delat doma? Koukat z okna a tesit se na nakup rano v Lidlu?

Kdyz penize nemas je prace priorita, pozdeji se ty priority meni…. Sam to poznas​:wink:

Svagr je financne zabezpeceny na nekolik zivotu a stale dela od rana do vecera, protoze je workoholik a prace ho naplnuje…. Stejne tak verim, ze jsou na tom i nekteri vrcholovy sportovci.

2 lajkov

Tak mám štěstí, že zároveň dělám, co mě baví. Ale taky jsem dělal věci, které mě nebavily, ale to jsem rychle odešel.

To, že pôsobili vyhorene tvrdíš ty. Hamilton striedal mániu s depresiou, Norris a Leclerc a vlastne aj Hamilton bojovali. O odchode nepadlo ani od jedného ani slovo. Verstappen je s tým odchodom ako obohratá platňa. Je to už trocha otravné, až má človek chuť mu povedať niečo ako dedič Bolek vrchnému v reštike v jednom podarenom českom filme…

1 lajk

OK, ak za tú prácu neberú žiadne peniaze, tak súhlasím.

A to, ze Verstappen posobi vyhorene tvrdis len ty. :smiley:

Verstappen to povedal sam od seba asi raz (alebo parkrat), no odvtedy sa ho vsetci na to pytaju.

Dokonca v tomto clanku to nie je ani spomenute, jeho citacie hovoria len o tom, ze ho sucasne F1 monoposty nebavia a su v rozpore s podstatou pretekania. To iste predsa ale verejne tvrdi aj Norris, Ocon a dalsi piloti.

Dokonca tu mas este explicitne citovane jeho slova, ze v F1 sa chce zabavat, a teda tam chce byt, len to musi byt zabava (v zmysle jazdenia a pretekania).

3 lajkov