Verstappen by od novej sezóny chcel viac stability | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull má za sebou veľmi turbulentný rok, aj keď to pre majstrovský tím nie je obvyklé. Najprv kauza Christiana Hornera, potom odchod Adriana Neweyho a Jonathana Wheatleyho, prepad formy, pád na tretie miesto Pohára konštruktérov a odchod Sergia Péreza. To je na jeden rok viac ako dosť udalostí. Niet preto divu, že Max Verstappen si praje v novom roku viac stability.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/186897/verstappen-by-od-novej-sezony-chcel-viac-stability

Získá letos Emil svůj pátý titul?

• Ano
  • Ne

0 účastníci

Áno, ale len vtedy, ak mu bob bude fandiť naplno. :slightly_smiling_face:

5 Likes

Já si to sice nemyslím, ale dám ano, ať mu taky někdo věří :slight_smile: .

@Explorer
A já si myslel, že na zdejší ankety je absolutní spolehnutí. :rofl:

No jistě že je, tohle je jenom moje rafinovanost - můžu se označit za vítěze v obou případech :smile: .

To je fikaný systém. Určitě jsi ho okoukala v nějakém manželství. :grin: :+1:

1 Like

Vždyť je to jedno :smile: . Dokud neuvidíme nějaké srovnání, tak stejně nevíme nic. Už aby byly testy, to bude aspoň nějaká akce a budeme si moct udělat určitou základní představu.

1 Like

Taky pravda, že možná všichni změníme názor už po prvních testech.
Třeba loni jsem měl před testy o Alpine zcela jiné iluze a pak přišlo rozčarování.

Získá nebo vyhraje?

3 Likes

Taky musíme brát určitou opravu, týmy nechtějí odhalit, co v nich opravdu je. Ale aspoň něco uvidíme a opravdu se pojede. Pro mě je tohle období formulovým utrpením, já jsem ryzí praktik - je mi jedno proč to jezdí i jak to vypadá :woman_shrugging:. Vlastně tady nemám co dělat :smile: .

Když vidíme jak Sulayem vyhazuje Herberty, tak správně je získá. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ještě se vrátí myška myšatá a bude to jasný. :smiley:

Před sezónou všichni odhadujeme podle svých přání, jenže realita bývá většinou hodně odlišná. Ale je to součást zábavy i fandění.
Kdyby tady byli všichni tak nadbyteční jako Ty tak bych si myslel, že je tady oktanové nebe. :upside_down_face:

Nestraš.
image

Přijde na to, jak si představuješ nebe :smile: . Ale 14 dní už se dá vydržet, zkusím se podívat i v úterý, co pro nás FIA připravila. Třeba to bude fajn.

1 Like

Už jen 12dní 7hodin 59minut. a 23sekund. :slight_smile:

1 Like

Tam má každý svůj obláček s osmiválcovým motorem bez ERS. Stále plnou nádrž, žádné zákazové značky ani omezené rychlosti. Prostě samé radosti. :grin:

2 Likes

Jako vzdy ziska.

Jsou tak vtipné, ty vaše myšlenkové pochody.

Počítáte vteřiny do testů v Bahrajnu a celou zimu několikrát denně píšete na fórum jak strašně se nemůžete dočkat, až budete moct tajně pod stolem v práci sledovat výsledky testů.
Přitom kdybyste byli opravdoví fanoušci, tak můžete za cca 600€ prožít dva dni na tribuně a v Bahrajnském hotelu s veškerým komfortem svůj životní zážitek…

I ti fotbaloví mamlasové tomu fandění dávají násobně více než vy :grinning:.

Kdo mě tohle dokáže vysvětlit…

1 Like