Verstappen by od novej sezóny chcel viac stability | Magazín F1 - F1online.sk

Že existují fandové, kteří mají v životě jiné starosti, než bookovat hotely a letenky do Bahrajnu na testy? What a surprise

Kopalisté jsou jiná kategorie. Tam asi neprobírají jestli mají trencle sešité krokvičkovým, nebo žebříkovým stehem. Určitě je nezajímá ani výroba špuntů do kopaček. Jestli mají radiálně, nebo diagonálně pokládaný karbon, nebo jsou jenom gumové. Dokonce je nezajímá jestli hráči mají tkaničky z kevlaru, bavlny, polyamidu, nebo uhlíkových vláken.
Mají to těžké kluci. Proto se musí jít vyřvat na hřiště.
To formulový fanoušek na trati musí držet hubsta, protože by je za hluku motorů stejně neslyšel. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Tak zeovna porovnávat fptbal, když na světě existuje několik lig a jen v ČR máš x fotbalových týmů a hřišť oproti F1, která je jen jedna a cestuje se po světě, tak nedává úplně smysl :slightly_smiling_face:

1 Like

Každá dědina má aspoň 300 fotbalových fanoušků.
ČR má 6 528 obcí. Tolik u nás možná není ani formulových fanoušků. Když uděláme přepočet, tak motorističtí fandové jsou mnohem větší fandové než kopalisté.

1 Like

Jenomže Ferdo, Ty to posuzuješ svým pohledem technika, tady 90% lidí ani netuší jak funguje motor.

Jednou, už je to víc než rok, se tady do mě pustili ti největší odborníci, když jsem si dovolil napsat, že jedním z cyklů čtyřdobého motoru není výbuch, ale hoření…
To byl jeden z prvních případů, kdy mě v hlavě začala blikat červená kontrolka, že sem asi nepatřím :grinning:.
Ale samozřejmě jsem se nepoučil…

Kdysi jednoho mého spolubojovníka na fakultě, za slovo výbuch v tomto smyslu, vyhodili od zkoušky s tím, že ani na druhý pokus neprojde i kdyby uměl všechno…

Tady podle mě nedává v širších souvislostech smysl skoro nic, co se tady píše.
Ale je to sranda a baví mě to :love_you_gesture:.

2 Likes

O výbuchu by jsme mohli hezky polemizovat a rozebírat z různých stran. Třeba mě taky učili, že fáze jsou sání, komprese, výbuch, výfuk. Jinde se místo výbuchu psal zážeh. U ropáka vzplanutí.
Očima laika je hranice výbuchu a vzplanutí spíše o pocitovém dojmu. Když prdneš sáček, tak je to výbuch. Když prdne mouka, tak je to taky výbuch. No a když prdne nasliněný karbit v konzervě, tak je to taky výbuch. A když bouchne kotel, tak je to průser a zima. :grin:

Hoření Ferdo, vždycky pouze hoření, čím pomalejší, tím lepší.
Když se tam náhodou objeví jen náznak výbuchu, musejí ihned zastřelit konstruktéra a začít znova s někým jiným.

Jenom dvě stručné otázky:

• kde máš dopravu
  • čemu říkáš komfort. To mě zajímá především, to může být dost široký pojem…

Cca 8.000,- zpáteční letenka z Ruzyně
4.000,- dva dny na hotelu se snídaní
1.500,- tribuna na dva dny

A ještě Ti zbyde na koupání v The Lost Paradise, když jsi na tu vodu… :grinning:

No nevím, třeba tady máš nejlevnější tribunu za 180 éček. Na tři dny, ale na dva je to ještě dražší.
https://tickets.formula1.com/en/f1-3176-bahrain?pgs=1&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA8Lu9BhA8EiwAag16b-kEH4ih-j6Y5TM-g_9sXXEjfwKaYtArciL1yCOVxsjejiSk5HuBwBoCEMoQAvD_BwE
Asi se dají sehnat lístky levněji, ale za třetinu…

Jsem prostě línej, lol :slightly_smiling_face:

2 Likes

Teď už musím jít, děláme díru do země brňákům, už asi počtvrté jsou přesvědčeni, že tam mají plyn, nebo dokonce ropu…
:love_you_gesture:

2 Likes

Konečně někdo se sebereflexí, mám to taky tak… :+1:

Jo tys myslel testy, tak to asi jo… To máš nejspíš pravdu, ale v tom případě mi docela vyhovuje zahrabat se doma do papírů a pustit si je jako kulisu. Nejsem ten pravý fanoušek :slight_smile: .

1 Like