Jinak proč po nich FIA nejde, alespoň něčím co by je trochu zpomalilo, tomu opravdu moc nerozumím.
Já tomu rozumím moc dobře, bohužel
Mám problém s tím uvěřit, že kdyby tam několik let měli jiného pilota č.1, že by s ním nevytvořil Newey podobnou dominanci. Já už jsem se tady k Verstappenovi a k tomu jak ho beru vyjadřoval několikrát. Pro mě to muže definitivně změnit jeho přestup mimo RB, mimo stáj, ve které je opěvovaný celou svou kariéru, mimo svou komfortní zónu. Musí mě přesvědčit ještě jinde, ale to už píšu asi po desáté…
Koho ma rbr vo fia?
Zvláštní změny pravidel? Jako proti Mercedesu? Jo to se v historii ještě nikdy nestalo
Co zase podporuju? Až mě dojede F1Tv, tak to je bu a nebudu prodlužovat, nejdřív 2026.
Treba si urcit priority no. Bud 5x fastest laps alebo win
Fastest je jen jedno a je za to bod když dojedeš do 10 místa, to se povedlo Alonsovi. Ano, bylo to strategií, a ano, na vítězství Alonso na Astonu neměl v žádném případě.
A ano, fans RBR jsou často pokrytečtí, když za tohle může Max a je dokonalý a baví to, ale zároveň hejtují dominanci Mercedesu a shazují Hama
Koho ma rbr vo fia?
Není ta otázka tady už po druhé? zeptej se prezident FIA, proč dělá prohlášení typu: it’s Max and Red Bull time. Nepřijde mi to od hlavy nezávislého orgánu nějako … nezávislé
Děkuji, že si tohle potvrdil, protože tu někteří jeli to, že FIA pomáhala Mercedesu, sám si potvrdil opak. Jinak kolik změn bylo u Mercedesu a kolik změn (zásadních) u dominance RBR? to je o čem mluvím
Jj je lebo si prvu ignoroval chcel som odpoved od teba, tak nic
Však si ji dostal. Není podl tvých představ, tak to budeš bagatelizovat?
Súhlasím no alonso mal 5 najrychlejsich casov…
Pekny den prajem
Taky přeji krásný den a napiš FIA, aby nebrala ex zaměstnance týmů, když mají pak potřebu dělat tyhle statements
Já psal že je hrdina
Kdyby jsi mě poslouchal pozorněji, tak by jsi věděl, že můj výchozí názor je že FIA nepodporuje žádnou dominanci, protože to zabijí F1.
A na rozdíl od někoho to aplikuji na všechny
Co se týká změn, tak tohle je strašně relativní. Mercedesu taky FIA na začátku zakazovala v podstatě menší věci a /nebo věci, které už měly i ostatní týmy. Větší změna byla na 2017, kdy se z nižšího aero paketu přešlo na vyšší, ale to bylo primárně proto, že si lidi po 2014 kdy se zavedlo slabší aero, stěžovali na to, že jsou auta pomalá a jen o kousek rychlejší než F2. Tak se přešlo na silnější aero a pak si lidi stěžovali, že se zase blbě závodi protože složitější aero ale to je jiná diskuze.
Opravdu výrazný řez do Mercedesu byl na rok 2021…a hned to přineslo ovoce
Co se týká postupu proti RB, tak v období 2010-13 FIA po RB dost šla, zakazovala jim spoustu věci…proto jim ta forma tak kolísala. Jenže je otázka jestli teď je co zakazovat. A strukturální změna pravidel je teď blbost, když se budou pravidla měnit 2026
Osekat podlahu na minimum