ty máš logo Mercedesu na profilovce, možná hamiltonovu přilbu (to si netroufám odhadovat čí je, nepoznám to) takže jsi fanoušek Mercedesu ale hamiltona ne jo?
S takovou jsou statistiky dobrý leda pro wikipedii. Nuda a šeď.
Myslím že to není ničí přilba, ale tak ty křídla snad poznáš.
Mozno tak pre teba nam to teda naramne vyhovuje…
A hlavne ze tebe staci 5x najrychlejsich časov.
Je zajímavý jak se nálada přelévá. Nejdřív RB super dominantní, všechno je v hajzlu, konec světa.
Pak se Ferrari povedl jeden závod a hned to bylo jak se Ferrari dotahuje, naděje?!!
A teď zase všechno v hajzlu
Koukám že Albon dokázal dát celý 3 kola rychleji než takový Stroll Stroll na hrad, nebo Albon? A to tam je 2x menší rozdíl než Aston proti RedBullu
Jsi mi neodpověděl na tu otázku ale tak to je jedno, no jestli kromě Alonsa teda fandíš i Mercedesu nebo ne. Verstappen i kdyby dokázal cokoliv na trati svými výkony, tak ty s Honzou a Situsem, nikdy neuznáte jeho výkony a kvality
Nestačí, ale lépe to nikdo nezvládl
Tak s čím jezdí teďka Aston? Určitě mám blíž k Mercedesu než k RB, ale to je uplně jedno, mně šlo o ty šílené ztráty, tam to musí být zklamání pro fanoušky napříč celým spektrem přeci.
Já Maxe uznavám, jen tvrdím, že takhle by nevyhrával, pokud by neměl takovou techniku. Tady si totiž x lidí myslí, jak Max je božský a dělá ten extrémní rozdíl, ale co si budeme i Bari dokazal Majkla líp potrápit, než Perze Maxe a to je u Barika co říct
Davide jestli sis nevšiml, tak FIA a F1 jdou do kopru postupně tak od 2016
Proč zrovna 2016? Největší zlom byl 2014.
Ty jsi vtipálek ještě se ptej, proč od 2016.
Tak sorry no, tyhle roky mi těžce splývají v těžké agonii Mercedesí dominance.
Ale stejně bych řekl, že hlavní je rok 2014
Od 2016 začala FIA zvláštně tlačit změnu pravidel, tak, jak kdy se to hodilo. Tady máš důsledek tohohle přístupu. Jo a možnost nechat kandidovat ex zaměstnance týmu na přední pozice FIA je dokonalý fungování, lepší, než ČR a SK politika
Max ani nejel naplno, proč by měl
On to má taky za obrovskou nudu, ale s náma uplně jít nemůže, to je jasný.