Tak čo fešáci, ešte vám nestačilo? Kde je Bob a bobek a všetky tieto naivné decká?
Budem to tu pripomínať vždy, keď sa naskytne príležitosť… tento priemerný a preceňovaný “pilot” bol najväčším omylom a najhorším kaufom v histórii Ferrari… Sainz aspoň končil niekde za Leclercom, tento končí tak za Bortoletom…
Ak sa zajtra v tom daždi na neho neusmeje šťastie a SC, tak by v pondelok mohol oznámiť odchod…
Co bys beze mě dělal Josi? Ale koukám, že si tu děláš námluvy už i u @Matti . To neděláš dobře s tím komplexem
Nemal by som tu koho šikanovať. Hádam nikdy neodídeš Honzi.
Tvoje existence na F1 fóru je otravovat lidi a myslet si, že je šikanuješ? No, tak alespoň vidíš, jak moc jsi zakomplexovanej 🫢
Snad Lewis nespadne do spiraly neuspechu, to by byla skoda, hlavne pro Ferrari.
Ja to uz verejne nekomentujem, mesiace ho neriesim a on stale reaguje (mozno uz aj 20x bez odpovede plus dalsie kde ma riesi), utoci a pokracuje aj v klamstvach, aj teraz, ze som napisal ze to nebol zly vykon. Napisal som len, ze sa Ham dostava aj neumernej kritiky, ale nejaku si samozrejme zasluzi a bola to jeho chybicka s velkymi nasledkami, co povazujem za smolu, no treba dokola prekrucat a klamat…
Ale to je vyvolane aj tym, ze som napisal pod Q clankom pravdu k Maxovi, hned do mna zacal tvrdo utocit a hodnotit ma ako cloveka, on
Pritom som nepouzil slova ako on bezne na inych, ze amater, babrak, ale ze drobna chyba, stane sa a aj tak sira a zloba explodovali…
Najvacsia ironia je, ze co som pisal, povedal aj sam Max
Skoda reci, strata casu…
Ja jsem tady tak povidej…
Super, že sa nenecháš vyprovokovať, nie každý to dokáže. K Verstappenovi si moc milý. Ten podľa mňa v poslednej dobe robí chyby pravidelne takmer každú VC. To je fakt.
Ty povídej, o tituloch, atď…
jaj, vlastne nemáš moc čo, chápem
Neuveris, ale chcel som napisat nieco podobne, ze tych chyb zase nie je vobec tak malo a bodov zahodenych dost, ale nenapisal som, Maxa som nekritizoval a nezhadzoval a napisal som slusne len ku Q to, co vsetci videli a sam Max to povedal a aj tak vidis bomby do mna, osobne urazky. Je tazke si zvyknut na to prekrucanie a prehananie (RB traktor Haas a pod. a potom sa bavme o fanatizme), ale komunikovat s hulvatom co len utoci a vsetko prekruti fakt nebudem
Tak to ty mas plnou hubu kecu o Lewisovi, vidim ze stejne jako vzdy e che che…honem zase utec k Red Bullu vyhrali sprint!
Hodnota talianskej spoločnosti sa za jediný deň zvýšila až o 7 miliárd dolárov.
Nikdy predtým neboli akcie Ferrari v New Yorku také vysoké.
Este stale chces tvrdit , ze to bol najhorsi kauf v historii Ferarri ?
Ano , po sportovej stranke neoslnuje , ale tvrdit to , co tvrdis je prehnane .
Ja trosku doplnim. Alonso potrebuje hlavne pretacavy monopost kolegu aby mohol vrazit do muru. Vtedy sa prejavi Alikov talent
Ja k Red Bullu? Synku, máš to pomýlené
Vsichni vime ze obdivujes modrou prazdnotu, proc to tajit.
Ja sa tu bavím o športových výsledkoch formulového tímu Scuderie, ako fanúšik Ferrari. Je mi to šum a fuk, o koľko zbohatli akcionári Fiatu…
Nestacilo a mozes sa vzdy pripomenut - skus aj viac, mas naro, pod do toho naplno… myslim, ze by si mal podat lepsi vykon… toto hodnotim tak na 20-30% a chcem viac … ako predikovat koniec v pondelok - fakt dokazes viac - uz sa nesetri. Ak si na teba spomeniem - pripomeniem sa, aby si sa neflakal
Zle si to odhadol. Matti to nevydržal a musel sa mi do správy vyplakať a zopakovať rovnakú platňu akú púšťal už aj ježkovi ako on je objektívny a píše fakty a my len hejtujeme a urážame.
Povedz jedného pilota, čo robí menej chýb ako Max od začiatku sezóny.
ehm, toto je slabé na mňa
Aspoň vidíš čo tu už roky trpíme odkedy prišli Honzíci rozvracať toto fórum po tom, čo rozvrátili všetky české.