Ja sa tu bavím o športových výsledkoch formulového tímu Scuderie, ako fanúšik Ferrari. Je mi to šum a fuk, o koľko zbohatli akcionári Fiatu…
Nestacilo a mozes sa vzdy pripomenut - skus aj viac, mas naro, pod do toho naplno… myslim, ze by si mal podat lepsi vykon… toto hodnotim tak na 20-30% a chcem viac … ako predikovat koniec v pondelok - fakt dokazes viac - uz sa nesetri. Ak si na teba spomeniem - pripomeniem sa, aby si sa neflakal
Zle si to odhadol. Matti to nevydržal a musel sa mi do správy vyplakať a zopakovať rovnakú platňu akú púšťal už aj ježkovi ako on je objektívny a píše fakty a my len hejtujeme a urážame.
Povedz jedného pilota, čo robí menej chýb ako Max od začiatku sezóny.
ehm, toto je slabé na mňa
Aspoň vidíš čo tu už roky trpíme odkedy prišli Honzíci rozvracať toto fórum po tom, čo rozvrátili všetky české.
Dnes sú všetci Red Bull fans. Pokiaľ nehejtuješ s nimi, tak si automaticky Maxov a RB fanúšik.
To nepochopíš.
Ťažko nesú ten debakel od Leclerca. Pri Russellovi sa vyhovárali na chýbajúcu motiváciu, vo Ferrari si bude zvykať až do konca kariéry.
Isac Hadjar robi menej chyb
Ty si cakal ze bude Hamilton rychlejsi ako Leclerc hned v prvej sezone:? lebo vetsina normalne zmyslajucich to necakala. A mimochodom Zmena zavesenia zadnej napravy bolo hned aj povedane ze viac to pomoze Leclercovmu jazdnemu stylu ako Hamiltonovi.
Uff, teraz neviem či je to trolling alebo to myslíš vážne. Hadjar ide výborne a je podľa mňa zatiaľ najlepší z nováčikov, no zrovnávať ho čo i len s Leclercom alebo Russellom je mimo, nie to ešte s Maxom.
Nie nečakal. Čakal som síce, že Leclerc túto sezónu nad Hamiltonom vyhrá, no čakal som od 7-násobného majstra sveta, že si po maximálne 5 pretekoch zvykne a aspoň občas porazí Leclerca a že mu bude celkovo bližšie. Toto čo predvádza je občas debakel pomaly na úrovni dvojky RB. Bodovo síce na tom nie je až tak zle, no môžu za to dve veci:
- smola Leclerca
- veľký odstup medzi Ferrari a stredopoľovými tímami
Zatiaľ čo Leclerc už stál 4x na pódiu, tak Lewis ani raz. A taká mizéria ako predviedol včera a dnes v Q, to veru nezažíval ani mnohými zatracovaný včelár Vettel na sklonku kariéry.
@Ronie
Kludne ti tu spravu poslem a utvoris si nazor sam, ci sedi opis od nenavistneho hulvata co po mesiacoch mojho nereagovania na jeho urazky a prekrucacky aj dnes osobne utocil, cize zjavne nechape, tak som ho po dalsom utoku sukromne poziadal (pretoze sa tu nechcem verejne hadat ako on pravidelne s viacerymi), nech na mna nereaguje a ak bude pokracovat s tym, co dokazatelne robi a nedokaze respektovat nazor a volu druhej strany a sprava sa ako abuser, budem to riesit s adminom, lebo to uz je nehorazne…
Ale opat, ja som nieco nedokazal (nereagovat), pritom tyzdne 0 komunikacie s nim a on dokola ako otravny hmyz utoky, stipance a aj si privolava pomoc… To nevymyslis A pritom jedine co chcem nech si da pohov, nereaguje na mna (nemam nikoho v ignore a rad by som to tak nechal, je smiesne - vseobecne - ked niekto pise o ignoroch a stale si citaju a pisu) a sprava sa ako clovek, no nedokaze to…
Rozdil je v tom, ze LEC staci byt v top 5, pac on je hlavne mistr sveta Monaka a to mu staci, Lewis chce titul a je mu jedno s kym to bude, pravda je ze Lewise na to mohl nekdo upozornit ze Ferrari tituly nezajimaji
Ťažko sa mi k tomuto vášmu neporozumeniu vyjadruje. Nepoznám a asi ani nechcem poznať podrobnosti. Ale vraví sa, že na veľkú dieru patrí hrubá záplata. HellHogr je taký nezmar, ktorého nič neodradí.Na “sociálnych” sieťach si je treba podľa mňa držať trocha odstup. Tu súhlasím so Situsom. Mať niekoho rád len pre to že zdieľa moje názory na ľudí - pilotov, ktrých vôbec nepoznáme a zároveň nenávidí tých ktorí sa nepáčia ani mne je strelené. Dohodnúť si tu na fóre návštevu VC s neznámym človekom, teda stráviť s ním minimálne 3 dni, to by som určite neriskoval. Mám niekoľko kámošov s ktorými ideme v pohode na koncert, či na VC. Rande naslepo je bezpečnejšie. Ale to je každého vec. Kľudne sa potom môže stať, že ten sympaťák, čo sa úplne triafa do mojich subjektívnych názorov na niekoho, je mierne povedané blb, či psychopat a naopak, ten čo fandí tímu, ktorý mi nie je práve najsymatickejšý je vcelku kutivovaný rozumný človek. Ale to už je riziko sociálnych sietí.
Nie je to ziaden troling a ani nesrovnavam jazdcov. Len som odpovedal na tebou polozenu otazku ze ktory jazdec robi menej chyb od zaciatku sezony ako Max. Tak ti to hovorim znova. Isac Hadjar robi menej chyb ako Max.

Nie nečakal. Čakal som síce, že Leclerc túto sezónu nad Hamiltonom vyhrá, no čakal som od 7-násobného majstra sveta, že si po maximálne 5 pretekoch zvykne a aspoň občas porazí Leclerca a že mu bude celkovo bližšie. Toto čo predvádza je občas debakel pomaly na úrovni dvojky RB. Bodovo síce na tom nie je až tak zle, no môžu za to dve veci:
Ved obcas porazil Leclerca ktory je na toto auto zvyknuty roky . Ako skoncil v Silverstone ? A ako v Imole . A aj Jeden sprint mal lepsi. To auto Ferrari nie je az take dobre a ma s nim vela problemov aj Leclerc co sam komentoval a daval na javo ze nie je dobre. Tak ako si mal na to auto zvyknut rychlejsie Hamilton? Pozri sa na Sainza vo Wiliamse ako sa trapi a Albon jazdi dobre. A nikdo nepovie ze Je Albon lepsi jazdec ako Sainz. Proste ten prechod od jednej znacky do druhej je tazzsi . Bola by vyhoda ak by zmenil team pohanany rovnakov motorovou jednotkov . Napriklad Mercedes vs Mcleren alebo Wiliams. Tak si rychlo zvykne na monopost ale chovanie sa pohonnej jednotky nemusi riesit ked je rovnaka . Lenze vo Ferrari si musi zvyknut na inak stavane auto a k tomu este celkovo inak pracujucu pohonnu jednotku Ferrari. Ked do toho priratas celkom inac poskladany volant na ktorom sa nastavuje pocas zavodu alebo kvalifikacie mnozstvo nastaveni tak samozrejme ze to je nieco ine ked si bol nauceny 18 sezon stlacat volant mercedesu tak to skus bezchybne stlacat pocas preteku ked sa musis sustredit aby si zvladol auto ktore je nestabilne

Kludne ti tu spravu poslem a utvoris si nazor sam
Pošli mu aj tú telenovelu čo si predviedol DMs ježkovi, kde si na striedačku moralizoval a hádal sa sám so sebou.

tak som ho po dalsom utoku sukromne poziadal
Si súkromne pokrytecky zase raz moralizoval.
Radšej napriamo, hoci aj vulgárne, ti napíšem čo si zač ako byť zákerný moralistický pokrytec, ktorý medzi riadkami rýpe a hrá sa na to, že nemyslí nikoho konkrétneho ako to robíš ty.

budem to riesit s adminom, lebo to uz je nehorazne…
A čo mu napíšeš? Že ti vyvraciam tvoje bludy alebo že si o tebe myslím, že si pokrytec a moralista? To je proti pravidlám? Nevieš zniesť iný názor, o čom tak veľmi rád píšeš?

A pritom jedine co chcem nech si da pohov, nereaguje na mna
Keď nechceš, aby na teba ľudia reagovali, tak neprispievaj verejne. Máš možnosť ma ignorovať a či ja reagujem na niekoho je moja vec.

je smiesne - vseobecne - ked niekto pise o ignoroch a stale si citaju a pisu
Toto presne robí tvoj miestny bff Honzi.
Krásne sa ukázalo, že vrana k vrane sadá.

Isac Hadjar robi menej chyb ako Max.
To ci Hadjarovi ustreli zadok a niekde strati 2 desatiny sa jednoducho nedozvies. Ked to spravi Norris Verstappen ci Piastri tak je to hned chyba o ktorej sa hovori. Keby jazdil taky Antonelli v tretom aute VCarbu tak jezdi porovnatelne s Lawsonom a Hadjarom. Porovnavaju ho ale s Russellom, ktory patri do sucasnej uzkej spicky a tym padom mnohych “sklamal”. Taketo porovnania za vela nestoja.
Inak Hadjar ma vyborny vstup do F1, ci ale robi menej chyb ako Verstappen to by som si netrufal povedat.

To ci Hadjarovi ustreli zadok a niekde strati 2 desatiny sa jednoducho nedozvies. Ked to spravi Norris Verstappen ci Piastri tak je to hned chyba o ktorej sa hovori. Keby jazdil taky Antonelli v tretom aute VCarbu tak jezdi porovnatelne s Lawsonom a Hadjarom. Porovnavaju ho ale s Russellom, ktory patri do sucasnej uzkej spicky a tym padom mnohych “sklamal”. Taketo porovnania za vela nestoja.
Inak Hadjar ma vyborny vstup do F1, ci ale robi menej chyb ako Verstappen to by som si netrufal povedat.
Je novacik a svojho skusenejsieho kolegu pravidelne zdolava. Kvalifikacie pravidelne v top 10 , co sa neda povedat ani o tak ospevovanom Antonelim ktory v daleko lepsom aute nejazdi tak dobre