Veľmi biedny výkon z mojej strany, kajá sa Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

Dve kvalifikácie, dve vypadnutia v prvej časti. Lewis Hamilton bude chcieť na víkend v Belgicku čím skôr zabudnúť. Po sobotňajšej bitke o pole position, do ktorej sa prakticky ani nezapojil, si sám sypal popol na hlavu za to, aký podal výkon.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/208695/velmi-biedny-vykon-z-mojej-strany-kaja-sa-hamilton

Nová zadní náprava nesedla?

Netreba vesat hlavu. Nie je v tom sam. Aj z Fredovej strany to bol biedny vykon.

…netreba vešať hlavu už končí v F1…:racing_car:

Matti nesúhlasí, podľa neho to nebol zlý výkon a mal len smolu na traťové limity.

Podobná situácia ako keď Alonso povie, že preferuje nedotáčavý monopost a Honzi sa do krvi háda, že Alonso preferuje pretáčavý. :clown_face:

2 Likes

Tak čo fešáci, ešte vám nestačilo? Kde je Bob a bobek a všetky tieto naivné decká?
Budem to tu pripomínať vždy, keď sa naskytne príležitosť… tento priemerný a preceňovaný “pilot” bol najväčším omylom a najhorším kaufom v histórii Ferrari… Sainz aspoň končil niekde za Leclercom, tento končí tak za Bortoletom…
Ak sa zajtra v tom daždi na neho neusmeje šťastie a SC, tak by v pondelok mohol oznámiť odchod…

1 Like

Co bys beze mě dělal Josi? Ale koukám, že si tu děláš námluvy už i u @Matti . To neděláš dobře s tím komplexem :shushing_face:

1 Like

Nemal by som tu koho šikanovať. Hádam nikdy neodídeš Honzi. :grin:

Tvoje existence na F1 fóru je otravovat lidi a myslet si, že je šikanuješ? No, tak alespoň vidíš, jak moc jsi zakomplexovanej 🫢

3 Likes

Snad Lewis nespadne do spiraly neuspechu, to by byla skoda, hlavne pro Ferrari.

Ja to uz verejne nekomentujem, mesiace ho neriesim a on stale reaguje (mozno uz aj 20x bez odpovede plus dalsie kde ma riesi), utoci a pokracuje aj v klamstvach, aj teraz, ze som napisal ze to nebol zly vykon. Napisal som len, ze sa Ham dostava aj neumernej kritiky, ale nejaku si samozrejme zasluzi a bola to jeho chybicka s velkymi nasledkami, co povazujem za smolu, no treba dokola prekrucat a klamat…

Ale to je vyvolane aj tym, ze som napisal pod Q clankom pravdu k Maxovi, hned do mna zacal tvrdo utocit a hodnotit ma ako cloveka, on :joy:
Pritom som nepouzil slova ako on bezne na inych, ze amater, babrak, ale ze drobna chyba, stane sa a aj tak sira a zloba explodovali…
Najvacsia ironia je, ze co som pisal, povedal aj sam Max :sweat_smile:

Skoda reci, strata casu… :slight_smile:

2 Likes

Ja jsem tady tak povidej…

Super, že sa nenecháš vyprovokovať, nie každý to dokáže. K Verstappenovi si moc milý. Ten podľa mňa v poslednej dobe robí chyby pravidelne takmer každú VC. To je fakt.

2 Likes

Ty povídej, o tituloch, atď…
jaj, vlastne nemáš moc čo, chápem :grinning:

Neuveris, ale chcel som napisat nieco podobne, ze tych chyb zase nie je vobec tak malo a bodov zahodenych dost, ale nenapisal som, Maxa som nekritizoval a nezhadzoval a napisal som slusne len ku Q to, co vsetci videli a sam Max to povedal a aj tak vidis bomby do mna, osobne urazky. Je tazke si zvyknut na to prekrucanie a prehananie (RB traktor Haas a pod. a potom sa bavme o fanatizme), ale komunikovat s hulvatom co len utoci a vsetko prekruti fakt nebudem :slight_smile:

3 Likes

Tak to ty mas plnou hubu kecu o Lewisovi, vidim ze stejne jako vzdy e che che…honem zase utec k Red Bullu vyhrali sprint! :yum:

Hodnota talianskej spoločnosti sa za jediný deň zvýšila až o 7 miliárd dolárov.

Nikdy predtým neboli akcie Ferrari v New Yorku také vysoké.
Este stale chces tvrdit , ze to bol najhorsi kauf v historii Ferarri ?
Ano , po sportovej stranke neoslnuje , ale tvrdit to , co tvrdis je prehnane .

1 Like

Ja trosku doplnim. Alonso potrebuje hlavne pretacavy monopost kolegu aby mohol vrazit do muru. Vtedy sa prejavi Alikov talent :joy:

1 Like

Ja k Red Bullu? Synku, máš to pomýlené :grinning:

Vsichni vime ze obdivujes modrou prazdnotu, proc to tajit.