Veľký zvrat: Red Bull uspel s protestom. FIA prikázala McLarenu upraviť zadné krídlo | Magazín F1 - F1online.sk

Jde to s vama z kopce kluci, už taháte bídu, jak Max

Asi to tak bude lepší.

1 Like

A počkej v 2026.
Oni zase nějakou bejkárnu vymyslí.
Slyšel jsem, že vymýšlejí utajenej sedmej válec…

1 Like

Toto som mu vravel aj ja hned po tyzdni na fore :joy: a neuveris co sa stalo :joy:

5 Likes

naco ich mas v ignore, ked ich ajtak otvaras a reagujes :smiley: pocuvni ma, zrus si tie ignory

4 Likes

true sh1t, @Jos_Verstappen ale poznate ma, viete, ze som dobrak od kosti :grin:

4 Likes

Alebo fernando nie? :joy: alebo kazdy frajer bez najrachlejsieho auta. Ci hamik ci ktokolvek :joy: len je divne preco lando nevyhrava ked ma najlepsie auto. To tvoju vybrakovanu hlavicku nenapadlo? :joy:

2 Likes

Dneska žiadne prestrelky nebudú kamarát :grin: viem, že by si rád ale máš smolu. Už som sa pár krát s tebou snažil viesť rozumnú diskusiu ale nedočkal som sa jej. Už som ti aj vysvetľoval kde vidím tvoj “problém” a môžeme sa normálne baviť. Neuspel som s tým. Takže diskutovať nebudeme a na slovíčkarenie a podobné hovadiny náladu nemám :slightly_smiling_face: tak užívaj deň, vonku je pekne :sunny:

4 Likes

Dobre robis. Ale vidis, ze on aj tak na teba bude stale reagovat, hoci mu neodpovedas. Komplex a zavislost na fore a na vyvolavani konfliktov. :sweat_smile:

3 Likes

Na to mas nas, aby sme ta obcas vratili do reality, lebo svet nie je ruzovy a existuju aj yebli ludia. :smiley:

1 Like

Niekto taha bidu par tyzdnov, niekto vyse desatrocia. Asi sme na tom stale dobre. :lion: :orange_heart:

Míšo máš pravdu, bohužel místní Red Bull fans zničili tohle fórum. Když Red Bull a Max vyhravali, tak sem nechodili diskutovat k F1, ale hádat se a urážet ostatní, teď Max s Red Bullem nevyhrávají a dělají to stejné. Včera tu i dva z nich psali, že sem chodí cíleně grcat, tak co od toho můžeš chtít? Místo F1 sem chodí léčit svoji nespokojenost s vlastním životem a podívej se, co se jim povedlo - totálně zničili další F1 fórum :pensive:

2 Likes

Dalsi :joy:

Podla seba sudim teba. :dart:

Toto je prve a jedine forum (akurat sa z f1.sk vsetci presunuli sem, lebo tam skoncil cely web). Neviem kto v cz rozkladal fora uz roky dozadu. Nechaj ma chvilu rozmyslat. Aha, bol to isty pan Michal Shitner a nejaky zubaty junior Bad John Groh, ktory sa na neho upol ako keby mal stockholmsky syndrom. Klaunov vyhnali ostatni z cz for a bohuzial objavili to jedine slovenske forum a od ich prichodu z toho spravili sracku. :clown_face:

on to pise podla hesla “kdo to rekne, ten to je” kedze on a jeho kamos maju so zrusenim for bohatsie skusenosti :smiley:

3 Likes

Nech to plavat Honzíku. Stejně se nic nezmění.

1 Like

Nech sa z tejto vecnej zabomysej vojny taborov plnej urazok, vzdy s rovnakym koncom, vratime aspon okrajovo k teme, o tomto si myslis co? :slight_smile:

Sergio Pérez vo štvrtok ponúkol médiám aj tento rozhovor, počas ktorého povedal, že auto McLarenu je “nelegálne”. PR oddelenie Red Bullu sa následne ohradilo a opravilo novinárov, ktorí o tom napísali, že Mexičan nepovedal “nelegálne” ale “legálne”, v angličtine mal namiesto “illegal” povedať “a legal”, len si to vraj novinári zamenili, keďže Pérez má svoj prízvuk.

1 Like

:DDDDDDDDDDDDD to som nezachytil hahahah

na to ti poviem len to, ze rad pouzivam torrenty

1 Like

Bohužel místní úderka bude škodit dál…

1 Like

No mna to tiez velmi pobavilo :smiley:

Budem k tebe dobrý a skúsim ti to vysvetliť úplne normálne a objektívne aj keď to úplne nejde a zaujatosť tam bude vždy.

Áno, ľudia sa tu k tebe nechovajú dobre, veľa krát to aj ja olajlujem čo ma moc nešľachtí. Bohužiaľ, nie sme dokonalí. Ak si správne pamätáš bol som jeden z tých ktorí išli aj do Josa, že to preháňa a preháňa to stále. Lenže uvedomuješ si, že minca má dve strany?

Prečo musíš mať vždy posledné slovo? Prečo každého názor zhadzuješ a staviaš sa do pozície toho správneho. Prečo musíš stále provokovať? Prečo musíš mať vždy pravdu? Prečo nikoho argument nedokážeš prijať a slovo kritika a sebakritika ti vôbec nič nehovorí? Prečo musíš stále ťahať za slovíčka a vyhýbať sa kontextu? A podľa mňa to najdôležitejšie čo najviac ľudom vadí… prečo veľa krát klameš a zavádzaš?

Áno s Josom sa často hádate ale spomeň si na začiatky. Diskutoval, argumenty si neprijal. Potom ste sa navzájom začali urážať a máme tu tieto hovnomety. Ale ak si správne spomenieš, tie hádky si tu mával aj keď tu Jos nebol. Hádal si sa tu už s hádam 20 užívateľmi. Veď ty si tu už išiel bomby aj do Evky aj do Aranfire čo sú tu dvaja najslušnejší diskutujúci… skús kámo od seba. Nehovorím, že všetko je tvoja vina ale máš proste maslo na hlave a stav tohto fóra ide aj za tebou :slightly_smiling_face:

Nejdem tu už viac plniť diskusie svojim moralizovaním. Ani by som to robiť nemal, ja som tu v tých hádkach pár krát bol sám zapojený. Ak ti na úrovni fóra záleží… skús zmeniť prístup a niečo si z tohto zobrať :slightly_smiling_face: a profil mám odomknutý, pokojne napíš ak si chceš niečo vysvetliť. Tak ešte raz, pekný deň.

5 Likes