No mna to tiez velmi pobavilo
Budem k tebe dobrý a skúsim ti to vysvetliť úplne normálne a objektívne aj keď to úplne nejde a zaujatosť tam bude vždy.
Áno, ľudia sa tu k tebe nechovajú dobre, veľa krát to aj ja olajlujem čo ma moc nešľachtí. Bohužiaľ, nie sme dokonalí. Ak si správne pamätáš bol som jeden z tých ktorí išli aj do Josa, že to preháňa a preháňa to stále. Lenže uvedomuješ si, že minca má dve strany?
Prečo musíš mať vždy posledné slovo? Prečo každého názor zhadzuješ a staviaš sa do pozície toho správneho. Prečo musíš stále provokovať? Prečo musíš mať vždy pravdu? Prečo nikoho argument nedokážeš prijať a slovo kritika a sebakritika ti vôbec nič nehovorí? Prečo musíš stále ťahať za slovíčka a vyhýbať sa kontextu? A podľa mňa to najdôležitejšie čo najviac ľudom vadí… prečo veľa krát klameš a zavádzaš?
Áno s Josom sa často hádate ale spomeň si na začiatky. Diskutoval, argumenty si neprijal. Potom ste sa navzájom začali urážať a máme tu tieto hovnomety. Ale ak si správne spomenieš, tie hádky si tu mával aj keď tu Jos nebol. Hádal si sa tu už s hádam 20 užívateľmi. Veď ty si tu už išiel bomby aj do Evky aj do Aranfire čo sú tu dvaja najslušnejší diskutujúci… skús kámo od seba. Nehovorím, že všetko je tvoja vina ale máš proste maslo na hlave a stav tohto fóra ide aj za tebou
Nejdem tu už viac plniť diskusie svojim moralizovaním. Ani by som to robiť nemal, ja som tu v tých hádkach pár krát bol sám zapojený. Ak ti na úrovni fóra záleží… skús zmeniť prístup a niečo si z tohto zobrať a profil mám odomknutý, pokojne napíš ak si chceš niečo vysvetliť. Tak ešte raz, pekný deň.
to akoze PR redbullu si mysli, ze perez to vyslovuje jak “il legallo” alebo co
Týpek sa neudržal a proste PR sa to snaží zahovoriť simply lovely
Ze RB sa ohrazuje proti novinarom, co pisali, ze Perez sa vyjadril, ze je to nelegalne a vraj povedal legalne.
Mne je pomerne dost jasne, co povedal, ale podstata je skor v tom, preco Perezove slova “opravovali”. Kto chape, alebo sa pohybuje v prave, asi vie
sere ma to, ze sa idu cenzorovat este aj slova a nasledne sa menia za ine, ale mam pocit, ze bude horsie
verstappen dneska dostane “VPP”, zajtra dostane niekdo stopku na preteky? kam to smeruje?
Tak ale aspoň má Norris titul v kapse Verstappen ako typický Holanďan bude mať za chvíľu tých VPP toľko, že už mu neostane čas na závodenie
tazka doba, rozpoctove stropy, nehody, RBR po hornygate uz asi nema prachy na zbytocne pravne tahanice
Hehe, to ano.
Charles sa v tomto smere vyjadril rozumnejsie, tam sudne tahanice a kauza nehrozili
Ale tema uprimnosti a pokrytectva v F1 je vseobecne nekonecna oblast napriec gridom, to nie je nic nove…
Ale aby uz riesili a trestali aj nadavky vo vysielackach, to je uz chore, ked sami rozhoduju, ci to pustia a mozu to cenzurovat.
Slusnost mimo cockpitu je uz mierne ina tema, ale to uz by sme sli do diskusie pod inym clankom
Tie nadávky sú čistý absurdistan.
Keby tak dali mic všetkých hokejistom či futbalistom, asi by sa pár ľudom zrútil svet
Jasne, to hlava nebere.
Patri to k emociam, divakom to podla mna nevadi, skor naopak, casto to okoreni situacie a vzruso
A ak je toho moc, ci prilis vulgarne, nech to predsa nepustaju.
Mimo auta by uz ale jazdci zarabajuci miliony nemuseli byt sedlaci, je pravda, ze dakedy (nie tak davno) tie rozhovory neboli plne vulgarizmov a treba mysliet aj na nejaky “vychovny” efekt pre tych (divakov), ktorym su jazdci vzorom…
Ešte keby riešili vulgarizmy na tlačovkách nepoviem slovo. Tam sa kontrolovať môžu a tresty nech teda dávajú ale tie rádiá…. Proste nech to nepúšťajú a problém vyriešený.
Áno, baby boli skvelé.
Ale však poradili si tak čo
A schovaju ho do prednych tlmicov, aby ho nikto nenasiel urcite tajne pracuju na tom, ako z Perezovho Red Bullu po 5G sieti prenesu vykon do Verstappenovho auta.
Já ti odepíši. Křídlo MCc je nelegální od začátku protože se jim zvětšuje mezera mezi lamelama zadního křídla. Je tam definováno kolik ta šířka může maximálně být. Mc měl být diskvalifikován. U RB se žádná mezera nezvětšovala. Byly tam ohebné boky (pylony) křídla, proto se celé křídlo sklánělo dolů (šedá zóna). Křídlo jim bylo zakázáno z důvodu flexibility. Mer. v tom roce měl super ohebné přední křídlo které mizelo ze záběru přední kamery. FIA jim ho ponechala, asi se zde důvod flexibility nehodil.
Kde ty časy jsou že to mohli říct na plnou hubu?
Ak prešlo všetkými testami tak nerozumiem kde je problém. Z kamery odčítať či je to 14 alebo 16mm je dosť odveci