Nemáš začo čakám na tvoj argument
zabudol si este
Jenže já neřekl, že kvůli tomu prohrávají resp. nevyhrávají.
Jen jsem poslal video, že jim zakázali nějaký element zavěšení, takže jsme s Honzou měli pravdu, ohledně toho zavěšení.
Bylo tam něco, co tam být nemělo.
Takže to shrnul hezky, ale totálně mimo.
now kiss
vam vlastne k zivotu netreba vela, ani peniaze, ani slavu ani uspech. staci vam len povedat “ano, mali ste pravdu, ste pašáci”
Top.
Som chvilu rozmyslal, ze co s tym ma postel.
A kto im (čo) to zakázal? Je o tom nejaka správa? 🫣
Tak u Miami to bylo zavěšení, po Belgii brzdy, to se jim pak najednou hůř jezdí, když to měli 2 a půl roku
Je, nevidis? Nejaky neznamy typek dal na YouTube video, co natocil mobilom obrazovku. Hadam to nechces spochybnit.
Brzdy jim nezakazali.
Je snad o tom nějaká zprava?
Nezakazali jim nic, prostě jen tak ztratili 1,5s…
Tak sa utešujte aspoň takto. Myslel som, že môžeme normálne argumentovať ale tak asi som sa mýlil. Na tie tvoje narážky, rýpanie, klamstvá a krivé obviňovania ako to rád robíš vážne zvedavý nie som.
A od posledného komentára k tebe neuveríš čo sa stalo. Zase ten tvoj čistý Mercedes bol diskvalifikovaný
Jo vlastně, to je přirozený vývoj ale tu zprávu oficiální od FIA na úpravu zadního křídla tu kluci mají ne?
A preco by mali stratit? Maju na <> auto a konkurencia nezaspalal ale ich prešťala proste stoja a nevedia co. To je take tazke pochopiť ze ich dobehli? Vy ste nenarocni moc
To si hadam nemyslel vazne, ze s Puffom mozes argumentovat.
Počkej, proč reaguješ na Puffa a přitom píšeš tuhle zpravu Josovi? Ses trochu sekl ne?
No jo. Zaujímavé, že odkedy začal Puff nariekať ohľadom Red Bullu ako podvádzajú tak ten Mercedes už 3x diskvalifikovali ten FIABull si ide svoje
je.
inak by to tu nepisali cele dni a noci.
proste v F1 neexistuje, ze mas 4 roky pravidla, a v 3. roku sa konkurencia dotiahne na lidra, cosi.
zazrakom sa stalo, ze je McL odrazu lepsi a je to kvoli odchodu Neweyho a falusu Hornera
Zase sa vtieraš?
Lebo ked nevie co tak pri RBR debate hodi do placu ci mame správu o MCL neandrtalec proste
Mne sa paci ako sa tu Puff dlho dlho hral na toho s nadhladom, nezaujaty, objektivny a nekonfliktny.
Uz vtedy som to na nom videl a @Hedgehog som vyviedol z omylu, ze to je len poza a falos a ze je cisty Hamilton fanatik a na fore robi len dusno, lebo k tomu sikovne vyuziva hlupeho Jana. Vzdy len 1-2 pokrytecke provokacne vety a Jano odviedol potom vsetku spinavu robotu za neho.
Snad ho FIA dotlaci aj k stvrtemu titulu.
Nějakou slušnou a rozumnou odpověď nedostanu? Vtírání vidím od tebe a dalších z kultu, když pod příspěvkem mám vzdycky minimálně 3 schovaný příspěvky. Jestli sis nevšiml, tak jsem tu byl v diskuzi od začátku, narodíl od tebe, ale rozumím, že je to pro tebe náročné pochopit