Veľký zvrat: Red Bull uspel s protestom. FIA prikázala McLarenu upraviť zadné krídlo | Magazín F1 - F1online.sk

Nemáš začo :slightly_smiling_face: čakám na tvoj argument :upside_down_face:

1 Like

zabudol si este

image

3 Likes

Jenže já neřekl, že kvůli tomu prohrávají resp. nevyhrávají. :thinking:

Jen jsem poslal video, že jim zakázali nějaký element zavěšení, takže jsme s Honzou měli pravdu, ohledně toho zavěšení.

Bylo tam něco, co tam být nemělo.

Takže to shrnul hezky, ale totálně mimo. :slightly_smiling_face::+1:

2 Likes

now kiss

vam vlastne k zivotu netreba vela, ani peniaze, ani slavu ani uspech. staci vam len povedat “ano, mali ste pravdu, ste pašáci”

6 Likes

Top. :joy: :joy: :joy:

Som chvilu rozmyslal, ze co s tym ma postel. :sweat_smile:

1 Like

A kto im (čo) to zakázal? Je o tom nejaka správa? 🫣

2 Likes

Tak u Miami to bylo zavěšení, po Belgii brzdy, to se jim pak najednou hůř jezdí, když to měli 2 a půl roku

Je, nevidis? Nejaky neznamy typek dal na YouTube video, co natocil mobilom obrazovku. Hadam to nechces spochybnit.

1 Like

Brzdy jim nezakazali.
Je snad o tom nějaká zprava?

Nezakazali jim nic, prostě jen tak ztratili 1,5s… :sob::sob:

1 Like

Tak sa utešujte aspoň takto. Myslel som, že môžeme normálne argumentovať ale tak asi som sa mýlil. Na tie tvoje narážky, rýpanie, klamstvá a krivé obviňovania ako to rád robíš vážne zvedavý nie som.

A od posledného komentára k tebe neuveríš čo sa stalo. Zase ten tvoj čistý Mercedes bol diskvalifikovaný :upside_down_face:

4 Likes

Jo vlastně, to je přirozený vývoj :slightly_smiling_face: ale tu zprávu oficiální od FIA na úpravu zadního křídla tu kluci mají ne?

2 Likes

A preco by mali stratit? Maju na <> auto a konkurencia nezaspalal ale ich prešťala proste stoja a nevedia co. To je take tazke pochopiť ze ich dobehli? Vy ste nenarocni moc :joy:

4 Likes

To si hadam nemyslel vazne, ze s Puffom mozes argumentovat. :sweat_smile:

:dart:

3 Likes

Počkej, proč reaguješ na Puffa a přitom píšeš tuhle zpravu Josovi? Ses trochu sekl ne? :slightly_smiling_face:

1 Like

No jo. Zaujímavé, že odkedy začal Puff nariekať ohľadom Red Bullu ako podvádzajú tak ten Mercedes už 3x diskvalifikovali :smiley: ten FIABull si ide svoje :fire:

4 Likes

je.

inak by to tu nepisali cele dni a noci.

proste v F1 neexistuje, ze mas 4 roky pravidla, a v 3. roku sa konkurencia dotiahne na lidra, cosi.

zazrakom sa stalo, ze je McL odrazu lepsi a je to kvoli odchodu Neweyho a falusu Hornera

5 Likes

Zase sa vtieraš?

3 Likes

Lebo ked nevie co tak pri RBR debate hodi do placu ci mame správu o MCL :joy: neandrtalec proste

2 Likes

Mne sa paci ako sa tu Puff dlho dlho hral na toho s nadhladom, nezaujaty, objektivny a nekonfliktny.

Uz vtedy som to na nom videl a @Hedgehog som vyviedol z omylu, ze to je len poza a falos a ze je cisty Hamilton fanatik a na fore robi len dusno, lebo k tomu sikovne vyuziva hlupeho Jana. Vzdy len 1-2 pokrytecke provokacne vety a Jano odviedol potom vsetku spinavu robotu za neho. :joy:

Snad ho FIA dotlaci aj k stvrtemu titulu. :sweat_smile:

4 Likes

Nějakou slušnou a rozumnou odpověď nedostanu? Vtírání vidím od tebe a dalších z kultu, když pod příspěvkem mám vzdycky minimálně 3 schovaný příspěvky. Jestli sis nevšiml, tak jsem tu byl v diskuzi od začátku, narodíl od tebe, ale rozumím, že je to pro tebe náročné pochopit :smile:

1 Like