Veľký zvrat: Red Bull uspel s protestom. FIA prikázala McLarenu upraviť zadné krídlo | Magazín F1 - F1online.sk

Zaujímavé, čo kodkodákal Horner v 2021 a ako “rýchlo” vtedy FIA zakročila🤔

1 Like

Tak prý už se výsledky z Baku měnit nemůžou, vysvětlovali to teď pánové v TV. Tak to beru zpátky :slight_smile: .

1 Like

FIA je fakt srandovná. Prikazuje niečo zmeniť, čo sama nevie skontrolovať, či toto práve vyhovuje zneniu pravidiel…

Ty nam dolož flexi podlahu a aktivne zavesenia redbullu. Primitívko :joy:

1 Like

Když do diskuze přijdeš s tímhle, tak sám ukazuješ, že jsi primitivní jedinec :blush:

1 Like

Ako som si myslel a vsetci okolo. Kricis ze ma dolozit nieco a tvoje dvojrocne vyplakavanie s puffikom o aktivnom zaveseni a flexi podlahe je fuč :joy::joy: neandrtalec. Ty sa musíš báť aj von vyjsť isto :joy:

3 Likes

To jsi mi připomněl, že RedBullu zakázali nějaký element zadního zavěšení. Okolo GP Miami.

2 Likes

Nevím Puffe, tohle je na temnenýho dona moc složitý :smile:

Vy ste riadni IQaci. :joy:

“nejaky” “element” a ako bonus uvedie video, v ktorom uzivatel mobilom natocil obrazovku :joy:

Miami - Max P2
Imola - Max P1
Monako - Max P6
Kanada - Max P1
Spanielsko - Max P1

Vyzera to tak, ze zakaz tohto “nejakeho” “elementu” niekedy “okolo Miami” ten Red Bull uplne polozil. Okamzite zacali kvoli tomu prehravat. :joy:

Ale palec hore ajťákom developerom tejto platformy za to, ze si zvladol registraciu na forum. Tomu sa povie “idiot-proof” dizajn. :+1:

5 Likes

@Matti tu to mas preco si robim srandu z McLarenu. Tak oni sa dokonca proaktivne ponukli FIA, ze sa dobrovolne vzdaju svojho legalneho kridla. Si asi myslia o ludoch, ze uz nacisto osprosteli a tomuto budu verit.

Mediztym AMuS o tom ako FIA nariadila McLarenu zbavit sa toho kridla:

TOto nie je pokrytectvo a falos? :slight_smile:

1 Like

McLaren nic upravovat nebude. Do dalšího Baku bude jejích křídlo vypadat zcela jinak.

Body za čo??? Jaaaj za to, že sa Sainz vybúral s Perézom? Veď ale už si mal vysvetlené, že išlo o pretekový incident.

Jasne. Gp continental :joy: to je fakt bulletproof ako svina. Jednoznačne dokázané hahahah

2 Likes

Im bulletproof nothing to lose…
Fire away, fire away

1 Like

Jj je to vidieť. Chyť sa s hogrom za ruky ste rovnaki “machri” :handshake::sunglasses:

2 Likes

Tak co mám dělat, když ti ani Amus, ani GP Continental, ani nikdo jiný nevoní.

2 Likes

A co mi ma voňať?

Toto ti nevonia? :joy:

2 Likes

Poprosil som Honzu, nech ti to preloží a toto mi poslal:

Ja som guľkoodolný nič do stratiť
Oheň preč, oheň preč

Rodený native speaker, nie nadarmo si hovorí John Groh namiesto Ján.

2 Likes

Nevidím, co to je, takže nemůžu posoudit. :+1:

Opravdu

1 Like

On vie preco ma ignoruje. Chlapcom fakty a cisla nikdy nevonali. Preto som verejny nepriatel cislo jedna. :fire:

Musis mu to vlozit ako obrazok, lebo analfabet si to nevie zobrazit. :clown_face:

1 Like