Zaujímavé, čo kodkodákal Horner v 2021 a ako “rýchlo” vtedy FIA zakročila🤔
Tak prý už se výsledky z Baku měnit nemůžou, vysvětlovali to teď pánové v TV. Tak to beru zpátky .
FIA je fakt srandovná. Prikazuje niečo zmeniť, čo sama nevie skontrolovať, či toto práve vyhovuje zneniu pravidiel…
Ty nam dolož flexi podlahu a aktivne zavesenia redbullu. Primitívko
Když do diskuze přijdeš s tímhle, tak sám ukazuješ, že jsi primitivní jedinec
Ako som si myslel a vsetci okolo. Kricis ze ma dolozit nieco a tvoje dvojrocne vyplakavanie s puffikom o aktivnom zaveseni a flexi podlahe je fuč neandrtalec. Ty sa musíš báť aj von vyjsť isto
Nevím Puffe, tohle je na temnenýho dona moc složitý
Vy ste riadni IQaci.
“nejaky” “element” a ako bonus uvedie video, v ktorom uzivatel mobilom natocil obrazovku
Miami - Max P2
Imola - Max P1
Monako - Max P6
Kanada - Max P1
Spanielsko - Max P1
Vyzera to tak, ze zakaz tohto “nejakeho” “elementu” niekedy “okolo Miami” ten Red Bull uplne polozil. Okamzite zacali kvoli tomu prehravat.
Ale palec hore ajťákom developerom tejto platformy za to, ze si zvladol registraciu na forum. Tomu sa povie “idiot-proof” dizajn.
@Matti tu to mas preco si robim srandu z McLarenu. Tak oni sa dokonca proaktivne ponukli FIA, ze sa dobrovolne vzdaju svojho legalneho kridla. Si asi myslia o ludoch, ze uz nacisto osprosteli a tomuto budu verit.
Mediztym AMuS o tom ako FIA nariadila McLarenu zbavit sa toho kridla:
TOto nie je pokrytectvo a falos?
McLaren nic upravovat nebude. Do dalšího Baku bude jejích křídlo vypadat zcela jinak.
Body za čo??? Jaaaj za to, že sa Sainz vybúral s Perézom? Veď ale už si mal vysvetlené, že išlo o pretekový incident.
Jasne. Gp continental to je fakt bulletproof ako svina. Jednoznačne dokázané hahahah
Jj je to vidieť. Chyť sa s hogrom za ruky ste rovnaki “machri”
Tak co mám dělat, když ti ani Amus, ani GP Continental, ani nikdo jiný nevoní.
A co mi ma voňať?
Toto ti nevonia?
Poprosil som Honzu, nech ti to preloží a toto mi poslal:
Ja som guľkoodolný nič do stratiť
Oheň preč, oheň preč
Rodený native speaker, nie nadarmo si hovorí John Groh namiesto Ján.
On vie preco ma ignoruje. Chlapcom fakty a cisla nikdy nevonali. Preto som verejny nepriatel cislo jedna.
Musis mu to vlozit ako obrazok, lebo analfabet si to nevie zobrazit.