Veľký zvrat: Red Bull uspel s protestom. FIA prikázala McLarenu upraviť zadné krídlo | Magazín F1 - F1online.sk

V principe ano.
Chlapci, nedodrzali ste 15mm, nazdar.
Musime vas diskvalifikovat.

2 Likes

Evka neblazni. Britsky tim, najvacsi konkurent RB, aby prisiel o body kvoli nelegalnemu autu?

To snad nemyslis vazne. Alebo si nova pri F1? :smiley:

2 Likes

Ou, na to jsem úplně zapomněl. Pravda, od týmů moralistů bych čekal čistější způsoby :stuck_out_tongue:

4 Likes

A doložíte ty nelegální brzdy a kalpky, nebo budete jen řváť, jako Horner s tou žalobou? Na kterou furt čekáme

Však Hamilton aj bojoval p titul v 2021 a bol diskvalifikovaný pričom Mercedes vôbec nechcel podvádzať… Tu McLaren vedel čo robí a vedome použil krídlo ktoré bolo nelegálne… Od 2021 ide celá F1 do ■■■■■■■ vďaka FIA ktorá raz tvrdí jedno a ďalší deň druhé

1 Like

Ti říkám, že RBR ma jine privilegia.

Nechápem prečo máš problém s tým že to bol práve Red Bull ktorý podal protest… Keď má McLaren vyhrať tituly tak nech to je férovo inak si môže Red Bull a McLaren podať ruky

2 Likes

Já nemám problém s tim, kdo podal protest.

Najprv potvrdia že všetko je ok a neskôr zasiahnu bordel anarchia amaterizmus

1 Like

Můj názor to nezmění Dejve.
V tomhle mám úplně jasno.

Jinak víš, co to znamená jo?
Totální válku v nahlašování a protestování.

RB má přinést kritický upgrade v USA.
Tam když se jim prohne nálepka, tak se to bude nahlašovat.

FIA se bude snažit vyhovět, aby to bylo 1:1.

Takze hodně štěstí.

2 Likes

Cakame kym ty dolozis ten Hornerov dickpicK, na ktery furt cekame. Nebo budes jen rvat a denne si nad nim h0nit? :rainbow_flag:

2 Likes

To záleží na víc věcech, taky na různě mocných vlivných skupinách. Ale počkejme si, situace na bojišti se mění každým okamžikem :smile:

Tam to bolo na mieste ta diskvalifikacia. Hoci asi neslo o umusel, monopost nesplnil technicke parametre a prislo sa na to este pocas tvania VC. Rovnako bol diskvalifikovany Vettel po Madarsku 2021, Mercedesy po USA 2023 a Russell po Spa 2024.

:+1:

Bude válka? Však okej, potřebujeme to trochu vyhrotit, zatím je to takové nudné a poklidné :stuck_out_tongue:

1 Like

Veru, vo FIA chyba tvrda ruka Maxa Mosleyho. Ked pride na najhorsie, tak aj s bicikom :smiley:

No, já se těším. :slightly_smiling_face::+1:

2 Likes

Neviem Mosleyho si nepamätám asi… Ale aj v minulosti Crashgate sa úplne inak riešil ako dnes porušenie pravidiel FIA je mäkká

Jde z nich strach, z kluků od limonád.
Není čestné zneužívat svůj potenciál, i ostatní mají právo vyhrávat.
Něco se s tím musí dělat.

1 Like

McLaren má legálne krídlo. Podľa metodiky FIA vyhovuje. Lenže nastúpil psychopat Jos a nejaké tie milióny investoval

Si si zabudol dat lieky? :joy:

2 Likes