V principe ano.
Chlapci, nedodrzali ste 15mm, nazdar.
Musime vas diskvalifikovat.
Evka neblazni. Britsky tim, najvacsi konkurent RB, aby prisiel o body kvoli nelegalnemu autu?
To snad nemyslis vazne. Alebo si nova pri F1?
Ou, na to jsem úplně zapomněl. Pravda, od týmů moralistů bych čekal čistější způsoby
A doložíte ty nelegální brzdy a kalpky, nebo budete jen řváť, jako Horner s tou žalobou? Na kterou furt čekáme
Však Hamilton aj bojoval p titul v 2021 a bol diskvalifikovaný pričom Mercedes vôbec nechcel podvádzať… Tu McLaren vedel čo robí a vedome použil krídlo ktoré bolo nelegálne… Od 2021 ide celá F1 do ■■■■■■■ vďaka FIA ktorá raz tvrdí jedno a ďalší deň druhé
Ti říkám, že RBR ma jine privilegia.
Nechápem prečo máš problém s tým že to bol práve Red Bull ktorý podal protest… Keď má McLaren vyhrať tituly tak nech to je férovo inak si môže Red Bull a McLaren podať ruky
Já nemám problém s tim, kdo podal protest.
Najprv potvrdia že všetko je ok a neskôr zasiahnu bordel anarchia amaterizmus
Můj názor to nezmění Dejve.
V tomhle mám úplně jasno.
Jinak víš, co to znamená jo?
Totální válku v nahlašování a protestování.
RB má přinést kritický upgrade v USA.
Tam když se jim prohne nálepka, tak se to bude nahlašovat.
FIA se bude snažit vyhovět, aby to bylo 1:1.
Takze hodně štěstí.
Cakame kym ty dolozis ten Hornerov dickpicK, na ktery furt cekame. Nebo budes jen rvat a denne si nad nim h0nit?
To záleží na víc věcech, taky na různě mocných vlivných skupinách. Ale počkejme si, situace na bojišti se mění každým okamžikem
Tam to bolo na mieste ta diskvalifikacia. Hoci asi neslo o umusel, monopost nesplnil technicke parametre a prislo sa na to este pocas tvania VC. Rovnako bol diskvalifikovany Vettel po Madarsku 2021, Mercedesy po USA 2023 a Russell po Spa 2024.
Bude válka? Však okej, potřebujeme to trochu vyhrotit, zatím je to takové nudné a poklidné
Veru, vo FIA chyba tvrda ruka Maxa Mosleyho. Ked pride na najhorsie, tak aj s bicikom
No, já se těším.
Neviem Mosleyho si nepamätám asi… Ale aj v minulosti Crashgate sa úplne inak riešil ako dnes porušenie pravidiel FIA je mäkká
Jde z nich strach, z kluků od limonád.
Není čestné zneužívat svůj potenciál, i ostatní mají právo vyhrávat.
Něco se s tím musí dělat.
McLaren má legálne krídlo. Podľa metodiky FIA vyhovuje. Lenže nastúpil psychopat Jos a nejaké tie milióny investoval
Si si zabudol dat lieky?