Veľa kriku pre nič: FIA zverejnila výsledky kontroly rozpočtových pravidiel za rok 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

To je hezký, jak se rasista, nácek, multiban a podporovatel Hamásu k sobě hlásí, naprosto genirální skupinka

2 Likes

Pekne je to ako tebe vyhrava :joy: ty expert.

1 Like

On to zahlásil do vysílačky, a oni potvrdili odstoupení.

2 Likes

Ale je krásný, jak fans Maxe onanují nad technickým problémem Fernanda, tady vidíš, že Fernando je i pro ně víc, než nějaký Max :smile:

1 Like

Hele já docela čumím jak to zkoušej a že jim to za to stojí :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

ved vravim, ze mal, co sa pechoris.

Jsem velmi rad, ze se nepotvrdili zvesti o nepoctivosti teamu. Vsechno je v poradku. Boj tedy probiha korektne a v souladu s pravidly. A tyka se to vsech teamu. Mercedes, McLaren, nebo RBR nevyjimaje. A tak to mam byt. Nikdo nepodvadi.

Dale jak to zde ctu, konecne tu zavladl respekt k FIA a k jejich vyjadrenim a rozhodnutim. Predevsim me to tesi u jedincu, kteri tu velmi casto volaji po trestech, ktera FIA neudeluje za udajne prohresky, ktere ale vidi jen tito jedinci. Vetsinou se to tedy bohuzel tyka jednoho konkretniho pilota a jedne konkretni staje.

Byl by to sice jen maly krucek pro ně osobne, ale velky krok pro toto forum, kdy by konecne mohla zavladnou srozumitelna a slusna debata o F1.

Bylo by hezke, pokud by si to co zde bylo napsano o FIA, nekteri prenesli i do jinych vlaken.

1 Like

To si teraz realizujes svoju nenaplnenu tuzbu robit ucitela v materskej skole, ci aky je zmysel tohto komentaru?

My se zname z osobniho zivota? Protoze ja si myslim ze ne. Tak proc mi pises v tomhle stylu?

Nikdy jsem neměl touhu byt ucitelem v materske skole.

Citis se nejak urazen, nebo dotcen tim, ze vyzyvam k respektu a toleranci? K vecne diskuzi bez osobnich invektiv a urazek?

Ze bych rad, aby clenove tohoto fora tolerovali to, ze nekdo fandi nekomu jinemu? Abych mohl v klidu napsat svuj nazor, ktery se domnovam nikoho neurazi a nikoho nezesmesnuje?

Ze bych byl rad kdyby tu nebyly takoveto prispevky?

Myslim, ze me nelze podezirat z toho, ze bych se nevyjadroval i k F1. Rad diskutuji a rad bych si poslechl i jiny nazor nez mam ja. Proto tu jsem. Ale diskuze by mela byt vecna a korektni. Tak cas od casu sem napisu takovy apel. Myslim ze je to snesitelne. Vetsina diskuzi se zvrhava do osobnich ataku, bud na fans, nebo jednotlivych pilotu, ci teamu a jejich predstavitelu.

4 Likes

Ano, ty bys byl rád, kdyby tu nebyly takovéto příspěvky a potom Josovi reaguješ na to, když tu uráží do rakoviny fora. Ty jsi strašný pokrytec a k tomu dost hloupej

tvuj ragebait je hodně trapnej helmutko.

Jos je vasnivy diskuter, ktery obcas reaguje neuvazene a take jsem mu to mnohokrat napsal. Nicmene je castym tercem tebe a nejen tebe.

Kazdy muze olajkovat co chce, predpokladam ze jsem klidne mohl lajknout i takovyto prispevek, pokud byl pod diskuzi, kde se nekdo rozjel stylem, kdy zaplevelil debatu osobnimi invektivami tohoto typu:

Nicmene neni to neco co bych preferoval a i ja jsem jen clovek, ktery ne vzdy reaguje jak by mel a delam chyby.

Vim to o sobe a snazim se to zmenit. Pokud vynechame muj sarkasmus, domnivam se ze za posledni pulrok jsem na nikoho osobne nezautocil. A sproste a vulgarni urazky z me strany na tomto foru nenaleznes.

Mej hezky vecer a uzij si zaver letosni sezony, ktera slibuje napinavou podivanou.

9 Likes

za co je prase, že našel Schumachera a Alonsa? Neni Schumacher tvuj idol? Vlastně asi ne, ten jezdil za Ferrari.

1 Like

Já mám pochopení pro hodně věcí :smiley:
Ale to co vyvedli s Piquetem, to přece jenom vyniká nad ostatní

4 Likes

To, co předvedl RedBull s Masim taky vyniká nad ostatními, a přesto jim fandíš.

3 Likes

LMFAO.    

3 Likes

Za A, vyvedl to Masi sám.
A jak už jsem psal, pocitově mi tu pachuť z finále maže fakt, že vyhrál podle mě lepší pilot.

3 Likes

Dovodom odstupenia bolo najma poskodene ego.

1 Like

Wheatley řekl, Michael we just need one more lap.
Pak Masi odklidil auta mezi 1 a 2…
Mezi 2 a 3 tam nechal štít, aby na Verstappena nemohl nikdo útočit a bylo to.

Nechal tam Hamíka jako lovenou zvěř.

Pak to zakončil větou, že tohle je motorracing…
Super :+1:
A pak, že já mám dvojímetr…

2 Likes

Wolff rekl Michael please no safety car.
Pak Masi nedal safety car.

3 Likes