Ano, máš pravdu, je tam konstatování “9 teams found in compliance…” a ten 10. je AM. Výše si to opravím. Díky a posílám like
Co sa riesilo? 14151414
Aha, tak tu kopíruj co jsem tu psal já a vydávej to za své myšlenky 
A on nešéfuje Alpine Briatore? A není on veliký prase? 
Čísla, doklady, razítka… Hádám, že členové kontrolní komise, která prochází účetnictví jednotlivých týmů, se pořádně zapotili. A snažili se být důkladní. Třeba narazili na dílčí nejasnosti, které to celé protáhly.
Tebe ten amok ještě nepřešel?
Aha, ty si na nic neodpovídal, když si na mě reagoval. Koukám, že i ten neandrtalec má vyšší IQ, než šňupající pošťáček
V klidu Blbentixi, nemusíš si neustále zrcadli svoje současné stavy. Vzhledem k tvému spamu dnes jen potvrzuješ, jak špatně na tom jsi. Nech si tu kazajku, co si dostal v Bohunicích a už sem nechoď
Chill, chill. Najdi klid své duše, Hogarku. A nauč se česky.
Briatore je to, čemu se dneska říká dinosaurus.
To říká někdo, kdo neumí ani napsat správně nick. No jo, dělej si tu ještě větší ostudu ty Messi, co se tu paktuje s náckama a podporuješ teroristy
Tak ne, Hogar má pořád amok.
Co si cakal po Fernandovej mizerii a ponizeni od tenistu v Mexiku?
To, co obvykle, ale dneska s ovečkou běsní obzvlášť výživně. 
To kvôli tomu, že ho Stroll predbehol na trati hneď dvakrát, tak je to dvojnásobná frustrácia. 
Asi od zdroja, ktorý tvrdil, že Horner obťažoval tú Redbuláčku… ja by som ten zdroj už prestal počúvať, nie to ešte o tom písať články… ale tak nezúfaj dnešný svet popierajúci fakty aj tak začne tvrdiť, že sa tajne dohodli atď. 
no to by asi chcel vediet kde kto teraz. ale fakt je, ze s oznamenim auditu meskali 2 mesiace.
Ale Alonso mal predsa poskodene chassis, ci brzdy, teda asi nieco, teda urcite.
To, že Alo nevyřává do radia, jak mu nefungují brzdy jako Verstappen to dělá každej závod, tak to neznamená, že ty problémy neměl (což potvrdil i AM po závodě, skrze selhání chlazení brzd)
Tebe to dobre vyhráva
s Ťuffikom vas oziarili mimozemstania?