To jsou ty vaše spekulace, já Vám to zase říkal. 
Oliver Oaks končí jako šéf Alpine

To víš no, když Bretnix s Josem fungují jen na bulváru, to není jak já, když jsem tu dával důvěryhodné zdroje ohledně RBR
Editováno, ano, zbytečně povyku pro nic.
Řekl bych, že se utrácí stejně, možná dokonce i víc.
Bohužel na jiných místech než na trati, takže jsme ochuzeni o nějaké nové díly a pokusy.
Z pokusů tratích to šlo jen do laboratoří.
Tady rozhodně souhlasím. Strop sice není všelék, ale takto se na pódium dostane čas od času i někdo v slabším týmu, což před zavedením moc nebývalo. Strop je z tohoto hlediska dobrá věc, limituje týmy, které by jinak byly schopny jít na 300 nebo 400 milionů nákladů.
Takze veris oficialnej správe od Fia? 
Ne, když FIA vydá stanovisko o stropech za 2024, tak ji Stius nebude věřit, protože je to řídící orgán co vydává tyhle potvrzení. Tady je zase tiMurova bublina nebo co
Pytal sa ta niekto nieco ci preco sa ozyvas?
Když se to hodí, že…
Protože má dneska nervy nadranc, takže ze sebe dělá Kinga fóra ještě víc než obvykle. Ve vedlejším vláknu mu už šla pěna od huby.
na druhej strane, trvalo to o dva mesiace dlhsie, takze nieco sa asi riesilo.
Ptal jsem se tě na něco vedle, že jsi reagoval? Ta vaše bublina blbosti je fakt neskutečná 
Navíc stále není vyloučeno, že někdo strop nepřekročil, ta zpráva nekonstatuje, že všichni prošli. Ona v zásadě prohlašuje jen to, že nikdo úmyslně nepodváděl a každý spolupracoval. Stále může dojít k tomu, že někdo nedostane certifikát kvůli menšímu, třebaže neúmyslnému překročení stropu.
Edit, tak v originále potvrzeno, že to týmy mají v pořádku.
Tak si to přečti znovu. Je to tam zcela jasně napsané.
Kde?
Díky.
Protože v citovaných částech to nevidím.
Nevím, někde v půlce.
Ja som ti na nic neodpovedal. To bola poznamka. Ty si odpovedal za situsa. Co si neandrtalec? 
Vidim to podobne.
Pred priblizne 20-25 rokmi niektore top timy minali aj cca 500 milionov.
To je dnes zhruba okolo 1 mld.
A takto vyrovnane pole, ze skoro cele pole je v rozostupe ako kedysi len prva tretina a desatina dve urobia zasadny rozdiel, to snad ani nebolo.
Mozno to niektori nezazili, alebo zabudli 
Díky za odkaz. Vycházel jsem z článku p. Kubaly. Hned na to kouknu. Samozřejmě jsem rád, že týmy to mají/budou mít OK.