Veľa kriku pre nič: FIA zverejnila výsledky kontroly rozpočtových pravidiel za rok 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

V podstatě mohli říct před zavodem že se nemusí zavodit, protože kluci by tady obhajili cokoliv co by se v tom AD stalo, hlavně že vyhral Verstappen. Singač 2008 hadr.

4 Likes

Vadí mu Singáč, nevadí mu AD.
Mně vadí oboje. Nesnáším jak Briatoreho, tak celej RedBull.
V tomhle mám jasno.

2 Likes

To chapu, ale jejich dvojímetr nechápu. Ty si poctivej chlap.

2 Likes

Dejve nech toho, víš, že jsou to podvodníci.

3 Likes

Ale já ti nediktuju co máš lajkovat. Já ti říkám, že jsi pokrytec, protože na jednu stranu říkáš, jak takové příspěvky tu nechceš a potom je sám lajkuješ. Jos tu urážel Kiks do staré pí*i, kde si byl, aby si se tomu postavil? Byl jsi tam, aby si dělal, že nic. Tohle není nic jiného, než pokrytectví.

A jestli bereš člověka, co tu uráží do osobní roviny až na rodinu atd, že je to vášnivý diskutér, tak máš vážný morální problém, který očividně nedokážeš vidět.

4 Likes

No a Massi tam mimo jine povolil zkraceni trate, bez vraceni pozice, coz by nyni Puff velmi tvrde trestal. V tomto pripade to zda se velkoryse prehlizi.

hamilton

Nicmene kazdy ma pravo videt urcite veci ze sveho uhlu pohledu.

Edit. Vlastne mam pocit ze Max pozici vratil a i tak by Puff trestal, coz je zvlastni.

1 Like

Nevim o tom co psal Jos Kiks. Nejsem tu stale a rozhodne nectu vse. Neznam souvislosti a nedovolim si to bez znalosti veci komentovat.

Hodnotit zda jsem pokrytec nebo nejsem, asi nejsi uplne opravnen, preci jen se nezda ze bys v pripade me osoby dokazal byt, alespon vzdalene nestrany.

Nicmene vim, ze ty jsi me tu urazel nekolikrat. A urciti lide te stale lajkuji. Presto bych si nedovolil hodnotit jejich moralni postoj. Nejsme dokonali. Tak to je.

4 Likes

Díky za připomenutí.
Další situace, kde měl Verstappen dostat trest za vytláčení z tratě.

V nedělním závodě to byla samá slušnost. No reakci na uklidnění a slušnost jsem neviděl. :slight_smile:

4 Likes

Ne nemel. Byl pred Hamiltonem a mel jednoznacne pravo na zatacku. Udrzel se v bílých carach, presne dle dispozic FIA.

Bohuzel v tomto pripade je Maxuv trest mimo diskuzi. Nicmene ani Lewis trest nedostal, Massi to zduvodnil primo Christianovi.

Muj point vsak smeruje k tomu, ze nelze podezirat Massiho z nadrzovani RBR, protoze tomu nic nenasvedcuje.

1 Like

Ty na to máš svůj pohled. Já na to mám svůj pohled.
Ani jeden si ho navzájem nezměníme, takže je asi zbytečný se tady natahovat.
Masi od té doby píská maximálně doma do píšťalky. Titul to Hamíkovi sice nevrátí, ale aspoň něco…

1 Like

V nedelnim zavode jsem byl v praci. A to ze je Jos vulgarni neco meni? Ja jsem take casto tercem pomerne nevybíravých ataku a nemam pocit ze bych se k podobnemu uchyloval.

A me vyzvy, pokud to dobre ctu, vyjma jednoho konkretniho pripadu, nejsou jinak adresne a byl bych rad kdyby se tim ridili vsichni zde, Jose nevyjimaje.

No nic. Diskutovat by se dalo, ale tyto prikopy jsou prilis hluboke.

Mej pekny vecer.

3 Likes

Příkopy nejsou hluboké. Diskutovat se dá vždy.
Nemám rád Alonsa a Piastriho… přesto se tady s klukama bavíme zcela normálně a respektujeme se.
Hluboké jsou jen předsudky některých.

3 Likes

Už vím jak na Tebe, má dcera fandí Alonsovi, a do Piastriho se zamilovala :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Protiklady se vždy přitahují.
Dělej, co chceš, ale naší lásce nezabráníš.

U ní v pokojíčku

5 Likes

Masi (alebo komisari) tam chyboval viackrat pocas celej sezony. Zacalo to hned prvym pretekom, ale koniec koncov sa to nejako vyrovnalo.

Konstrukterov vyhral najlepsi monopost, jazdcov vyhral najlepsi pilot, vsetko je ako ma byt. :trophy:

1 Like

Whaaat? :eyes:

Nejaky dokaz?

Její trvalá absence.

1 Like

Ano, aj ja by som bol radsej, keby tu diskusie niekedy vyzerali inak. Ale musim sa zmierit s tym, ze tu prispievaju dospeli ludia, ktori nesu zodpovednost za svoje prispevky a spravanie a nie je mojou ulohou ich vychovavat. Musim akceptovat, ze ak sa tu ludia chcu nezmyselne natahovat, je to ich pravo a ak ma to vyrusuje, je najlepsim rriesenim sa do toho nezapajat. Samozrejme mozes apelovat na slusnu diskusiu, ale neviem, co si slubujes od rypania typu:

2 Likes