Vegánske burgre sa neuchytili. Hamilton a Di Caprio zatvárajú sieť reštaurácií vo Veľkej Británii | Magazín F1 - F1online.sk

rozdiel medzi poriadnym burgrom a tym co predavaju v mcdonalde je asi taky ako rozdiel medzi parkami v stanicnom bufete a domacou klobasou.

1 Like

V MC jsem si jednou dal vaječinu a ten bordel byl z prášku. Hotová katastrofa. Takový hnus hnus nám nedávali ani na vojně.
Věřím, že někde můžou maso do burgeru pomlít stejně jako karbanátek, ale mě odpuzuje především ta imitace housky.
Asi jsem ze staré školy, ale raději si dám za stejné peníze pořádný biftek, než mleté maso s houskou.

Muzu opravdu vsechno, jedine co hlidam je mnozstvi, protoze nemam zrovna rychle spalovani, navic prevazne sedavou praci, i kdyz nejsem 8h prilepenej na zidli vim ze telo potrebuje prirozeny provoz takovy, k jakemu byl stvoreny, posedavani a zbytecne prejidani to urcite neni, jsem nudnej co :laughing:

Mlete maso mam rad, ale jen obyc priprava, lehce koreni, staci sul. Da se s tim kouzlit donekonecna.

Ted ulitavam na kombinaci vejce - ryze.

Taky si dám občas s chutí karbenátek, ale že bych si ho někdy udělal sám, tak to mě ani nenapadne.
Nežrat nepomůže, tělo potřebuje pohyb a když není v práci, tak se musí dohnat jinde.

Mam rad rychlovky, takze karbenatky a sekana nehrozi, nemusi se do masa furt neco cpat. Nejlepsi je nahazet dobroty do kupy a nechat pusobit kouzlo.

Ano prirozeny pohyb staci, nemusi se litat jak cert, telo lepe funguje.

a teraz pride @Triper a vysvetli vam, ze vianocneho kapra vari v mikrovlnke.

2 Likes

Říká se, že nejpřirozenější pohyb je obyčejná chůze.

@helmutko Myslím že @Triper je kvůli sportu obětí nechutně vyvážené stravy.

Možná je to spíš kombinace narcismu a hyperaktivity, ale pravdu máš.
Je to strašný život

Nic proti ničemu. Každý máme svojí úchylku a proto je život tak nádherně pestrý. :wink:

1 Like

A jsou to karbAnátky, od slova carbo - uhlí…
Maso pečené na uhlí.
Nemá to nic společného s karbanem, ke kterému máte pořád sklony.
Není zač :love_you_gesture:

1 Like

Když na karbanátky zapomeneš a správně je karbonizuješ, tak ano. Tzv. vaření uhlíkovou metodou. :rofl:

1 Like

Karbanalky od slova…

Co máš proti karbanu? Krásná zábava…

Celkom si to vystihol, lenze takto to vacsina retazcov/vyrobcov nepropaguje. Ved uz aj v nazve to je - vegansky burger. Zakladom burgru je maso v zemli. Na co chcu vegani robit vegansku verziu masovych produktov? Kto chce, si da veganske produkty, ktore sa nehraju na tie masove.

A ten marketing, ze chutia skoro rovnako alebo aj ked nie, tak su vyborne, je pekna hlupost. Raz som vyskusal veganske gulicky v Ikey. Vacsie h0vno vyrobit nemohli, chutilo to ako spongia. Ale influenceri za par drobnych to vychvalovali, kazdy to skusil raz a odvtedy som nikoho nevidel si to pytat.

Rovnako dopadol Hamilton s Di Capriom. Ked chceli nieco veganske, mali otvorit vegansku prevadzku s normalnymi veganskymi produktami - rozne bowly, smoothie, atd. Nepoznam cloveka, co by isiel viac ako raz na vegansky burger.

Co ale cakat od prepinaka a pozera, ktory aj z vlastneho psa spravil vegana. Esteze jazdi F1, inak by sa musel s ostatnymi blaznami kazdy mesiac prilepit niekde o dialnicu, aby ziskal pozornost, po ktorej tak tuzi. :smiley:

1 Like

Mě ale fascinuje, že Roscoe se už dožil 12 let, přitom anglický buldog se dožívá 8-10. Nemám pro to vysvětlení, jako všežravec bych tipovala, že mu veganská strava musí život naopak zkrátit :woman_shrugging:.

S tou Ikeou souhlasím. Normální granule v omáčce.
Takhle podobně krmí dobytek. Den co den stále stejně a pořád dokola.
Názorná ukázka jak chutná nehumánní strava. :face_vomiting:

To víš, Roscoe bude mít svou cvičitelku a možná i masérku jako Schumi. O něj je moc dobře postaráno.

Ale i tak… Asi mu to svědčí. Z lidí bych připomněla vegetariána Emericha Ratha, výborného všestranného sportovce a účastníka olympiád (možná už jsem o něm psala https://cs.wikipedia.org/wiki/Emerich_Rath#cite_note-8 ).Jednou údajně prohlásil, že maso měli doma jednou týdně a stejně mu nechutnalo :smile: . Asi se bez něj člověk (i pes!) opravdu obejde, i když zkoušet to nebudu…

Já tomu věřím. I můj otec moc maso nemusel. Ale večerní chleba se sádlem a cibulkou byla jeho životní nutnost. Pak si dal několik jablíček a mohl jít spokojeně spát.

A pejsci? Když jsou starší, tak se doporučuje maso hodně omezit a nahrazovat zeleninkou.

1 Like