Vegánske burgre sa neuchytili. Hamilton a Di Caprio zatvárajú sieť reštaurácií vo Veľkej Británii | Magazín F1 - F1online.sk

@thr
Vegan nejsem a doufám, že se jím třeba ze zdravotních důvodů ani nestanu.
Zeleninu i ovoce mám hodně rád a brambory, nebo rýži taky. Kukuřičná mouka mi taky nevadí, takže neodmítám ani bezlepkovou stravu. Ale za zákusek jaký jsem viděl včera na Hukvaldech opravdu nedám. Vždyť je to kilo masa.
Veganský sýr taky není nic moc, ale je k přírodnímu mnohem blíže než imitace masa. Nebo smažený květák, tomu se taky nebráním. :yum:

a ako ide dokopy ochrana zivotneho prostredia so zivotnym stylom dicapria?

to je sice pekne, ze investoval do ochrany miliony, ale jeho vplyv na zivotne prostredie je daleko vacsi ako bezneho cloveka a to aj s tym ked sa mu k dobru zapocitaju vsetky tie jeho investicie do ochrany

1 Like

no len ten vegansky nebude asi v trojobale a vyprazany na zdravej bravcovej masti :slight_smile:

To bohužel né, ale třeba burákový by se taky dal použít.

…veď kto by im žral,ten sajrant,:sob::sob:

No to si právě nemyslím - smažený veganský květák je z mého pohledu dost humáč, protože neuděláš rozumný obal bez vajíček a navíc se k tomu hodně hodí majonéza či tatarka, což je bez vajec zase zoufalé.
To je krásný příklad problému - smažený květák je výborné jídlo v provedení pro vegetariána, ale jako veganské to je propastně horší.

Vieš čo. Sir vyhral už v smiešnom Ferrari ako nováčik. Pre mňa je Leclerc najviac preťažovany pilot. On je tam zabehnutý a Lewis je nový. A mal mu dávať aj sekundu. A ono na konci sezóny to podľa mňa dosť vyrovnané. Nemusím Lujza ale je to niekoľko násobne majster sveta. Stavím sa, že Leclerc nikdy majstrom vo Ferrari nebude. Stavím na to, že skôr budúci rok bude majster Lojzo.

Tak Rusell hned v první sezoně Sira přejel, a to tam byl Sir 8 sezon, možná i víc. A jak se ukazuje tak Sir byl mistrem díky autu, v Merglu ty sezony co vyhrával mohl brát tituly jakýkoliv aspoň trošičku průměrný pilot (ano Bottas je podle mě totálně podprůměrný)

Vajíčko samozřejmě je, ale nějakou nahrážku tatarky myslím mají.

A leclerca zajazdil hneď prvú sezónu sainz. A teraz dostáva ■■■■■■■ od albona. Podľa tvojej logiky je najlepší pilot všetkých čias nico rosberg. Lebo bol celkom vyrovnaný s Hamilton a rozdrvil Schumachera.

A bottas bol super. Jedna z najlepších dvojok v histórii. Robil čo mal. Neohrozil kráľa a zbieral body. A keď nevyhral ére Mercedesu Lujza tak vyhral valteri.

To budu, neboj. Hamilton je velka spina ve sportu, stejne jako Di Caprio mezi hercema. I kdyz tam jich je vetsina pedofilu.

A jo, na tuhle couru jsem zapomnel. Ta ale dostava opravnenej hejt skrz celej internet :smiley:

Krepotina už od samého začiatku a tipujem, že aj pekne drahá

To bol velmi blby napad.
Veganske burgre maju zmysel ked ich predava burgerking, alebo niekto podobny, kto ma cele menu postavene na fasirkach. Vegani na fasirky vysadeni nie su, su zvyknuti jest ine veci a vegansku fasirku si daju akurat ako z nudze cnost ked idu s kamaratmi co su vsetci mesozravci na burger.

Burger je sám o sobě docela blivajs, takže mě krach s bio vůbec neudivuje.
Holt slavní žijou zcela mimo realitu.

Túto informatívne výdatnú správu som ozaj potrebovala.

Načo tento bulvár?

asi si nemal dobry burger. To co predavaju v Burgeking ale blivajz je.

1 Like

To je možné. V životě jsem už snědl v nouzi celé tři hambáče, ale ani jeden mi nechutnal.

Burger je super! Len nie z MC, kfc a podobné srandy. Keď si ho spravím sám doma to je niečo iné. Aj keď keď do domáceho kusnem tak všetko výjde z druhej strany. Dobrý burger stojí 8€ a viac. ( Strýko burger má burger za 15€ ) A stojí to za to.