Vegánske burgre sa neuchytili. Hamilton a Di Caprio zatvárajú sieť reštaurácií vo Veľkej Británii | Magazín F1 - F1online.sk

Nejím ani burgery, ani jejich veganskou nápodobu, ale při pohledu na realitu, v které žijí Hamilton, Kapr a spol., se zeptám: ceny v tech restauracích byly pro normálnější smrtelníky nebo tolik milionářů v spádové oblasti zase nežije, aby uživili všechny Michelin like podniky, které pečují o jejich blaho a sociální izolaci?

Kolik teda stál ten burger? Nechce se mi to googlit.

Ako ja Dicapria moc nesledujem, ale co vidim a videl tak on moc vecierky a rozne akcie, ci promenadovat sa perd fotografmi nerobi. Je to skor tichsi clovek v uzadi Hollywoodu. Takze neviem preco si prave takehoto herca vypichol. On je jeden z tych, co sa o nieco pokusili a investoval miliony… na rozdiel od tych americkych ‘‘sportovocov’’ a raperov co sa promenaduju na sockach s 10retazami na krku a plnym kufrom bankoviek a rozhadzuju to po izbe ako ■■■■■■■■ takych by som rovno strielal… a peniaze investovat :smiley:

Mas pravdu, moc ho nesledujes. :smiley:

P Diddy by ti povedal aky je to tichsi clovek v uzadi Hollywoodu. :grin:

4 Likes

skusil urobit podniky, nevyslo, nevadi, urcite ma aj mnozstvo uspesnych podnikov, alebo bude mat, ja to napriklad kvitujem ze do toho isiel aj ked to nevyslo, a to som skôr proti veganstvu

1 Like

Ja som pisal o zivotnom style ???

Cize k comu toto vlastne je ? :smiley: Trosku mi unika pointa… To ze lieta triskacom, je trosku prestrelene… Kazdy sa musi nejako prepravovat, ci ma jazdit vlakom 2tyzdne, miesto 10hodin letu ? To ak by sme takto brali, mozeme oznacit kazdeho na planete co sada pravidelne do lietadla :smiley:

Ja ho ale ani neporovnavam z beznym clovekom, ale s celebritami ktore nieco s tymi milionmi podniknu a prave Dicaprio je jeden z nich. Tak ako Keanu Reves ci Morgan Freeman a je ich daleko viac… spevak Bono napr.

To nie su investicie… To su darovane peniaze, z ktorych nikdy nic nebude mat. Mozno jedine, kedz zomrie nejaka nadacia kktorej daroval, koru podporoval spravi nieco v jeho mene ako pamiatku…
Neviem co tu riesis… Najde sa kopa inych milionarov co peniaze minaju na blbosti a nic z nich nevybuduju… Tak isto ytberi, ci tiktokeri a ostatni co beru prachy len pre seba za to ze sa pretrcaju pred kamerou :smiley:

Ano, este nam napis kolko mal na tej fotke rokov a nevizeral, ze tam bol dobrovolne… Ale samozrejme ty si potrebujes stuchnut, inac by si ani nezaspal…
Teraz bude aj Usher zly ? CI McCulkin ze natahoval pipika Jacksnovi ? Ci Bieber ? :smiley:
Podme ich vsetkych sudit, lebo nemame co ine na robote…

Ani nevím co na to napsat, snad že neznám nudnější činnost, snad kromě vaření.

To zase nepřeháněj, co třeba ve škole? Dokonce nám tam jednou sebrali karty do konce školního roku, naštěstí nebyly moje…

Já hrál ve škole piškvorky.

A nosil třídnici a zaléval kytky a evidoval za celou třídu sběr papíru… To mluvíš tak o třetí třídě :smile: ?

1 Like

Na základce :grinning:
Na střední jsem moc nechodil a na vysoké už nebyl čas.

Možná Ti křivdím, ale takhle na dálku mi připomínáš jednoho spolužáka ze základky o třídu výš. Sportovec, celkově prima, chytrý, žádný prvoplánový postrach učitelů. Ale nějak se kolem něho pořád něco dělo :smile: . Například na meziškolní atletické závody museli být kromě něj a pár také (i když méně) nadaných žáků nominováni další, řekněme nenadaní, ale s vlastností “kam je ráno posadíš, tam je najdeš, až je budeš potřebovat”, jako třeba já :smile: . Protože pedagogický dozor tohohle dotyčného prostě nesměl pustit z očí, jinak se děly věci, a to v širokém okolí :smile: . Ale vyhrál co šlo, takže celkově zisk :smile: .

Já jsem nekonfliktní a takřka neviditelný :love_you_gesture:.

Musím už spát, nebo budu psát nesmysly.
Ráno vstávám v 6h.
Zase za pár dní.

2 Likes

P Diddy bol len priklad.

Uplne to sedi,

Nerob zo seba hlupaka, ved pomylit sa moze kazdy, ja som ta len vyviedol z omylu, ze Dicaprio nie je ziadny introvert v uzadi Hollywoodu. A to sa este nebavime o jeho frajerkach.

Ja som nikoho z nich nesudil. A tebou spominany Bieber je podla mna najvacsia obet a chudak chalan.

2 Likes

uz davno som cital o nejakom psovi co sa dozil 32 rokov a majitel ho cely zivot krmil supami zo zemiakov.

1 Like

No a to je ono. Jaké pro to máš vysvětlení? Přece pes není vegan? Ale ten výsledek je zvláštní.

Je to tak jak rikas, behani jako takove je cloveku houby platny, v behu nic neulovi, musi licit pasti, nicemu neutece, snadna obet, behem ke zdravi je hloupost, dobry na zniceni kloubu.

hlad buduje charakter.

2 Likes

Jsou lidé kteří přežili koncentrák a přesto se dožili vysokého věku.

Ke šlupkám. Pes nemá žaludeční šťávy které by dokázaly rozložit škroby. Proto krmit psa bramborami je zcela zbytečné, nic si z nich jejích těla nevezmou. Možná jsou brambory vhodné na psí dietu.

lenze to je ciste pokrytectvo, vodu kazat a vino pit
proste ked sa chce spravat ekologicky a este aj poucovat inych, ze sa tak maju spravat, tak nech sa naozaj sprava ekologicky a nie, ze bude si uzivat zivota ktory ma vyrazne negativnejsi vplyv na planetu ako v pripade bezneho cloveka a potom si bude kupovat odpustky tym, ze posle prachy niekomu co vysadi par stromcekov :slight_smile:

myslis toho bona ktory prispieva na charitu peniazmi ktore usetril vdaka danovej optimalizacii ked sa presunul do holandska kvoli nizsim daniam, ale zaroven vyzyva irsku vladu aby davala viac penazi z dani do afriky, ale sam dane platit nechce ? :slight_smile:
ako sa tomu hovori, nie nahodou pokrytectvo? :slight_smile:
ak odmietam platit dane tak aspon nebude vyzyvat vlady aby z dani nieco platila
ono tych pokrytcov je medzi takymito celebritami neskutocne vela

1 Like