Vasseurovi je vypadnutí ľúto: Charles by bojoval o víťazstvo, nemôžeme takto strácať body | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari si v tejto sezóne pripísalo ďalšie nechcené double. Po čínskom dvojitom DSQ nasledovalo v Holandsku a napokon aj v Sao Paule dvojité DNF. Pre taliansky tím je to obzvlášť tvrdá rana. Podľa šéfa tímu Frédérica Vasseura totiž Charles Leclerc bojoval o víťazstvo, ktoré Scuderii v tejto sezóne stále chýba.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/219169/vasseurovi-je-vypadnuti-luto-charles-by-bojoval-o-vitazstvo-nemozeme-takto-stracat-body

Skoda ze Lewis nedokoncil. Na poslednom mieste spolu s Tsunodom by tvorili peknu dvojicku tragedov tohto rocnika.

@Hedgehog Elkann asi práve povedal, že Leclerc nemyslí dostatočne na Ferrari xDDDDDD, pokiaľ to fakt myslel na Leclerca tak ja asi končím
image

3 Likes

Ja by som povedal ze na Lewisa…
lewis tam nadava odkedy tam je

4 Likes

Pokiaľ toto celé myslel na Charlesa hlavne, tak práve si vyhodil top pilota z tímu asi.
image
Aj keď to asi mieril na Hamiltona, ale neviem

Pravda, aj Vasseur povedal, že Charlesova rýchlosť bola vynikajúca a škoda toho neštastia. Ja to vidím, že či vôbec Ham odjazdí dalšiu sezónu vo Ferrari. Tam reálne Bearman mu dýcha na krk.

1 Like

Ale ten ■■■■■ to fakt referoval dneska na nejakej PR akcii, ako “piloti” nie pilot. Tak toto je vtip. Pokiaľ zase obviňuje Ferrari pilotov, tak to je konečná. To nemyslí vážne. Práve vybuchol o tom aj twitter. Leclerc, že nedýcha pre Ferrari? Elkann si fakt asi robí srandu, alebo je iba idiot.

2 Likes

Ja vim, ze je to slaba utecha. ALE… Alespon to WEC vyslo o vikendu. :’)

1 Like

Já ti nabízel sedačku pro Charlese, ale ty jsi ohrnoval nos. :stuck_out_tongue: :confused:

1 Like

Však práve preto je Elkann taký. Jediný veľký úspech od 2008. áno poteší, ale tieto jeho slová sú mimo. Tento úspech sa dosiahol iba čiastočne pod ním, kedže ten tým riadi AF Corsa. Proste ja neviem čo si potiahol, ale dobrý matroš to bol asi.

2 Likes

áno priznávam mal si pravdu. Ale nemáš rád Alexandru, to preto.

2 Likes

Hamilton bieda, to už sa ani nedá nazvať sklamanie, ale štandard. Leclerc za vypadnutie nemôže, lebo Wolffom prehnane namotivovaný Antonelli to po reštarte prepískol. Aj tieto dva výpadky, výjazdy SC a VSC + nesprávny trest pre Piastriho spôsobili, že Verstappen bojoval o stupne víťazov, čo ho ešte ako tak drží nad vodou, ináč by skončil okolo 6 miesta. Teraz neviem, aká bude Verstappenova rétorika do ďalších závodov. Či je v boji o titul, alebo nie. No rozhodne to nastavenie RB pre VC USA. Trafia ho alebo nie? To je otázka.

2 Likes

Staré dobré vedenie Ferrari. Nie Elkann

5 Likes

BWOAH

2 Likes

Inak týpek fakt asi ani F1 nepozerá. On hovorí, že sme v DHL pit stop šampionáte na pole position???

1 Like

tak nech vyhodi leclerc uz mi to je jedno, angazuju tam nejakeho priemerneho pilota a budeme jazdit o 6-8 miesto

Lewis ve Ferrari nechce byt, nepotrebuje druha treti mista, Lewis je sberatel titulu, kdo mu da win auto ten bude mit titul, aktualne to vypada na Mercedes misto Russella.

1 Like

Nikto kto ma trochu rozumu uz Hamiltonovi vitazne auto neda bobik. Lebo ten by prehral este aj s tym

3 Likes

Zdravim :person_raising_hand: To ze rozumis F1 jak koza petrzeli davno vsichni vime, stoji ti to za to ze…

Tolik řečí, a to jenom proto, aby sis mohl kopnout do Verstappena. Který odjel skvělý závodit, bez ohledu na to, jak moc ti to pije krev.

2 Likes