Nevím, co chce kdo vyčítat Leclercovi. Ten tým drží nad vodou on.
Hamiltonova kariéra končí, smiř se s tím.
“Hamiltonova kariéra končí, smiř se s tím.”
Ano stejne jako ta Emilova 
Max is 28, Ham 100. 
Lui je zberatel titulov?
BLBE a kolko ze tilulov pozbieral.od 2020??? len tak dalej 
Stal se z tebe kral mistnich modrych trollu, smutny pohled.
BLBE aj tento rok Lui isto titul ziska 
Ale, bobe, he is just old…
Lewis je starsi, zkusenejsi, ma vice titulu, drzi lepsi karty, nekonecne moznosti. Emil je vazany na Red Bull, zadne jine moznosti nema, nema schopnost zapadnout do jineho tymu, na konci sezony Emil upadne do zapomneni, na rozdil od Lewise. Uz vis komu budes fandit? 
Blbe ty to nemas v hlave v poriadku
Tvoj Lui.je tragéd
Obidvaja piloti Ferrari docela ostro reagujú na Elkannove slová. Vpodstate ho týmito vyhláseniami večer totálne zosmiešnili
Práve si vyniesol na svetlo sveta somarinu, až to bolí.
Nesúhlasím. Aj kedy sme brali do úvahy len body, tak tie Lewisove majú rovnakú cenu. Je v týme prvý rok. Čo si čakal? Že Charlesa zadupe do zame?
Ano, čekal jsem že porazí Charlese. Tak jako George porazil Lewis hned první rok v Mercedesu a kdy mohl (nebýt sabotáže Mercedesu), vyhrát svůj první závod v Mercedesu v roce 2020.
Co jiného lze čekat? To co tento víkend? Nemyslím si.
Tak jak to čtu, tak Elkan chce Maxe do teamu. Tak to bude příští rok o Maxe ještě rvačka. Toto vs Elkan. Těším se. 
A ty si pozeral posledych 4-5 sezon? Alebo uz to radsej nepozeras a pustas si reprizy zavodov do konca sezony 2020?
2021 chyboval ako skolak, 2022 dostal od Russella ktory len prisiel do Mercedesu, 2024 detto, medzitym neustale vyplakavacky a vykony nikde. Teraz ho vyplieskal aj Leclerc.
Treba sa zobudit, Wolff je rad ze sa ho zbavil a Vasseur ho tiez nejak vo Ferrari nechcel, bolo to cisto obchodne rozhodnutie. Hamilton mal svoju eru, nikto mu ju nevezme, ale teraz je len predrazeny dochodca. Netreba to brat tak tragicky a treba sa s tym vyrovnat, na kazdeho to raz pride, ze strati svoju vrcholovu formu.
On ma ale pravdu. Tuto sezonu zacalo 5 novacikov a vsetci su dost dobri.
Hamilton je odchadzajuca generacia, ved do kolotoca naskocil 18 rokov dozadu. Cas nikto nezastavi, ani Hamilton ani Alonso ani Verstappen (aj na toho to pride).
Je tu dalsia generacia v prime time: Verstappen - Russell - Norris - Leclerc
a potom nastupujuca generacia: Piastri, Bearman, Antonelli, mozno Hadjar, mozno Bortoleto, to sa este uvidi.
Keby Alonso mal za kolegu takeho Bearmana tak to je uplne ina pesnicka. Tato generacia bude o rok ovela silnejsia a o dva uz bude hrat prim. Hamilton je out. treba sa s tym zmierit. On sa s tym uz podla mna zmieril.
Tak v prvni rade je slusnost pozdravit takze dobry den 
No a ted otazka co ja mam s vekem Lewise spolecneho a proc bych se s nim mel smirovat 
Klidne se kdykoliv ozvi kdyz si budes chtit pokecat, nemusis se predtim nutne ztrapnovat, sice schovany za nickem ale i tak, stoji ti to za to. Nikdo nemuze za to ze je Emil a Red Bull v koncich, sami si tuhle cestu vybrali, karmaaaa…
Nutno priznat ze tak vysokou bodovou ztratu jsem v Brazilii ani ja od nich necekal a to uz je co rict 🫤
Jestli nechces nemusis odpovidat klidne to nechej potichu bez odpovedi zapadnout, necham to na tobe. Ale na druhou stranu bys aspon nekdy mohl prispet nejakym tim spravnym obsahem do debaty.
Pravdaže som pozeral. Práve preto ma udivuje, kde chodíš na tie názory. Pozeráš na sídlisku preteky šlapacích autičiek?
Okrem toho, som takmer dôchodca, tak to vieš, vrana k bráne sadá.