Vasseurovi dochádza trpezlivosť: Všetci vieme, že pán Horner hľadá prácu | Magazín F1 - F1online.sk

Zmeny take, že sa prejde viac k spalovaku s tym, že všetci už vedeli, že Ferrari ma stratu v spalovaku… a hadaj kto na to najviac tlacil, Verstappen a RB s najlepsim spalovakom :+1: , to je nahodicka co?

Udělal to dobře.

Na začátku roku s sebou třískal o zem, že odejde z F1, a půjde do GT.
Takže se změnila pravidla, kde bude důležitější spalovák. A ještě dostal dalších 100m důvodů, proč zůstat.

Ano, včera to bylo vidět.
Když se jelo čistě na spalovací motor, tak Russella vždycky stáhl o 0,5-0,6s.
Takže meření Aduo je správné.

Na rovinke ten rozdiel 0,5-0,6s robil zakryt

51:32

Tak na to nemam odvahu…

Boze, pozries sa nan a vidis, ze to je bottom natura, ziadna charizma, nieco ako sympatak Nad ci taborovy recnik Heger, proste charizma mokreho uteraka, manazer pre stred pola, co mozno prekvapi raz za uhorsky rok, ale toto nie je ziaden Jobs a vitazny typ, sice plesinu ma, ale tam to konci :rofl::rofl::rofl:

Když se hodnotí jen spalovací část, tak ostatní by se mělo moci vylepšovat bez omezení.

Ty jo, jak já bych Vasseura do Astonu bral :smiley:

U Ferrari to bude nakonec vzdy komedie a saskarna, Lewis kam si to vlezl.

Ale čo tak príkro? Ľudia čo sa pohybujú po padocku toho vedia viac ako si myslíš. Však ako sa vraví, že ani lístok sa bez vetra nepohne. A Horner je bez viny. Či? Nakoniec ani Horner nie je žiadnou zárukou, že ak ho angažujú, Ferrari bude bojovať o titul. V Red Bulle to s ním išlo ku koncu dolu vodou. Nakoniec, už je mimo rok a Vasseur sa určite naplno venuje už len svojmu tímu.

Aby nikdo nemohl rict ze si toho nevsiml, Ferrari v plne krase:

dnes 11:06

Okolo pohonných jednotiek Ferrari bol cez víkend veľký chaos. Komentátor talianskej Sky Sports Carlo Vanzini tvrdil, že Charles Leclerc na rozdiel od Lewisa Hamiltona jazdil so staršou pohonnou jednotkou bez vylepšenia ADUO 2.

Po pretekoch tak novinári požiadali Charlesa Leclerca, aby prezradil, s ktorou verziou vlastne jazdil. “Mal som tú najnovšiu verziu [ADUO 2],” prezradil Monačan, no keď sa pozrel na zástupkyňu PR oddelenia, ktorá sa naňho pozrela s panikou v očiach, zháčil sa: “Neviem, či teraz nehovorím niečo, čo by som nemal, ale myslel som si, že ste o tom vedeli!”

LEWIS BER NOHY NA RAMENA!!!

Co je prikro? Ved len nechapem, preco by mal Vasseur vediet viac. Urcite cely padok vie, ako to bolo, len to nepovedia novinarom, vsak? :rofl:

Jasne, ze ani Horner nie je zaruka, pisal aom to uz inde. Ak ho vedenie nenecha si robit svoju robotu a budu mu do toho zasahovat, nepomoze nikto. Ale Vasseur je politicky a medialne nekompetentny viest takyto team. Nic v zlom, ale proste nema na to, aby sa s takymto tlakom vyrovnal. Horner musel ustat daleko vacsie problemy a ustal ich

Príkro je to, keď píšeš že Vasseur sa nestará dostatočne o progres Ferrari lebo sledoval, čo pred dvoma, či troma rokmi robil Horner so svojím gašparkom. To je totálny úlet od teba. A hodnotiť schopnosti šéfov tímov je trocha opovážlivé, ale OK sme na fóre pre laikov, tak to aj beriem. Nakoniec šéf je vždy posudzovaný podľa výsledkov. A zo silnej štvorky nevyhral VC zatiaľ jedine štvrtý Red Bull…

1 lajk

Neustal, byl vyhozen.

1 lajk

Ja neposudzujem vysledky. Ja posudzujem to, ako team vedie, uz som to niekolkokrat pisal co sa mi na Vasseurovom vedeni nepaci a je jedno ci su na druhom ci siedmom mieste. V oblastiach, kde mal ako sef vyniknut zlyhal.

To, ze vie o Hornerovych hratkach viac si nadhodil ty. A ak sa sef konkurencneho teamu stara a zaujima o to, co si vo svojej firme robi druhy sef, jednoznacne mu to ubera kapacitu, ktoru mal sustredit na svoj team, nic prikre na tom nie je.

1 lajk

hej, vyse rok po prepuknuti kauzy bol este na svojej pozicii ale neustal to :rofl: ty si cisty klaun bobik, zasa mas moc volny obojok?

Kauzu ustal, ked videli, ze kauza ho nedostala prec, tak ho jednoducho vykopli. Kauza bola len nepodareny pokus sa ho zbavit takz ze sa vsetko hodi na Hornera. Cela vec s asistentkou sa davno zabudla ked Hornera vyhodili ty dilino

1 lajk

Kvôli čomu by si mu dal ešte šancu?

Je tam 5 rokov či koľko a ten tím sa nikam neposunul, sú tam stále rovnaké problémy, chaos, komunikácia, stratégie a navyše ešte aj výkonnostne spadli.

A výmena Sainza za Hamiltona, ktorá ide na Vasseurove tričku, sa ukazuje ako nezmysel.

Hornerovi mali volať v momente ako skončil v RB. Vasseur bol pôvodne len ako dočasná náhrada za tragického Binotta. No začína predvádzať presne to isté a navyše ešte tieto vyjadrenia na Hornera, ťažko to Fred nedáva. :slight_smile:

3 lajkov

To si asi pozeral inú sezónu. Auto malo svoje problémy, ale ten tím fungoval bez problémov ďalej aj napriek odchodu kľúčových ľudí. Navyše RBPT je Hornerov projekt a mega úspešný.

Výkonnosť RBPT je väčší úspech ako výkonnosť motora Mercedes.

Zárukou nie je nikdy nikto, ale za Hornera hovoria výsledky. Lepší šéf v padoku nie je.

1 lajk

Ferrari nepomoze ani Horner. Proste pokym nevymenia vsetkych lenivych talianov aj so svojou mentalitou, tak im nic nepomoze. Taha sa to od vedenia, cez strategov, vytlak v politickych zalezitostiach, atd.

1 lajk

Ticho nechte me byt :rofl: