Vasseura neznepokojujú slová Hamiltona: Rozhovory poskytuje päť minút po pretekoch | Magazín F1 - F1online.sk

Sklamaný, smutný a nakoniec zúfalý, tak by sa dali opísať pocity pri pohľade na Lewisa Hamiltona pri rozhovoroch počas sezóny 2025. Je jasné, že tento rok sa nevyvíjal podľa predstáv sedemnásobného majstra sveta a ťažko sa naňho pozeralo nielen na trati, ale aj pred médiami.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/221033/vasseura-neznepokojuju-slova-hamiltona-rozhovory-poskytuje-pat-minut-po-pretekoch

To je šéf tohle. To je radost číst. Škoda že to auto není úplně top.

Ale tak to ani RB21 a taky to jde. :grin::wink:

2 Likes

Skus aspon inu stranku, ak chces umyselne klamat. Sem sa chodime bavit normalne :smirk:

Placko Lui :sob: sefinko ho musi neako ukludnit nech sa nezosype

1 Like

Je zjavné že Ferrari má slabý monopost

Tak když kouknu na ostatní vlákna co tu od neděle letí, kde se i ty angazujes, byť uznávám, že jsi ještě tak nějak…, tak jsem docela rád, že do této “normálnosti”, nepatřím. :wink:

Ale za tím, že je Fred bezva šéf, si stojím. :relaxed:

9 Likes

prave preto by ho mali znepokojovat…

2 Likes

skor by sa mal znepokojovat o svoju stolicku. a ak sa neznepokojuje, tak je vo ferrari nieco zle

predpokladam, ze to “bezva sef” si myslel ironicky

1 Like

Zalezi od uhla pohladu :smiley: Ak v praci podavas nahovno vykony a sef ta za to pochvali a obhajuje, tak pre teba je to dobry sef :smiley: len pre tvojich kolegov, jeho nadriadenych a cely vonkajsi svet bude trosku divny, no :rofl:

5 Likes

Nemyslel. To co slyším, je jediné co mohu soudit. To že mediálně pokrývá pilota, který neodvadi nejlepsi práci, a snímá z něho tlak, který si na sebe piloti sami nekdy vytvářejí ( to není tento případ), je jedna z důležitých činností šéfa teamu.

To jaké je auto, těžko ovlivní a ostatní věci by ovlivnit měl, ale zase beru že je to Ferrari.

Za mě navenek, působí dobře. Ale do hloubky nejdu, protože tam nemám vizor.

Edit. Ano je to jak napsal @raptor22 . Přesně tak na to koukám já.

1 Like

Zacina to vypadat ze angazma Lewise byla past, Ferrari nema zajem aby se stal po pravu historicky nejuspesnejsi, aby ziskal vice titulu nez SCHU, povozil se ted by se mel co nejdrive zdekovat.

Lenze podla mojho nazoru je Hamilton uz dost stary a v F1 ostrielany na to, aby sa nevedel po vystupeni z auta kontrolovat a vyplut par PR fraz.

Neviem koho ma jeho fnukanie zaujimat. Fanusikov? Sponzorov? Ak ma problemy s autom ci s teamom, ma ich riesit interne, nie zdeptane omielat, ze Ferrari by malo vymenit pilota. To vieme ti, co toto ocakavali a nechapali na co tam ide.

Nanho uplne sedi fraza “chovas sa ako male decko”. Proste za takmer 20 rokov a takmer 20 rocnu karieru sa nikde mentalne a emocionalne neposunul, nijako nedospel, nic sa nenaucil. Volaj ma narocnym, ale ked sa 40 rocny chlap s 20rocnymi skusenostami v jednej jedinej brandzi nevie v nej chovat profesionalne, nieco v tom osobnostnom vyvoji sa zablokovalo.

5 Likes

Já neřeším Lewise, nemusím ho. Řeším Freda a ten to zvládl dobře.

Samozřejmě mě se tahle vyjádření nelíbí. Kritizoval jsem to i u Landa. Ale u Hamiltona je mi to jedno. Výkony neprodává, pro mě je vyřízená veličina.

Ma sedm titulů, tam je z mé strany respekt, ale teď tam není nic. Za mě.

Luis potrebuje troska pomojkat a povzbudit. Sef Ferrari by mal nieco take hodit.

pekne povedane :+1: :+1: :+1:

no podla mna to Vasseur nezvladol.
Zamestnal teamovu dvojku za strasne prachy, za ovela vacsie ako platie jednotke.
Teraz mu uz nic ine neostava len drzat poziciu a snazit sa to medialne pokryvat.
Co je cele na hlavu a fiasko totale.
To, ze tam Fred este stale je, je podla mojho nazoru obrovska chyba ferrari.
Ale zas pozitivum pre superov :wink:

2 Likes

to si krasne vystihol Lojzovu povahu :+1:
To je v skratke jeho osobnost/povaha a lepsie to uz nebude.

3 Likes

Co jsem četl, tak je to práce Elkana, angažovat Lewise. Někde dokonce jsem zaznamenal zprávu, že z toho Fred nebyl moc nadšený. Ale to si nejsem jistý.

Ono to nějak dopadne.

7 Likes

Ono ani Fred si memyslel ze Lui bude takyto tragéd popravde ani ja som necakal zazraky po minulom roku ale to co predvadza uz je podpriemer.Nehovoriac to jeho vyplakavanie. Mozno Lui to zabali uz po tejto sezóne ak nie tak ho s Ferrari buduci rok vykopnu.

2 Likes